Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yönetimle 3 lü defansta sağ açığa veysel geri gelir sağ bek te sabri devam eder

başkan iyi niyetli ama en azından etrafındakilerin futboldan anlaması gerekiyor o yok,başkanın bunu görmesi gerekli o da yok

en başında cenk ergün ,nazifoğlu ve mehmet özbek denen hırboların takımdan uzaklaştırlması gerek

Fizik olarak düşmedik oyundan.
Yaratıcı değildik o başka ama eldeki malzemeler bunlar.
Tolga dejong leşit josue
Ortasaha oyuncuları bunlar. Bunların hepsi bile sahada olsa ne kadar yaratıcı olabilirler?
3lü defans çok hoşuma gitti tabi bunun için uygun oyuncular lazım.
Mesela linnes çok iyi oynar gibime geliyor bu sistemde.
Her neyse.
Şimdi bu hoca adamsa o 8 numaralı leşe bir daha forma vermez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav reis anlamıyorumki kurtarıcı olarak Tolga giriyor 2 haftadır maçın içine ediyor üstelik böylesine önemli bir maçta gol atmak zorundayken
Geçen hafta tuttu Semih'i solbek yaptı
Bruma'yı bu hafta nerde oynattı diye sorsam kimse cevap veremez bir ortaya eçiyor bir kanada bir bakıyon forvete fırlamış rakibin kucağına atıyor adamı

Bilmiyorum Allahı var defans olarak ilk defa takımı beğendim saçma sapan bir pozisyonda gol yedik ama hücum olarak 2 maçtır hiç beğenmedim Tudor'u inşallah bunu halledebilir

Selçuk berbattı onun yerine basan orta sahayı vermeyecek tek oyuncu var kenarda o da Tolga. Seçim doğru salak topun üzerine basmasa golü yapabilse bambaska bir hal alacaktı olay.

Bruma ise kanada sıkıştırdığında 3 tane adam geliyor başına. Serbest oynattı iyi de yaptı bence. orta da topu alıp adam eksiltip pozisyon üretebilecek tek oyuncumuzdu. Ben gerek değişiklik gerek taktik kötü bir takım görmedim dün. En azından ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada.
Pozisyon dahi vermeden 1-0 kaybettik maçı.

İki takımda kilitlemeye oynadı oyunu. Biz bizdeki salak oyuncular yüzünden, Beşiktaş ise kendilerine 1 puan yeteceğini bildiklerinden orta saha ağırlıklı bir maç oldu.

Savunmanın hatasız oynaması da ayrı güzellik tabi. Balta yı ayrı tutmak gerekirse, sıçtı sıvadı resmen. Semih'i beğendim dün çizgide de oynadı ortada da gayet iyi iş yaptı. İlk yarı özellikle hava topu vermedik resmen.

Selçuk berbattı onun yerine basan orta sahayı vermeyecek tek oyuncu var kenarda o da Tolga. Seçim doğru salak topun üzerine basmasa golü yapabilse bambaska bir hal alacaktı olay.

Bruma ise kanada sıkıştırdığında 3 tane adam geliyor başına. Serbest oynattı iyi de yaptı bence. orta da topu alıp adam eksiltip pozisyon üretebilecek tek oyuncumuzdu. Ben gerek değişiklik gerek taktik kötü bir takım görmedim dün. En azından ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada.

İki takımda kilitlemeye oynadı oyunu. Biz bizdeki salak oyuncular yüzünden, Beşiktaş ise kendilerine 1 puan yeteceğini bildiklerinden orta saha ağırlıklı bir maç oldu.

Savunmanın hatasız oynaması da ayrı güzellik tabi. Balta yı ayrı tutmak gerekirse, sıçtı sıvadı resmen. Semih'i beğendim dün çizgide de oynadı ortada da gayet iyi iş yaptı. İlk yarı özellikle hava topu vermedik resmen.

Dünki maçta 3-4-3 gibi oynadığımız sistemi bayağı beğendim reis ben hani gol yediğimiz süreye kadar Allahı var defanstada iyiydik kompaktda oynadık oyunu yavaş yavaş domine eden tarafta bizdik en azından Bjk sıkışt hiçbirşey yapamıyordu

gelecek sene kadroda ciddi bir yenilenmeye gidipte bu sisteme uygun oyuncularla oyla devam edilmesinden yanayım reis ben

Fizik olarak düşmedik oyundan.
Yaratıcı değildik o başka ama eldeki malzemeler bunlar.
Tolga dejong leşit josue
Ortasaha oyuncuları bunlar. Bunların hepsi bile sahada olsa ne kadar yaratıcı olabilirler?
3lü defans çok hoşuma gitti tabi bunun için uygun oyuncular lazım.
Mesela linnes çok iyi oynar gibime geliyor bu sistemde.
Her neyse.
Şimdi bu hoca adamsa o 8 numaralı leşe bir daha forma vermez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl düşmedik ya 70ten sonra pili bitti takımın beşiktaşlılar 3-4 dk top göstermedi bizimkilerin pres yapacak gücü kalmamıştı

Takımda beğendiğim işler

İlk defa fizikler olarak sürünmedik
sanırım koşu mesafemizde kötü değildi
Üçlü defans sistemi çok hoşuma gitti
İlk defa defansta iyiydik
Hava toplarında çok iyiydik
Yıllar sonra kompakt oynadık

Beğenmediğim hususlar
Oyunu domine edemedik
Hücum olarak korkar kaldık
Topa hükmedemedik

Yahu pres yapmadan rakibi 11 kisi direk kendi sahamizdaydik pozisyon vermemisiz bu mu hosunuza gitti allah askina? Hizli kapandik onun disinda takimda iyi olan hic birsey yoktu.adamlar bizim sahada sonlara dogru 3 dk pas yapti agzi acik izledi oyuncular.

Karabük'ün hocasından ne bekliyordunuz allahaşkına?

Burada Riekerink gitmesin, dere geçerken at değiştirilmez hamza - mustafa denizli değişikliğinin takımı nasıl bitirdiği gibi gerçek var, yeni yapılanma yazın kariyerli ve iyi bir hocayla yapılmalı derken ama tudor çok koşuturuyor ama tudor maç esnasında el kol yapıyor vs diyerek savunuluyordu. İki haftada bitirdi takımı.

Karabük'ün hocasından ne bekliyordunuz allahaşkına?

Burada Riekerink gitmesin, dere geçerken at değiştirilmez hamza - mustafa denizli değişikliğinin takımı nasıl bitirdiği gibi gerçek var, yeni yapılanma yazın kariyerli ve iyi bir hocayla yapılmalı derken ama tudor çok koşuturuyor ama tudor maç esnasında el kol yapıyor vs diyerek savunuluyordu. İki haftada bitirdi takımı.
Naber renksizdaş?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalyaspor'a da puan kaybedersek göreceğim renksizdaş ben miymişim yoksa imparaTUDOR mu :(

Danyal sende başlama Allah için yaw. Kendi evinde beşli savunma ile maça çıkıyorsun. Bjk'nin yapması gerekenleri sen yaptın ilk yarı.

Kendi kendimizi kitledik dün. Kalabalık orta sahaya Bjk alan daraltma uyguladı sadece hepsi bu. Bruma nerde oynuyor, wesley nerde oynuyor belli değil.

Riekerink zamanı yaptığımız ikiye birleri 2 haftadır goremioz mesela. Pozisyon vermedik dion da, savunma yapmaktan hucum yapamadık dün bi zahmet pozisyon vermeyelim artık.

Riekerink'i gönderirken burada yürekli oynayan bir takım istiyoruz, kaybetsin ama sahaya yüreğini koysun diyorduk. 2 haftadır sahada korkak bir takım var.

Tolga degisikligi de yanlış. 1-0 gerideyken tolga gibi defansif bir eleman girmez, josue girer. Bir de bu defansif adamı hucumda oynatırsan iyice yalan olursun ztn.

Umarım bundan sonrası iyi olur

İyi hoş Tudor tamam bazı şeyleri hallettin tamam

Ama Galatasaray defans yapmaz yaptırır ...

Biri bunu Tudor'a anlatsın 2 maçtada aynı şeyi gördüm takımı hücum'a çıkarmaya mı korkuyor anlamıyorum

3 puandan başkasının yalan olduğu maçta ilk kaleye şutun 60larda en tehlikeli atağın 80+lardayken bir TD pozisyon vermedi diye övülüyorsa bu kendisine yapılmış en ağır eleştiridir.

Danyal sende başlama Allah için yaw. Kendi evinde beşli savunma ile maça çıkıyorsun. Bjk'nin yapması gerekenleri sen yaptın ilk yarı.

Kendi kendimizi kitledik dün. Kalabalık orta sahaya Bjk alan daraltma uyguladı sadece hepsi bu. Bruma nerde oynuyor, wesley nerde oynuyor belli değil.

Riekerink zamanı yaptığımız ikiye birleri 2 haftadır goremioz mesela. Pozisyon vermedik dion da, savunma yapmaktan hucum yapamadık dün bi zahmet pozisyon vermeyelim artık.

Riekerink'i gönderirken burada yürekli oynayan bir takım istiyoruz, kaybetsin ama sahaya yüreğini koysun diyorduk. 2 haftadır sahada korkak bir takım var.

Tolga degisikligi de yanlış. 1-0 gerideyken tolga gibi defansif bir eleman girmez, josue girer. Bir de bu defansif adamı hucumda oynatırsan iyice yalan olursun ztn.

Umarım bundan sonrası iyi olur

Bu oyuncularla yapılabilecek en iyisi bu. Sen Beşiktaş'a açık oyna ilk yarıdan 3 lerlerdi. Amacı oyunu tutup Sneijder, Bruma, Poldi gibi adamların ekstra yapacağı işlerle skoru ele geçirmekti. Hakem penaltıyı verse bambaşka bir senaryo olurdu.

Sezon basından beri yatan bir takım var. Maçlardan sonra 3 gün izin yapan takımı toparlamak kolay değil. Hocaya sezon sonuna kadar ses çıkarılmaması önümüzdeki yıl en az yarıyıla kadar şans verilmesi lazım.

Josue denen adam ileride geride ortada hiçbirşey yapamayan neden alındığına anlam veremediğim bir herif. Orta sahaya Selcuk yerine alacağın 1 tane alternatifin var o da Tolga. Bruma çizgide top aldığı an 3 kişi üşüşüyor başına serbest oynadı bu yüzden. Top rakipteyken çizgide durdu ama. Ben sırıtan birşey göremiyorum oynanan oyunda.

Bam bam bam olayı taraftar açısından güzel gözükse de futbol takım oyunu. Tutarsın oyunu kaliteli adamlarınla çakar geçersin. Misal Atletico. Oynanması gerektiği gibi oynuyor. Gidip Almaya'da ilk maçtan turu alabiliyorlar.

yamalı bohça gibi olduk bir türlü takıma neşter vurulamıyor evlatçılık olduğu müddetçe her sene hurdaya ayrılması gereken arabaya biri gelip yedek parça takıp arabanın saatte 200 km hızla sorunsuz gitmesini bekliyor bu evlatçı zihniyet devam ederse ne maddi sıkıntıdan kurtuluruz nede başarı gelir artık anadolu takımları da takır takır transfer yapıyor kendi çaplarında hepsinin tehlikeli oyuncuları var kalitesiz transferlere para bayılmaya devam edersek yeni bir 14 yıllık fetret devri bizi bekliyor demektir

Artık neşteri vur hoca

İlk 11'e en az 5-6 oyuncu lazım

Enn az 10-15 tane gereksiz adamı göndermemiz lazım

Yönetim o kadar pis zamanda göreve getirdi ki Riekerink'le yarıştan kopsan yeni yapılanma ayağına Tudor büyük destek görecekti. Şimdi adamın kredisini yiyorsun, yönetim gitmezse kendini kurtarmak için bu sefer Tudor'u yollayacak.

Yönetim o kadar pis zamanda göreve getirdi ki Riekerink'le yarıştan kopsan yeni yapılanma ayağına Tudor büyük destek görecekti. Şimdi adamın kredisini yiyorsun, yönetim gitmezse kendini kurtarmak için bu sefer Tudor'u yollayacak.
amaç yeni günah keçisi bulup yönetim tepkisini azaltmak bir nevi paratoner görevi veriliyor teknik direktörlere !! dengetör denizli rikerink tudor !! umarım beşinciyi görmeden bir babayiğit kulübe sahip çıkar

Başka bir yönetimle çok başarılı olur tudor.

Bu şeref yoksunu herifler ne transfer yapmasını biliyo ne kulübü bütünleştirip toplayabiliyo.

Yazık olacak tudor'a

Selçuk kadar oynayacak alt yapıdan adam yokmu tudor selçuğu oynatıyorsun onun için senden bir halt olmaz medyanın güzellemelerine inanan bir guruh var futbol bilmezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt