Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzüldüm tabi ki. Sorunun teknik direktörde olmadığını defalarca yazdım. Riekerink varken yerden yere vuranlar Tudor gelince hoca ne yapsın demeye başladı. Bu sene değil seneye görelim diyenler oldu bende o zaman seneye gelseydi dedim.

Konusma lan sahtekar

Galatasaray kaybediyor diye bayram ediyorsun birde utanmadan üzülüyorum yazmissin

Üzüldüm tabi ki. Sorunun teknik direktörde olmadığını defalarca yazdım. Riekerink varken yerden yere vuranlar Tudor gelince hoca ne yapsın demeye başladı. Bu sene değil seneye görelim diyenler oldu bende o zaman seneye gelseydi dedim.

Kadroyu kurabilecek beyinde bile olmayan Riekerink'i tabi ki suçlu bulur millet.

Tudor mu kurdu Bu kadroyu Nazifoglu denen dallama mi?

Kondisyonu olmayan yaşlı , aldığı gençleri hepsi beyin ve karakter noksanı olan bir takım devraldı adam.

Kurabilse takımını gireceğiz de bu yönetim ile 4. Alternatifleri zor alırız onlarda yine yetmez şampiyonluğa

Bruma antreman'da kosmuyor diye kadro'ya almiyan Tudor Bey, saha'da en az 7 tane adamin kosmamasina ragmen bunlari hala oynatiyor.

Tudor Bey artik kendi yolunu cizsin, istifasini versin.

Artık sabretme zamanı bu sene geçti adam takımı tanısın futbolcuları görsün eksikleri tespit etsin seneye taş gibi bir kadroyla başarılı olacağına inancım tam.

Degisiklikleri malca idi acikcasi. 2. yari Podolski ve DeJong cikmaliydi, girenler dogru. Yasin forvete.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Selçuk kart görmese De Jong kesin çıkardı zaten , bi de 47 de yedik zaten gole ihtiyaç varken Podolski çıkıp Ereni alsa asarlardı burda.

Ortasahasız , forvetsiz ve sağ ve sol beksiz takımda kaleci ve kanatlarla oynayarak bence şans golüne rağmen iyiydi.

Beşiktaşın bizden daha net pozisyonu var mıydı?

Abartmaya gerek yok. Selçuk yerine Josue girse de farklı küfürler edecektik. Şansız adam elinde karakter ve şeref yoksunu bir grup oyuncu var. Adam edemiyor, kodları bozuk

Sadece saman alevi gibiler. Göstermelik, işini yapıyormuş gibi yapma ve demeç verme konusunda usta bir grup üçkağıtçı. Gerçek bir profesyonel değiller. Hakan Balta, Semih, Selçuk, Tolga... 5 para etmez adamlarlan derbide üstün bir futbol oynamak zaten pek mantıklı değil. Kaybetmek aşırı üzücü, hala sinirden başım ağrıyor. Ama The Tudors'un yapacak çok bi yapacak şeyi yok, en azından takımdakı direnci arttırdı geleli. Artık 2.'liğe ve şampiyonlar ligine odaklanmamız lazım

Ya beyler siz Tudorun seneye kalacagini dusunuyorsaniz ya hakikaten cok safsiniz ya da Galatasarayi hic tanimiyorsunuz. 3 tane orijinal formasina iddaaya giriyorum. Tudor falan kalmaz seneye. Baskan degisirse kendi istedigi hocayi getirir. Dursun devrilmezse kendini kurtarmak icin ya FTyi getirir yada unlu bir hoca ile anlasir.

Tudorun tek sansi vardi o da en azindan 2. olmak. O tren kacti. Artik bol bol 3-4-3 5 stoper 3 onlibero falan deneyebilir.

herşeye eyvallah da tudordan agresif ve hücum futbolu beklerken böyle pasif oynatıp takımı geride oynatırsa rikerinkten bi farkı kalmaz. hiç beklediğim tarzda bi adam çıkmadı tudor çok şaşırdım bugünkü oyun anlayışına. böyle bi anlayışa destek olmam mümkün değil çünkü jor un oynattığından bi farkı yok.

Son düzenleme:
Adam taktiksel olarak donanımlı ama "vermezse tahir n'apsın mahir?" hesabı oyuncular ellerinden geleni yapmadıkça td olarak yapabilecekleriniz sınırlı.
Yaz döneminde İSTEDİĞİ OYUNCULARIN alınıp, taktiğini ve oyun planlamasını yapsın oyuncuları kondisyon&teknik&taktik açısından kamp döneminde geliştirsin, 2017-2018 ilk dönemi fark ortaya çıkar -ki ben inanıyorum özbek bros. ve nazifson yönetimsel hariç hiçbir sportif konuda td ve faaliyetlere karışmaz ise- başarılı bir dönem geçireceğiz.
Herkesin de takdiri en değerli yıllarını futbol üstadları ile geçirmiş bir backgroundu olan adam muhakkak birçok şey kapmıştır.
Her zaman yaptığımız gibi günü değil,Dortmund&Leverkusen misali önümüzdeki dönemleri de kurtarmak için sabırlı olmakta faide var diye düşünmekteyim.

Tüm bunların sonrasında yine mi olmuyor o zaman atın taşınızı.Meyve verecek ağacı şimdiden taşlamayın!

İlk etapta Sabri Selcuk De jong Balta Poldi Carole'u sutlamali ,bu takimdaki coplerin temizlenmesi 1 yaz doneminde olmaz kademeli bir sekilde kurtulmaliyiz diger ruhsuzlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt