Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C6vSHPiW0AI0bIp.jpg

Riekerink varkende bireysel hatalardan gol yiyorduk, hala aynı şeyler devam ediyor, her hava topunda kaderimiz tamamen rakip oyuncuların elinde ya gol atacaklar ya dışarı atacaklar 3. bir alternatif yok. İlk yarılar fena top oynamıyoruz ama kondisyon yok deyip bunu savunamayız eğer yoksa maalesef şu an için o şartlara göre hareket edersin. Resmen tek atımlık kurşunumuz var gibi oynuyoruz 1 yarı koştur koştur 2. yarı otur izle böyle olmaz, 2 kere zıpladık ama o kadar. Zaten olay bu kötü takımı bile bir denge içerisinde oynatmak.

Bunun tek bir alternatifi var topa sahip olmak ve takım savunması. Topa sahip oluyoruz ama selçuk ve tolga öyle pas hataları yapıyorlar ki topu kazanmak için gereksiz efor sarf ediyoruz. Takım savunması konusunda gelisme var çünkü oynattığı Taktik ile takım bir birine daha yakın oynuyor

Netice ne olursa olsun hoca bizim gönlümüzde hep kazandi hep sampiyon

Polarcı oluşumun hocamızla fazla temas etmemesinde fayda görüyorum

hocam biz niye son dklarda gol atıyoruz? yoksa şampiyon mu olacagız:o bi anlamı olmalı.

mesele koşu mesafesi değil,denediği oyun umut vaadediyor hatta bu oyuncu gurubu ile umut vaad etmesi bile başarı,8 civarı ilk 11 transfer ile takım seneye zımba gibi olacaktır inanıyorum hocaya

Hoca gelecek için umut vaadediyor etmesine de yönetim tarafı sıkıntı.Olası bir kötü sonuçta bu yüzsüz yönetim tudoru harcar.

istediği transferler yapılırsa sezon öncesi kampta mükemmel bir çalışma ile maçtan düşmeyen tempolu bir takım yaratabilir

Bunun tek bir alternatifi var topa sahip olmak ve takım savunması. Topa sahip oluyoruz ama selçuk ve tolga öyle pas hataları yapıyorlar ki topu kazanmak için gereksiz efor sarf ediyoruz. Takım savunması konusunda gelisme var çünkü oynattığı Taktik ile takım bir birine daha yakın oynuyor

Aynen öyle reis hani Kante Matic'lerle bile takım kursan yine gücünü ekonomik kullanmak zorundasın

İlk yarı baskılı oynayıp skor avantajını elde etmek mantıklı gerçekten

İkinci yarı ise 45-60 arası topa sahip olup sahayı iyi parsellemek =>Topun sende kalmasını ve oyunun soğumasını sağlarsın gerekirse yugoslav faulü yaparsın oyunu soğutmaya çalışırsın gerekirse yat yere öyle yorulduk dur gidip kaleye yıkılalım dersen elbet 1-2 gol yersin bu defansla

Rakip üstüne gelmeye ileri çıkmaya başladığı zamanlarda Bruma Garry filan salarsın bam bam bam !!1!11!

Sergen Zeren'in başlığa giriş iznini iptal edelim , kapıya da Toma , atlı özel kuvvet ve köpek yığalım..

Üzgünüm Sergen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt