Tudor sayesinde rizeden 1 puan aldik, bakin sayesinde diyorum. Riekerink olsaydi kesinlikle maglup olurduk. Buna itirazi olan yok sanirim. Peki nasil Tudor sayesinde puan kazandik? Ilk 45 dakika muthis savunma dersi verdi takimimiz. Nerdeyse hic pozisyon vermeden ilk yariyi galip tamamladik. Ikinci yari dogal olarak Riekerinkin yarattigi ve yonettigi takim ortaya cikti. Tudor buna engel olamazdi cunku takimin basinda daha yeniydi. Riekering olsaydi ilk 45 dakikalik performans olmayacakti.
Oyuncu degisikliklerine gelirsek, bence olumluydu.
60. Dakikalarda cok atak yemeye baslamistik, rize 3 kez tehlikeli geldi. Josue de etkisiz, kullanilmaz hale gelmisti. Tamamen defans dusunmemiz gereken periyotta topa hamlesi iyi oldugunu dusundugumuz Tolgayi aldi. Dogru karardi ama Tolganin performansi cok kotuydu. Topla ileri cikmayi denedi ama beceremedi.
Linnes degisikligine kizmisiniz ama Linnes cok yorulmustu kac kez bindirme yapti ve geriye döndü. Riekerink donemindede bindirme yapiyordu ama donemiyordu. Dolayisyla sag kanattan gelecek ataklara fizik gucu dusen Linnes le devam etmek istemeyerek Calik'i oyuna aldi. Semihi sol beke atti Chedjouya kagit gondererek serbestlik rolü verdi , defanstan top cikartmasini istedi.
Selcuk degisikigini anlatmaya gerek yok, gole ihtiyacin var en kotu mc ni cikar ofansif oyuncu al.
Gayet olumlu sinyaller verdi Tudor. Ben kendisine guveniyorum. Geldigi takimi kucumsemeye gerek yok, ne kucuk takimlardan buyuk takimlara gelip efsane hocalar yetisti.
Besiktas macinda takimi daha iyi hazirlayacak olan Tudor Cok net galibiyet alacagini dusunuyorum.
4 puan fark cok degil. Tek handikapimiz kredimizin azalmis olmasi ama sunuda kimse inkar etmesinki 5 mac ust uste mac kazandigimizda kredimiz bjk ile ayni olacaktir. Kafa kafaya gittigimiz bir yarista kazanan hep Galatasaray olmustur