Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın arkasında değilim kesinlikle lakin karşısında da değilim. Bugün büyük hayal kırıklığı oldu. Özellikle derbi atmosferinde takım üzerindeki en azından psikolojik etkisi görülür diyordum ama yine aynı tas aynı hamam.

Lig zaten bitti ama sezon sonuna kadar bir şeyleri kanıtlamak zorunda yoksa zor.

derbide sans golu atan kazansin taktigini yapmak zorundaydi son bolume kadar

yavas ve rolanti oynamazsak saldiralim diye cikarsak zaten mac 15 dkda biterdi bizim icin

hem kadro kalitesi hem takim oyunuyla bjk bizden cok onde

sans golunu maalesef bjk atti

atmasaydi dk 70lerde tum riskler alinabilirdi

sans golunu cok erken yedik maalesef

ve tepki gosterecek oyuncu kalitemiz de olmadigi icin boyle bitti mac

Kadro o kadar taban tabana zıt ki oynatmak istediği futbola 10 transfer yapsak yine zor toparlar.

Büyük takim seviyesinde bu tarz kompakt futbol için taktik disiplini olan fişek gibi adamlar şart.

Aksi takdirde başı kesik tavuk gibi savruk ve rakibi izleyen Anadolu takımı kıvamında kisiliksiz bir takım oluruz.

10 transferi bu seviyede yapacak bilgisi varsa kalsın diyeceğim ama Dursun ile olmaz imkanı yok.

O zaman işte bu adamı niye getirdin diye sorarlar şu yönetime

Ayrıca 2 maç için mi sevindiniz diye sorarlar günü birlik taraftarımıza

Onumuzdeki maclara bakacaz saglik olsun. Mac filan kaldiysa.

Re-za-let. Verdi maçı yine. Devrimci, tabuları yıkan, modern futbol aşılayan adam bumu ? Gerizekalı forum trolleri adamı ne konuma soktu. Tudorcu=Dursuncu'dur.

Bu adama sallayan maloglumaldir COK NET

Belki bugun sampiyonluk gitti ama ilk defa bi hocanin bi sistem oturmak istedigini gördüm

Bazi serefsiz futbolcularin satisina geldi bugun akillarinca riekin öcünü aliyorlar

Jong selcuk balta bu takimdan kesilecek baska caresi yok

Bjknin pozu yok ayriyeten bu savunma ve ortasahaya ragmen

Bunlari not edin gelecek icin

Re-za-let. Verdi maçı yine. Devrimci, tabuları yıkan, modern futbol aşılayan adam bumu ? Gerizekalı forum trolleri adamı ne konuma soktu. Tudorcu=Dursuncu'dur.

Forum yönetimi bu kani bozuk kusu forum'da barindirmaya devam edecek mi

2 haftadir kaybediyoruz ve kendisi bayram ediyor
Emir Sato Rahmi Aslan Oscar Görevlisi Vasfi Vural Melih Sönmez Kadir Ari Cüneyt T. Man Murat Hülagü GSC Kurumsal Furkan Korkmaz Hayri P. Cund Emre Arslan Ünsal Vardars

derbide sans golu atan kazansin taktigini yapmak zorundaydi son bolume kadar

yavas ve rolanti oynamazsak saldiralim diye cikarsak zaten mac 15 dkda biterdi bizim icin

hem kadro kalitesi hem takim oyunuyla bjk bizden cok onde

sans golunu maalesef bjk atti

atmasaydi dk 70lerde tum riskler alinabilirdi

sans golunu cok erken yedik maalesef

ve tepki gosterecek oyuncu kalitemiz de olmadigi icin boyle bitti mac

Gecen sene daha da ondeydi kadro olarak besiktas. Ilk yari saldirarak basladik 2 tane de cok net pozisyona girdik. Ilk 15 dkikada da mac bitmedi.

O zaman işte bu adamı niye getirdin diye sorarlar şu yönetime

Ayrıca 2 maç için mi sevindiniz diye sorarlar günü birlik taraftarımıza

Totolarini kurtarmak için.

Harcayınca taraftar istedi getirdik bizim suçunu yok demek için yuzsüzce.

Taraftar sadece burada değil her yerde aynı bu ülkede. Teneke bağlar göndeririz dünya şampiyonu olurlar adam gibi profesyonelce yönetilen ülke ve takımlarda.

Dursun ile değil Tudor bütün Igor'lar toplansa yine bir başarı kazanamazsin

Herkes eleştirilir de adamı geldikten beri kötülemek ne birader

Riekerinkin paralı askerimisin nesin bea

Totolarini kurtarmak için.

Harcayınca taraftar istedi getirdik bizim suçunu yok demek için yuzsüzce.

Taraftar sadece burada değil her yerde aynı bu ülkede. Teneke bağlar göndeririz dünya şampiyonu olurlar adam gibi profesyonelce yönetilen ülke ve takımlarda.

Dursun ile değil Tudor bütün Igor'lar toplansa yine bir başarı kazanamazsin

Ben Tudor'u beğeniyordum ama gelmesine üzülmüştüm bu yönden bence çok iyi bir Teknik Direktör olacak ileride umarım bize gelmesi kariyerine darbe vurmaz. Bana göre iki maçta defansif olarak net şekilde topladı takımı hücum olarak ise sezon başından beri nasılsak aynıyız. Öncelikli sorun defanstı zaten onu bir nebze çözdü bu kadar kısa sürede tabi skor gelmeyince taraftarın hevesi geçti. Seneye kesinlikle devam edilmeli ama istediği oyuncular alınacaksa

10 gündür Tudorı kötülüyorsun

Sevindin mi şimdi

Üzüldüm tabi ki. Sorunun teknik direktörde olmadığını defalarca yazdım. Riekerink varken yerden yere vuranlar Tudor gelince hoca ne yapsın demeye başladı. Bu sene değil seneye görelim diyenler oldu bende o zaman seneye gelseydi dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt