Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende hocamısin be.
Köy takımı bile yonetemez.
Tek düşündüğü defans onu bile beceremiyor her mac 2 gol yiyoruz.

Riekrink en azından yarışın içinde tutuyordu.

Defol git.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Simdiye dek hakkinda cok konusmadim. Simdi az cok fikir edindim. Felsefesi az cok rakibi durdurma olan bir futbol aklina sahip...

Bir bok olmaz bu gidisle ama yinede bu skorun td ile alakasi yok bence. Kadro rezalet ve hangi dizilis ile cikarsan cik farketmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunu haftalar onceden bagriyorduk, o zamanlar fenerli ilan ediliyorduk, hepimiz goruyoruz ne oldugunu.

Kurdugu ilk 11'den tut cikardigi oynattigi taktik hersey bombok

yaziklar olsun

Faydası yok zararı var. Sezonun ortasında geldiği takıma 3lü savunma oynatıyor. Yedekte stoper var gidip bekleri merkeze koyuyor. Bir tane taktik var kafasında her takımda olur zannediyor. Bağıra çağıra maç kazanılmıyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Alsın 3 lüsünü bi tarafına soksun cahil herif biran önce gidersin inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savunulacak bir hali yok malesef.

Bu maçta oynanan oyun Prandelli döneminde oynanan oyun gibi.

Umarım hatalarından öğrenir.

Cavandayi bu maçta stoperde oynatması da enteresandı. Cavanda kötü oynamadı da bu maçta öyle riske girilmez. Kupa maçında denersin öyle şeyler.

josueyi keserek bundan önceki hocalardan pek de farkı olmadığını gösterdi

biri bana anlatsın lütfen. Neden her derbi öncesi çıkartılan kadrolar hazırlık maçı kadrosu gibi?

ya devre arasinda getirecektin yada sezonu Riekerink ile bitirecektin

cok kötü basladi simdiye kadar

Takımın en büyük 2 silahı Bruma ve Sneijder' i en etkili oldukları bölgede oynatmayan bir teknik direktörün hatalarından ders alıp Galatasaray' a bir katkısının olacağını üzülerek söylüyorum ki sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar sakin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu takıma gelen herkes kafayı yer,şu çöp kadroyu görüp de kafayı yemeden duramaz kimse.

Bugün oynadığımız topun izahı yok ancak sene sonuna kadar serbest.İstediğini alsın istediğini satsın istediğini oynatsın.Gelecek sezonun hazırlığına başlasın.Yeter artık antrenör öğütme makinesine döndük.Biraz da özeleştiri yapalım.Bu kadroyla ol-mu-yor.

Taktik eldeki oyuncuya göre yapılır. Trabzonspor'un işini kolaylaştırdı bir güzel.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Prandelli ve Rijkaard romantizminin yanına Tudor romantizmini ekledik.

Kendisinden tek beklentim artık korkmaması. Galatasaray'da kalamaz da iyi bir hoca olmasını dilerim ilerde. Kendisi için korkaklığı bırakmamasını salık veririm. Korkaklık başa bela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt