Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'yi oynat yoksa er yada gec istifaya davet etmek zorunda kalacagiz.. hic istemeyerek..

Bruma bu kafayla giderse eğer kendisi geleceğin en büyük bidonlarından biri olacaktır.

Takim 60dan sonra bitti resmen riki bazi oyuncularin sevmesinin nedeni belli..tudora yuklenmenin pek anlami yok ama bruma olsa bu kontralarimiz boyle bitmeyecegi de ortada..biz gecen hafta sampiyonlugu istemedigimizi belli ettik zaten umutlanmaya gerek yok

Brumayı bu saatten sonra oynatırsan adam değilsin. Brumanın yerinde olsam sorumluluk almaz takılırım. Bu yönetimle ve taraftara herşey müstehak. Hani çapsız dursun özbeğe falan kızıyoruz. Bu taraftara özbek ve nazif gibi adamlar çok bile.

Neymiş oyuncuları dışarı çıkarmıyor fırçalıyormuş.Kapıya kilit vurmuş oyunculara dalıyormuş büyük hoca tudor..Şu yapılan yorumlara bak. Koca Galatasarayı ne hale getirdiler. Allah cezanızı versin.

Kadro o kadar da kötü değil riekering oynatamıyor diyenler tudoru savunmak için kadronun yetersiz olduğunu söylemeye başladılar.Morinho gelse bir halt olmaz söylemleri falan..

Riekerink, tudor falan hepsi devede kulak. Bu takım bu kadroyla daha çok puan kaybeder.
Seneye işimiz daha zor. Orta saha komple değişmeli. Fakat orta sahada oynayan adamların en düşüğünün aldığı maaş 2 milyon. Nasıl değiştireceksin bu adamları.Tolga denen adam 2 milyon euro para alıyor. Bundan daha büyük kepazelik olabilir mi..

Maç sonu yönetim istifa yerine yalandan Galatasarayımız diyerek maç skorunu paylaşan ultraslan denen grup hala utanmadan Galatasaraylıyım diye ortalıkda dolanıyor. Neymiş siz stadın yolunu bilmezken biz deplasmana gidiyoruz diyorlar. Ulan siz gitmeseniz o trübünü karşılıksız seven adamlar doldurur zaten. Hatta orada on tane adam olsun, gerçek Galatasaray taraftarı olsun varsın dolmasın.

Şu yapılan hataları önceden gören ve sadece Galatasarayın menfeatlerini düşünerek hareket eden GERÇEK GALATASARAY taraftarlarına Allah sabır versin.

Brumayı bu saatten sonra oynatırsan adam değilsin. Brumanın yerinde olsam sorumluluk almaz takılırım. Bu yönetimle ve taraftara herşey müstehak. Hani çapsız dursun özbeğe falan kızıyoruz. Bu taraftara özbek ve nazif gibi adamlar çok bile.

Neymiş oyuncuları dışarı çıkarmıyor fırçalıyormuş.Kapıya kilit vurmuş oyunculara dalıyormuş büyük hoca tudor..Şu yapılan yorumlara bak. Koca Galatasarayı ne hale getirdiler. Allah cezanızı versin.

Kadro o kadar da kötü değil riekering oynatamıyor diyenler tudoru savunmak için kadronun yetersiz olduğunu söylemeye başladılar.Morinho gelse bir halt olmaz söylemleri falan..

Riekerink, tudor falan hepsi devede kulak. Bu takım bu kadroyla daha çok puan kaybeder.
Seneye işimiz daha zor. Orta saha komple değişmeli. Fakat orta sahada oynayan adamların en düşüğünün aldığı maaş 2 milyon. Nasıl değiştireceksin bu adamları.Tolga denen adam 2 milyon euro para alıyor. Bundan daha büyük kepazelik olabilir mi..

Maç sonu yönetim istifa yerine yalandan Galatasarayımız diyerek maç skorunu paylaşan ultraslan denen grup hala utanmadan Galatasaraylıyım diye ortalıkda dolanıyor. Neymiş siz stadın yolunu bilmezken biz deplasmana gidiyoruz diyorlar. Ulan siz gitmeseniz o trübünü karşılıksız seven adamlar doldurur zaten. Hatta orada on tane adam olsun, gerçek Galatasaray taraftarı olsun varsın dolmasın.

Şu yapılan hataları önceden gören ve sadece Galatasarayın menfeatlerini düşünerek hareket eden GERÇEK GALATASARAY taraftarlarına Allah sabır versin.

cakma gslisin tespit ettim

Rize macinda bence hataliydin ama sana inaniyorum ve guveniyorum.

Yalniz isin cok zor. Elinde tamamen iflas etmis bir kulup var (ekonomisiyle, baskaniyla, yonetimiyle, kadrosuyla ve taraftariyla).

Kucuk sikecilerle olan maca iyi hazirla su rezilleride dove dove alalim su maci.

bjk maçında Galatasaraylıları üzmeyecektir inşAllah hocam :)

Sn. Ünal bey'in scouting dehasi sergileyerek dunya futboluna kazandirdigi bu yetenegi elestirmeni buyuk 1 uzuntu ile karsiliyorum renkdash.
Ünal Başgan'ımın o mason network ağını kullanarak gerçekleştirdiği scouting dehası takdire şayan lakin Bruma'nın gittiği yol iyi değil. Totosu biraz fazla kalktı.

Geçen sene Haziranda geldi Karabüke ve kadroyu yönetim kurdu kendisi değil. Yazın transferleri falan yine yönetim yaparsa kendiside 2018i göremeden kovulur. Bu sene ilk 4e giremezsek 3 ay sonra kovulur

Bruma'ya verdiği disiplin dersi gerekliydi

Brumayi Beşiktaş'a karşı oynatmazsa açıklayacağı çok şey var yalnız

Bruma'ya verdiği ders 2 puana mal oldu kendisini tebrik ediyorum.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Saygı, en yetenekli oyuncunu kadroya almayıp korku salmak ile kazanilmaz.

Futbol bilgin ile oyuncuların saygısını kazanırsın ve oyuncuların senin için mücadele eder.

Dün yapmış olduğu değişiklikler ve korkaklığı ile oyuncuların gözünde bitmiştir.
Yakın zamanda dursun ile defolman dileğiyle....

Bize, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Çoğu satılmış Galatasaray'lı eski oyuncular ilk maçtan Tudor'u asıp kesmiş. Neymiş takımın pili 60'da bitti diyorlar. 3 günlük antreman ile mi oldu bu lan? JOR döneminde sesleri çıkmıyordu... Yorumcu olacak azizenin köpekleri de aynı şekil.
Kendi istediği isimler Galatasaray'a hoca olmayınca gelen hocaya demediğini bırakmıyorlar. Eğer ki kendi istedikleri isimler hoca olsaydı ''ne var canım JOR döneminden enkaz kaldı bu adam ne yapsın 3 günde mi düzeltecek her şeyi'' demeye başlarlardı.
Galatasaray ilk defa beraber savunma yapıp beraber hücum yaptı. Bunun izlerini gördük sahada. Evet Son yarım saat kötü oynadık ama kondisyon mu var oyuncularda, JOR sağolsun...
Tudor'a destek olmak zorundayız. Tudor top rakipteyken 10 adamında topun arkasında olup boş alan bırakmamasını istiyor. Toplu hucum istiyor. Bu kadar eksikle gidilmiş deplasmanda bunun izlerini görmek çok önemliydi.
Bu takıma Bruma Sneijder Eren girecek daha. Evet zor dönemde geldi ancak sabır göstermek zorundayız. Bu adam bir şansı hakediyor.

Öte yandan forumda bu adama bam bam futbolu oynatıyor diyenlerin FATO gelmesini istemesi ayrı bir komik...

Son düzenleme:
Saygı, en yetenekli oyuncunu kadroya almayıp korku salmak ile kazanilmaz.

Futbol bilgin ile oyuncuların saygısını kazanırsın ve oyuncuların senin için mücadele eder.

Dün yapmış olduğu değişiklikler ve korkaklığı ile oyuncuların gözünde bitmiştir.
Yakın zamanda dursun ile defolman dileğiyle....

Bize, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

yuh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt