Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler siz Tudorun seneye kalacagini dusunuyorsaniz ya hakikaten cok safsiniz ya da Galatasarayi hic tanimiyorsunuz. 3 tane orijinal formasina iddaaya giriyorum. Tudor falan kalmaz seneye. Baskan degisirse kendi istedigi hocayi getirir. Dursun devrilmezse kendini kurtarmak icin ya FTyi getirir yada unlu bir hoca ile anlasir.

Tudorun tek sansi vardi o da en azindan 2. olmak. O tren kacti. Artik bol bol 3-4-3 5 stoper 3 onlibero falan deneyebilir.
Refik üç tane orijinal forma diyor

Gonul isterdi ki gelecek sezon Sn. Ünal bey ile calis. Ancak gorunen o ki nefesin yetmeyecek gelecek sezona. Istifa yakindir.. malesef

Sezon sonuna kadar kendi sistemi yerine bu kadroyla başarılı olabileceğimiz en iyi sistemle oynaması lazım, en çok puan öyle toplarız ancak

Suanki oyuncuların bir çoğu onun oynatmasi istediği futbol sistemi için uygun değil çünkü

Bugün, o mendilleri o mendilci taraftarın ağızlarına tıkamak gerekiyordu.

Bence adam gayet mantikli bir taktik denedi, defansa 3 stoper koyarak orayi kapatti, defans yaptimiz andada yasin ve carole geriye düserek defans hattini destekleyip birden 5. defansa döndük bunuda elimizde kadroya göre ilk yarida gayet iyi uyguladik, tek sikinti hücüma hizli cikamadik sonucta bruma agir olan besiktas defansin arkasina sizacakti ama dün podolski resmen yürüyerek oynayinca etkili olmadik. ikinci yari hamlesi garryi oyna sokarak risk alip hücüm etmek olacakti ki hakan gereksiz yerde macin icine etti. tek sikinti neden geriye düsünce selcuk yerine tolgayi tercih etmesi oldu, orda jouse daha verimli olabilirdi ve neden garry bukadar gec oyuna dahil edildi onu anlamadim.

adam juvede gördüklerini uyguluyor conte de bu sekilde oynatiyor takimi yanlis hatirlamiyorsam, tabi onun elindeki kadro bu yapiya uygun, bizim kadro ile suan bunu yapamiyacak bu ortada ama adam hakan baltanin kurbani oldu, ben hala kendisinden ümitliyim yeterki sistemine göre adam transfer edilsin

Son düzenleme:
Riekerink denen adamdan daha iyi oynattığı bi gerçek.

Ya kardesim daha 2. maçtan hocayı isyifaya davet etmek nedir cidden anlamıyorum. Hoca iyi diye bi iddiam yok, hatta bence yaptığı hamleler de yanlıştı ama abartmayın siz de arkadaş, durmadan hoca mı değiştirilir. Sanarsın bu gelmeden önce barça gibi oynuyoduk ta adam geldi takımı frenledi. İstikrar diye bişey kalmadı zaten bu yönetim yüzünden bari şu adama az sabredelim. Tutmazsa zaten sezon sonunda yönetim kıçını kurtarmak için yollayacak.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim ve oyuncular dururken kendisini suçlu bulmak yersiz.

{taptap}

Geçen hafta brumayi kadroya almadı puan kaybettik. Dün Linnesi.

Haftaya Muslerayı almaz imparatudor deriz artık

biz adamdan hücum futbolu beklerken riekerinkten bile daha beter pasif oynattı takımı. eminim dünkü maçta baskılı hücum futbolu oynayabilseydik çok rahat bi galibiyet alırdık.

Gerçek şu ki beğenmediğimiz Riekerekink 20 hafta sonunda sadece 5 puan gerideydi bu abimiz sadece iki haftada 5 puan gerisine düştü. Bu bile bence bir çok şeyi özetliyor. Eskisinden iyi veya kötü oynadığımız yok kimseyi de kandırmayın.

pep gelse duman mı edecektik ligi bırakalım bu işleri iyi futbol iyi oyuncular ile oynanır elindeki mal bu kardeşim fazlasını beklemeyeceksin...

Riekerink denen adamdan daha iyi oynattığı bi gerçek.

Yapma Talha lütfen. Umut vadettiğini düşünebiliriz ama şu 2 maçta resmen takımın ırzına geçti kendisi. Kadro sıkıntılı tamam ama elindeki en büyük silahları kendi eliyle bağladı bu 2 haftada.

Riekerink de bişey oynatmıyordu ama en azından BJK çok daha formdayken orada bir 45 dakika oynattı ki BJK mal gibi kaldı. Dün ise sahada kontrol 1. dakikadan 90. dakikaya kadar BJK'de idi. Sneijder ve Bruma'nın olması gereken yere geçtikleri 5-10 dakika hariç tabi.

BJK ilk yarı pozisyon bulamamış. Adamlar baktı ki 7 puan gerideki takım 8-9 kişiyle yarı sahayı geçmiyor niye gelsin ki? Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam bir gülme tutardı beni ilk yarıda. Rakip atak yapmıyor, Bruma ve Sneijder'i hocası bağlamış, Atınç'ın serseri mayın gibi gezdiğini bile çöemeyen hoca var kenarda.

Dün halimiz komediydi. Riekerink'in Fener maçında acizliğinin kopyasıydı.

top kapamıyoruz ve topu kaptıktan sonra hızlı bir şekilde ileri hamle yapamıyoruz

bunun da hocayla alakası yok

futbolcularımızın 2 senedir oynadığı saçma sapan, top döndür çamurda debelen futbolunun artıkları,kaptırırsan da basmak yerine hemen topun arkasına geç rakip ne yapacak izle kepazeliği ve bunların bıraktığı kondisyon yetersizliği

Değiştirmeyecekte napacak geriye dusmussun
Macta öne gecebilseydik başka oynayacaktı salak bir golle bitirdik maçı.
Bjk de iyi kapandı. Bizim malların da 5dk düşünüp öyle oynaması ekmeklerine yağ sürdü.

tapatalk

Yav reis anlamıyorumki kurtarıcı olarak Tolga giriyor 2 haftadır maçın içine ediyor üstelik böylesine önemli bir maçta gol atmak zorundayken
Geçen hafta tuttu Semih'i solbek yaptı
Bruma'yı bu hafta nerde oynattı diye sorsam kimse cevap veremez bir ortaya eçiyor bir kanada bir bakıyon forvete fırlamış rakibin kucağına atıyor adamı

Bilmiyorum Allahı var defans olarak ilk defa takımı beğendim saçma sapan bir pozisyonda gol yedik ama hücum olarak 2 maçtır hiç beğenmedim Tudor'u inşallah bunu halledebilir

Tek umudum bu üçlü defans sistemi hoşuma gitti kompakt futbol oynadık gol yiyene kadar olan bölümde yıllar sonra

Eğer bu sistemde ısrar edilir seneye daha uygun bir kadro kurulursa iyi işler olacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt