Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'de Ankaragücü, Göztepe çalıştırıp Milli Takım'a gitti, sonra da bize geldi zamanında.

38 yaşında bir hoca zaten Juventus, R.Madrid'i çalıştırması için oranın efsanesi olması lazım.

Daha ilk mactan adami yerden yere vuranlari gorunce inanamiyorum. fener medyasindan ne farkiniz kaldi? 13 mac filan kalmis surda bu adami yeni sezondan sonra elestirmeye baslariz.

hocayı yedirmemek lazım ilk maçtan. tek başına koşu mesafesi hiçbirşeydir, verimli bir istatistik değildir ama daha ilk maçtan ortalama 110 km koşan takım 118 koşuyorsa, fazla pozisyon vermeden maçı bitiriyorsa, hepsini geçtim medyayı iyi takip edin, eğer daha ilk haftadan çok ciddi eleştirilere maruz kalıyorsa Tudor doğru kişidir.
Özellikle diğer takım sempatizanı olan yorumcuların Tudor ile ilgili söylediklerine dikkat edin. Eğer önümüzdeki maçı bir şekilde alırsak 4 puan fark kalıyor liderle. 4 puan 13 hafta için çok büyük bir fark değil. zaten gol yemeyip maçı kazansaydık hoca göklere çıkacak, takım çok iyi mücadele etmiş, kazanmış vs vs konuşulacaktı. gömmeyin adamı gömmeyin. az biraz sabır.

antrenör olayina fazla takmamak lazim iyi takimi herkes yönetir.
sorun burda iste iyi takim kadro yok !
stoper forvet eksigimiz olmasa riekerink bile sampiyon olurdu.
o derece yani.

edit: hele su stoper hattini düsününce baska takimda olsalar o takim küme düser.
su takima yabanci saglam lider stoper almayan yönetim utansin.
ahmet calika 2 milyon harcyacaklarina 3 milyon daha katip maicon hugoyu alablirdiler.
ama beyefendiler stopersiz sampiyon oluruz modunda.

Son düzenleme:
Tudor kendi kadrosunu kurup gelecek sene 10 maç ligte oynayana kadar eleştirmek gavatlık olur.

Tudor sayesinde rizeden 1 puan aldik, bakin sayesinde diyorum. Riekerink olsaydi kesinlikle maglup olurduk. Buna itirazi olan yok sanirim. Peki nasil Tudor sayesinde puan kazandik? Ilk 45 dakika muthis savunma dersi verdi takimimiz. Nerdeyse hic pozisyon vermeden ilk yariyi galip tamamladik. Ikinci yari dogal olarak Riekerinkin yarattigi ve yonettigi takim ortaya cikti. Tudor buna engel olamazdi cunku takimin basinda daha yeniydi. Riekering olsaydi ilk 45 dakikalik performans olmayacakti.

Oyuncu degisikliklerine gelirsek, bence olumluydu.
60. Dakikalarda cok atak yemeye baslamistik, rize 3 kez tehlikeli geldi. Josue de etkisiz, kullanilmaz hale gelmisti. Tamamen defans dusunmemiz gereken periyotta topa hamlesi iyi oldugunu dusundugumuz Tolgayi aldi. Dogru karardi ama Tolganin performansi cok kotuydu. Topla ileri cikmayi denedi ama beceremedi.

Linnes degisikligine kizmisiniz ama Linnes cok yorulmustu kac kez bindirme yapti ve geriye döndü. Riekerink donemindede bindirme yapiyordu ama donemiyordu. Dolayisyla sag kanattan gelecek ataklara fizik gucu dusen Linnes le devam etmek istemeyerek Calik'i oyuna aldi. Semihi sol beke atti Chedjouya kagit gondererek serbestlik rolü verdi , defanstan top cikartmasini istedi.

Selcuk degisikigini anlatmaya gerek yok, gole ihtiyacin var en kotu mc ni cikar ofansif oyuncu al.

Gayet olumlu sinyaller verdi Tudor. Ben kendisine guveniyorum. Geldigi takimi kucumsemeye gerek yok, ne kucuk takimlardan buyuk takimlara gelip efsane hocalar yetisti.

Besiktas macinda takimi daha iyi hazirlayacak olan Tudor Cok net galibiyet alacagini dusunuyorum.

