Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneyi hatırlayalım; Riekerink ile çıkılan ilk maçta Eskişehirspor'a 4-3 yenilmiştik, sonraki maçta evimizde Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştık, sonraki maçta Antalyaspor'a 4-2 yenilmiştik. İlk 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik.
Ayrıca yine evimizde birçok pozisyon verdiğimiz Beşiktaş'a 1-0 yenilmiştik. Riekerink geldiğinde Avrupa Kupaları'na gitme şansımız vardı ama ligden gidemedik, ZTK aldık. Riekerink geldiğinde 5.'ydik, ligi 6. bitirdik.
Kendisine Riekerink Bey denildi. Helali hoş olsun.
Ama Tudor daha iki maça çıktı, yerden yere vuruluyor ve gönderilsin isteniyor. Ben anlayamıyorum.

Geçen seneyi hatırlayalım; Riekerink ile çıkılan ilk maçta Eskişehirspor'a 4-3 yenilmiştik, sonraki maçta evimizde Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştık, sonraki maçta Antalyaspor'a 4-2 yenilmiştik. İlk 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik.
Ayrıca yine evimizde birçok pozisyon verdiğimiz Beşiktaş'a 1-0 yenilmiştik. Riekerink geldiğinde Avrupa Kupaları'na gitme şansımız vardı ama ligden gidemedik, ZTK aldık. Riekerink geldiğinde 5.'ydik, ligi 6. bitirdik.
Kendisine Riekerink Bey denildi. Helali hoş olsun.
Ama Tudor daha iki maça çıktı, yerden yere vuruluyor ve gönderilsin isteniyor. Ben anlayamıyorum.

ben anliyorum
malesef forumu ANGUTLAR basmis

söylediği açıklamalar ona aitse içimden geçenleri söylemiş
teşhisi koymuş tedavi yoldadır
sabri bir değerdir selçuk lar kolay yetişmez o çok profoseyenel bu yıldız
olayanına girmemişler
yönetim yada takım içinde restleşme var bugün bir gazete de tüm takıma selçuk u örnek gösteriyor denmiş halbu ki iki maçtada baldırını tutan selçuk tu
medya üzerinden düelo var hayırlısı

Bizim taraftar iki maçta hocayı vezir eder, sonraki iki maçta hocayı rezil eder.

Teknik direktörlerin üzerine fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Neden bir sezonu bir hocayla tamamlamayı başaramıyoruz hayret ediyorum. Bir gerçek var ki istikrarsızlık başarı getirmiyor.

Riekerink kör topal bir anlayış oturtmuştu. O anlayışla sezon sonuna kadar gidecektik. Çok alakasız bir zamanda gönderildi. Yeni hoca Tudor istediği anlayışı takıma oturtamadan 2 maça çıktı. İkisi de hüsran. Belki Riekerink de iki maçta puan kaybedecekti ona bir şey diyemem elbet ama her türlü istikrarın başarı getirme olasığı daha yüksek geliyor bana.

Rikerink'le sezon sonuna kadar devam edeceğiz deyip iki gün sonra Riekerink'i gönderen yönetime şimdi kim güvenir mesela?

Sezonu Riekerink'le tamamlayıp sözleşme bitimi Tudor'la anlaşılsaydı. Önünde agresif bir takım hazırlamak için aylar ve koca bir transfer dönemi olacaktı. Ben Dursun ve avenelerinin yeni sezona Tudor'la başlayacağına pek inanmıyorum açıkçası. Gene bir hocayı yaktık. Yenisini de getiriş şeklimiz hoş olmadı.

Abdullah Avcı ismi geçiyordu mesela, o gelir mi şimdi bu yönetime?
Fatih Terim ismi de geçti bol bol, o hiç gelmez.
Kariyerli yabancı hocalar, hiç sanmam.

Devre arasi kampinda araplara kaybedecek kadar gücsüz bir takim olduk,Tudor hocamiz takimi toparlayacak avrupa fatihi oldugumuzu hatirlatacak

Devre arasi kampinda araplara kaybedecek kadar gücsüz bir takim olduk,Tudor hocamiz takimi toparlayacak avrupa fatihi oldugumuzu hatirlatacak

Tabi iki maç daha puan kaybı yaşanınca biri koltuklarını kurtarmak için kendisini göndermek ihtiyacı hissetmezse.

Sene Sonu kendi takımını bi kursun yine başarısız olursa elestiririz. Her ne kadar Bruma ve Linnese tavrını yanlış bulsamda gömmeyelim daha

Yalan habere benziyor.

C6AVKB4WQAEnG-_.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt