- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Sergen ile buzlari erittiniz gordugum kadari ileGalatasaray teknik direktörüne ulan diyemezsin
Haddini bileceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen ile buzlari erittiniz gordugum kadari ileGalatasaray teknik direktörüne ulan diyemezsin
Haddini bileceksin
Sergen ile buzlari erittiniz gordugum kadari ile
Geçen seneyi hatırlayalım; Riekerink ile çıkılan ilk maçta Eskişehirspor'a 4-3 yenilmiştik, sonraki maçta evimizde Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştık, sonraki maçta Antalyaspor'a 4-2 yenilmiştik. İlk 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik.
Ayrıca yine evimizde birçok pozisyon verdiğimiz Beşiktaş'a 1-0 yenilmiştik. Riekerink geldiğinde Avrupa Kupaları'na gitme şansımız vardı ama ligden gidemedik, ZTK aldık. Riekerink geldiğinde 5.'ydik, ligi 6. bitirdik.
Kendisine Riekerink Bey denildi. Helali hoş olsun.
Ama Tudor daha iki maça çıktı, yerden yere vuruluyor ve gönderilsin isteniyor. Ben anlayamıyorum.
Tudor kalsın
Yönetim ve Futbolcular gönderilsin
Devre arasi kampinda araplara kaybedecek kadar gücsüz bir takim olduk,Tudor hocamiz takimi toparlayacak avrupa fatihi oldugumuzu hatirlatacak
Devre arasi kampinda araplara kaybedecek kadar gücsüz bir takim olduk,Tudor hocamiz takimi toparlayacak avrupa fatihi oldugumuzu hatirlatacak
destegiz sana ama adam ol ulan,linnesi kesme kendini kes linnesi kesme.
hocamıza düzgün hitap et küfürbaz herif
2 gün önce cezali forumdaydim
Ikimize etmedigi küfür kalmamis ihrac edilmesi lazim normal sartlarda