4 puan fark cok degil. Tek handikapimiz kredimizin azalmis olmasi ama sunuda kimse inkar etmesinki 5 mac ust uste mac kazandigimizda kredimiz bjk ile ayni olacaktir. Kafa kafaya gittigimiz bir yarista kazanan hep Galatasaray olmustur

tez zamanda hocamıza yönelik eleştirilerinizi eleştireceğim allahın izni ile

Tudor sayesinde rizeden 1 puan aldik, bakin sayesinde diyorum. Riekerink olsaydi kesinlikle maglup olurduk. Buna itirazi olan yok sanirim. Peki nasil Tudor sayesinde puan kazandik? Ilk 45 dakika muthis savunma dersi verdi takimimiz. Nerdeyse hic pozisyon vermeden ilk yariyi galip tamamladik. Ikinci yari dogal olarak Riekerinkin yarattigi ve yonettigi takim ortaya cikti. Tudor buna engel olamazdi cunku takimin basinda daha yeniydi. Riekering olsaydi ilk 45 dakikalik performans olmayacakti.

Oyuncu degisikliklerine gelirsek, bence olumluydu.
60. Dakikalarda cok atak yemeye baslamistik, rize 3 kez tehlikeli geldi. Josue de etkisiz, kullanilmaz hale gelmisti. Tamamen defans dusunmemiz gereken periyotta topa hamlesi iyi oldugunu dusundugumuz Tolgayi aldi. Dogru karardi ama Tolganin performansi cok kotuydu. Topla ileri cikmayi denedi ama beceremedi.

Linnes degisikligine kizmisiniz ama Linnes cok yorulmustu kac kez bindirme yapti ve geriye döndü. Riekerink donemindede bindirme yapiyordu ama donemiyordu. Dolayisyla sag kanattan gelecek ataklara fizik gucu dusen Linnes le devam etmek istemeyerek Calik'i oyuna aldi. Semihi sol beke atti Chedjouya kagit gondererek serbestlik rolü verdi , defanstan top cikartmasini istedi.

Selcuk degisikigini anlatmaya gerek yok, gole ihtiyacin var en kotu mc ni cikar ofansif oyuncu al.

Gayet olumlu sinyaller verdi Tudor. Ben kendisine guveniyorum. Geldigi takimi kucumsemeye gerek yok, ne kucuk takimlardan buyuk takimlara gelip efsane hocalar yetisti.

Besiktas macinda takimi daha iyi hazirlayacak olan Tudor Cok net galibiyet alacagini dusunuyorum.

4 puan fark cok degil. Tek handikapimiz kredimizin azalmis olmasi ama sunuda kimse inkar etmesinki 5 mac ust uste mac kazandigimizda kredimiz bjk ile ayni olacaktir. Kafa kafaya gittigimiz bir yarista kazanan hep Galatasaray olmustur

Şampiyon olacak mıyız? İsmail Güldüren

Başlıkta ismini görmemiz bile puan farkının 4 olduğu gerçeğini ortaya çıkarıyor.

Bakalım bize gümbür gümbür oynayanlar Bjk-Tiner-TFF AŞ'ye karşı nasıl oynayacak , göreceğiz.

Rize maçında en çok isyan ettiklerim:

1- Takımın pili 45 dakikada bitti. Kondusyon 45 dakikalıkmış. Tudor da bunu görmüştür. Bunu artırmak yada idareli kullanmak gerekir.
2- Sneijder oynamayınca puan kaybı oluyor. Mevcut kadroda onun alternatifi yok maalesef. Seneye bu iş çozulmeli.
3- Semih asla stoper oynamamalı. Sagbek, solbek oynasın gerekirse ama stoper olmasın.
4- Tolga şut çekmesini ögrenene kadar şut cekmesi yasaklanmalı.
5- Selçuk frikik ve penaltıları iyi kullanıyor ama kornerleri rezalet. Korner çalışması yapmalı.

4-

p04adq.png

5- Selçuk frikik ve penaltıları iyi kullanıyor ama kornerleri rezalet. Korner çalışması yapmalı.

Ön direğe yapılan ortalar "Selçuk ortası" diye futbol literatürüne geçti zaten. Yıllardır korner kullanıyor ama topun arka direği bırak penaltı noktasına bile ulaştığını görmedim.

Takımda orta açmasını bilen adam tam anlamıyla yok gibi.
Yeminle Semih hepsinden iyi orta açıyor üstelik ters ayakla.Düşün seviyeyi.

zamanında sikeciler alexe mahkumdular su anda bizde aynen o durumdayız sneijder olmayınca pozisyona bile giremiyoruz

Sneijder'i unuttunuz heralde yaptigi asistlerin yarisi müthis orta kesmeleriyle geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt