Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnesin çok iyi bir oyuncu olduğundan değil zaten tepkimiz.

Yasin varken Brumanın kadro dışı bırakılması ne kadar komik olduysa, Sabri varken Linnesin kadro dışı bırakılmasıda o derecede saçma. Yani daha kötüleri varken neden bu çocuklar demek istiyorum. Neyse problem yok sağda Semihde iyi tercih ama olurda kötü oynarsa ve kaybedersek buradaki tepkilerin önünü alamayız.

Duyan ve gören de Linnes'in bize şampiyonluk getirdiği... Dani Alves kalitesinde bir bek sanacak..

Tudor dusmanlarini keklik gibi avlayacagiz

Buda yapamayacak bu işi belli oldu Linnesi Rize maçındaki performansı yüzünden kadro dışı bırakmış . Takımın en iyisiydi. Takımın en kötüsü Yasindi. İlk 11 olacak. Ne ayak nasıl adalet ?

Duyan ve gören de Linnes'in bize şampiyonluk getirdiği... Dani Alves kalitesinde bir bek sanacak..

7137bae0dd7e22bf7ca77e9865c7c7a2.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Linnesin çok iyi bir oyuncu olduğundan değil zaten tepkimiz.

Yasin varken Brumanın kadro dışı bırakılması ne kadar komik olduysa, Sabri varken Linnesin kadro dışı bırakılmasıda o derecede saçma. Yani daha kötüleri varken neden bu çocuklar demek istiyorum. Neyse problem yok sağda Semihde iyi tercih ama olurda kötü oynarsa ve kaybedersek buradaki tepkilerin önünü alamayız.
Hayırdır dompf kardes ?

Bence cikardigi kadrolar hep hatali... Rize macinda Brumayi birakmasi, Rize macinin en iyi oyuncusu olan Linnesi bu mac kadroya almamasi felan... Ama hic biri Rize macini 8 defansif oyuncu ile bitirdigimiz gercegi kadar koymadi, yalan yok! Bu maci bakalim kac defans oyuncusu ile bitirecegiz... Hele hele ilk yari 1-0 one gecersek 2. yari 11 defansif oyuncu ile cikariz herhalde

Akşam kötü futbol oynarsak maçtan sonra gömelim lütfen hocayı. kadrodışı bırakmak ile o günün şartlarında kadroya almamak arasındaki farkı anladığınızda yazarsınız. Ben de şaşırdım ama bir açıklaması vardır muhtemelen.

15-20 sayfa önce de söyledik. Taraftar durduk yere göğe çıkarıyor sonra da yere vuruyor.
Arkadaş bu adam zaten bizim teknik direktörümüz olacak çapta değil. Bende çok hırslı bir insanım. Beni de koy kenara g.tümü yırtarım takımım kazansın diye. Bağırıp çağırması bizim için bir avantaj değil. Bu maçı çok rahat almamız lazım ama Tudor hamleleriyle maçı verecek diye düşünüyorum. Umarım yanıltır beni.

15-20 sayfa önce de söyledik. Taraftar durduk yere göğe çıkarıyor sonra da yere vuruyor.
Arkadaş bu adam zaten bizim teknik direktörümüz olacak çapta değil. Bende çok hırslı bir insanım. Beni de koy kenara g.tümü yırtarım takımım kazansın diye. Bağırıp çağırması bizim için bir avantaj değil. Bu maçı çok rahat almamız lazım ama Tudor hamleleriyle maçı verecek diye düşünüyorum. Umarım yanıltır beni.

Beşiktaşa karşı oynayacağız, K.Maraşspora karşı değil

Bu maçı şuanki halimiz ile rahat alamayız

İnşallah takımı beklediğimiz gibi iyice hazırlamıitır takımı Tudor Hoca

Beşiktaşa karşı oynayacağız, K.Maraşspora karşı değil

Bu maçı şuanki halimiz ile rahat alamayız

Aynen, ben alacagimizi düsünüyorum ama yenilsekte sorumluluk sla Tudora yüklenilemez. Suanki durumun tek suclusu Yönetimdir. Bu kadroyu onlar kurdu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Rize maçında iyi iş çıkardı tudor
Zamanında iyi değişiklikler yaptı
Tolga nın bireysel hatası olmada maçı almıştık
İki haftadır antreman performanslarına göre oyuncu belirliyor
Semih mutlaka denemiştir sağ bekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt