Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top sürmekten aciz, daha nerde duracağını bilmeyen Semih kazmasını sağ bek oynatmak gibi bir çılgınlık yapmazsın umarım. Stoper de oynatma. Hiç oynamasın.

Bizim esskleri kostursun, her turlu yeneriz bu kargalari. Ilk yaridaki mac gibi, biz istersek operiz. Yeterki oyuncularda bizim kadar istesim ;)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

istifa.jpg

Her hafta yeni bir saçmalıklara yol açacak gibi. Hiç ümidim yok. Umarım tutar da, zor. Linnes takımda futbolu bilen birkaç adamdan biri. Antrenmanda da sıkı çalıştığını düşünüyorum. Sebebini açıklar inş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canımı sıkıyorsun Tudor seninde gücün sadece Bruma-Linnes' mi yetiyor yoksa ?

Sarbi Semih Selçuk filan banko 11 oynarsa De Jong-Hakan yine böyle ölü oynarsa kimse savunmasın bana bu adamı

Ama yok gerçekten bu tavrını tüm takımdakilere devam ettirirse en büyük destekçisi ben olurum Tudor Hoca'nında

Taraftara bak cay iç

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terim gelse Linnes, Carole, De Jong vs hepsini daha ilk günden gönderir.

O yüzden abartmayalım.

Linnes konusunda yanlış yaptın hoca.

Kazanamayacağımız için maç sonu burayı okumak zevkli olacak:coffee:

Suan kadrodaki en iyi bek Linnes ama 18lik kadroda bile yok... Ne yapti lan bu adam size ?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

AHAHAHAH Linnes son oynadığımız maçın oyundan çıkana kadar en iyi oyuncusuydu, çıktığında da herkes sahanın en iyisi niye çıktı diye şaşırdı. Allahın küçük ft'si aklı sıra ders veriyor. Bu herif zannediyor ki arkamda durulacak falan, burası galatasaray 3-4 maç falan kaybettikten sonra kimseyi bulamazsın arkanda. Geçen hafta Bruma'nın olmaması puan farkını arttırdı, oynasa yenerdik yalan mı? Bugünde takımın en formda oyuncusunu kadroya almıyor. Şimdi çalışmıyorcular falan gelir bu arkadaşlara da gülüyorum, adam her oynadığında köpek gibi ileri-geri yapıyor çalışmayan adamın böyle fizik gücü falan olmaz. Yeneriz ya da yeniliriz ayrı konu da böyle adaleti sağlayamazsın bi kaç maça kimse sallamaz Tudor'u. Takım içinde kimse salak değil adaletsizliği görürler.

Dua ediyorum ki bugün öyle bir sonuç alalım ki Tudor'un kadro seçimi tartışılmasın.
Evet herkes haklı amacı nedir Tudor'un anlamadım. Umarım bizim bilmediğimiz bir sakatlık geçirmiştir. Yoksa olası bir mağlubiyette herkes linnesin olmayışına bağlayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeter artık dün geldiğine anlamsız bir şekilde sevinen taraftar topluluğumuz bugün yerden yere vuruyor

Hemde kim için Linnes için. Linnes kim yahu bizim takıma sağ bek olabilecek biri bile değil.

Ortada bir sorun var duran toplardan gol yiyoruz ve bunda beklerin büyük hataları var bunu çözmeye çalışıyor sonuçta adam haklıdır, değildir bunu göreceğiz. Haklı çıkmazsa sonraki maçlarda bu hatasını tekrar edip etmediğini göreceğiz. Ondan sonra hatalarından ders almıyor deyip eleştirmeye başlayacağız.

Herkes teknik direktör olmuş şu forumda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt