Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu siz hakikaten çıldırmışsınız.

Adam takıma geleli daha 2 hafta oldu, takım da rezalet futbol oynayan ve %90'ı bitik oyunculardan kurulu bir takım. Ama herkesin dilinde şu niye oynadı bu taktik niye böyle lafları.

Evet Hakan oynamamalı mesela. Ama onun yerine Ahmet oynasa her maçı 3 farklı mı kazanacağız? Rezalet oynayan Selçuk çıkıyor, yerine net ondan iyi dediğimiz Tolga giriyor. Ve orta saha biraz daha toparlanmasına rağmen hücum yine felaket, çünkü Tolga'nın kapasitesi belli. Koşu yoluna atıyorsun alamıyor, şut pozisyonu yaratıyorsun dağlara taşlara vuruyor. Bırakın hoca da denesin görsün kimin ne olduğunu. GS deneme tahtası mı, evet şu anki hali tam deneme tahtası. Çapsız yönetim, leş kadro varken arayışa girmeyip ne zaman gireceğiz?

Beşiktaş'a karşı pozisyon vermeden oynuyorsun, tamamen şansla attıkları golden sonra net pozisyonlara da giriyorsun; bu sefer de vay efendim savunmayı bekleyerek yapmışız herkes yaparmış, hücum da sadece bireysel çabalarla olmuş. Ne olacaktı güzel kardeşim, hücum preslerle rakibi boğup tiki taka ile mi atak yapacaktık?

Yahu bu takım evinde KAYSERİ BAŞAKŞEHİR TRABZON takımlarına yenildi yenildi, ve onlara karşı ne savunma yapabildi ne hücum. Sezon başından beri top oynadık diyebileceğimiz 3 maç falan vardır, onda da rakiplerde orta saha falan olmayınca bizim çakma yıldızlar bir şeyler becerdi işte.

Neyse, sonuç olarak hoca sene sonu gidebilir, bize yeterli olmayabilir; buna oturup bakarız tartışırız. Kendi hazırlamadığı, kadrosunu kurmadığı ve tanımadığı bir takıma geleli 2 hafta olan bir adam hakkında sayfalarca eleştiri yazmak yersiz. Burda harcayacağınız enerjiyi gidin yönetim başlığında, futbol takımı kadrosu başlığında harcayın.

Ek: Riekerink daha iyiydi yha diyenlere zaten insaf diyorum yani başka bir şey değil.

{taptap}

Sneijder niye çıktı denmiş. Adam 2 haftadır top oynamıyor, çıkmadan önceki 5 dakika artık yoktu sahada. Bitik Sneijder yerine bir orta açarız Eren ve Poldi ile gol buluruz, orayı kalabalık tutayım diyip 2 kanat 2 forvete geçti ve orta sahayı DeJong'a bıraktı adam. Bu bile kimine göre suç, neymiş işte bitik de olsa sahada kalacak ki top beyimizin önüne düşerse denk getirip şut çeksin. Çok mantıklı hücum yöntemi hakikaten. Hocanın bunu düşünememesi skandal.

{taptap}

ldLy3J.jpg

katılıyorum tudor geldi riekerink in namağlup takımını 2 haftada bitirdi yerle yeksan etti yani tudor kimki bi beden hocasından daha iyi olsun dime ama yani rik hocam olsaydı 89 ve 90. dakika da yaptığı değişikliklerle maçları döndürürdü

Riekerink'le inişli çıkışlı gidiyorduk bir şekilde.

Şimdi hep iniş olacak, çıkış yok. Hamza sonrası Denizli gibi.

Akhisar maçı uzun bir dönemki son galibiyetimiz olabilir. :(

İyi hoş Tudor tamam bazı şeyleri hallettin tamam

Ama Galatasaray defans yapmaz yaptırır ...

Biri bunu Tudor'a anlatsın 2 maçtada aynı şeyi gördüm takımı hücum'a çıkarmaya mı korkuyor anlamıyorum

Korkmuyor ama takımı atağa kaldıracak oyuncumuz yok.
Dejong ve selçuka maç başlamadan 1 puana razı mısınız diye sorsalar kesin kabul ederlerdi. O kafayla çıkmışlar maça resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder niye çıktı denmiş. Adam 2 haftadır top oynamıyor, çıkmadan önceki 5 dakika artık yoktu sahada. Bitik Sneijder yerine bir orta açarız Eren ve Poldi ile gol buluruz, orayı kalabalık tutayım diyip 2 kanat 2 forvete geçti ve orta sahayı DeJong'a bıraktı adam. Bu bile kimine göre suç, neymiş işte bitik de olsa sahada kalacak ki top beyimizin önüne düşerse denk getirip şut çeksin. Çok mantıklı hücum yöntemi hakikaten. Hocanın bunu düşünememesi skandal.

{taptap}

Maalesef düşünemiyor sıkıntı orada. Tolga'yı, De Jong'un yerine çekip De Jong'u dışarı alıp Sneijder'i maçta tutabilirdi. Rakip zaten çıkmıyor ve niyeti de yok. Ayrıca Tolga orayı tutabilir zaten o gücü var. Pas atacak adam yok diyorum hala orta morta diyorsun. Ortayı kim yapacak Semih mi Carole mü? Bombeli orta atıyorlar o ortalara Drogba gelse gol yapamaz. Dün Tolga'ya pası atan adam bitik Sneijder'di diye biliyorum yanlışım var mı? Bomboş pozisyonda kontrol edemedi Tolga o topu kontrol etse zaten karşı karşıyaydı muhtemelen gol olabilirdi. Öfff abi tartışmak istemiyorum tamam bana yazdığın için cevapladım. Takımın tek yaratıcı oyuncusunu oyun tamamen rakip sahaya yıkılmışken çıkarmayı savunuyorsunuz burada yani girdiğiniz şeklin geometride karşılığı yok.

Bu takim 1,5 yildir derbi kazanamiyor

Dün son 1.5 yildaki en iyi derbi performansimizdi,sanssiz bir gol ile kaybettik ama daha iyi olan taraf bizdik

Maalesef düşünemiyor sıkıntı orada. Tolga'yı, De Jong'un yerine çekip De Jong'u dışarı alıp Sneijder'i maçta tutabilirdi. Rakip zaten çıkmıyor ve niyeti de yok. Ayrıca Tolga orayı tutabilir zaten o gücü var. Pas atacak adam yok diyorum hala orta morta diyorsun. Ortayı kim yapacak Semih mi Carole mü? Bombeli orta atıyorlar o ortalara Drogba gelse gol yapamaz. Dün Tolga'ya pası atan adam bitik Sneijder'di diye biliyorum yanlışım var mı? Bomboş pozisyonda kontrol edemedi Tolga o topu kontrol etse zaten karşı karşıyaydı muhtemelen gol olabilirdi. Öfff abi tartışmak istemiyorum tamam bana yazdığın için cevapladım. Takımın tek yaratıcı oyuncusunu oyun tamamen rakip sahaya yıkılmışken çıkarmayı savunuyorsunuz burada yani girdiğiniz şeklin geometride karşılığı yok.
Ya bırak geometriyi falan Yunus, dün bu adam Riekerink'i aratır diyordun. Eleştirinin de bokunu çıkarıyorsunuz, Riekerink ile Beşiktaş'tan daha kötü takımlara yenildik Arena'da. Kim orta yapacak diyorsun iki açık bir bek vardı o an sahada, sadece DeJong çıkmadı diye asıp keseceksek işimiz var.

Ben bu adam müthiş, bizi uçurur demiyorum. Öncelik meselesi var, gelip burda hoca şunu aldı şunu kesti demenin çözüm olmayacağı bir yerdeyiz. Ne olacaktı Sneijder sahada kalsa berabere kaldık diyelim ne değişecekti? Yönetim ve bu kadro varken seneye şampiyon mu olacaktık? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hayırlı bir mağlubiyet aldık, şu takımda Muslera hariç hiç kimse ilk 11 oynamayı haketmiyor şu haliyle.

{taptap}

İnşallah başında yeni yönetim+istediği gibi oyuncularla kurulmuş bir kadro olursa bu 3-4-3 sistemi iş yapacak inanıyorum

Hakan-Selçuk-De Jong-Sneijder-Poldi gibi bu sistemden bir haber adamlarla bile dün baya ilk yarı sağlam oynadık defans olarakta ofans olarakta domine etmeye başladık son yıllardaki tek doğru düzgün derbi performansımızı sergiledik belkide gol yediğimiz ana kadar

bence ilk bjk maci daha iyiydik genel olarak (ikinci yari baya ezilmistik ama sacma hatalar yüzünden golleri yedik)

ama Tudora tam yetki verilirse bence basarili oluruz

Tudorun uzun donemde basarisiz olacagina yuzde 99 degil 100% eminim. Bunda emin olmam icinde cok fazla nedenler var. En onemlisi basinda adam gibi bir yonetim yok. Ikincisi Tudorun oynatmak istedigi oyunu oynayacak bir kadro yok. Hadi seneye takimin basinda tuttun o kadroyu kuracak yonetimde yok. Hadi mucize oldu diyelim iyi bir kadro kuruldu taraftarda sabir yok, Tudorun ise cogu taraftarda hic kredisi yok.

Halbuki ben gelmesini en cok isteyenlerdendim forumda. Hirsli saha kenarinda surekli oyunun icinde cok sevdigim tarz bir hoca. Ancak ilk 2 mac itibariyle ne puan olarak ne oyun olarak tatmin olmadim ben. Elinde sihirli degnek yok tabii ki ancak bu takim rizeyi ve besiktasi yense( ikiside yenilmeyecek takim degil) suan sampiyonlugun en onemli adayiydi besiktas ile birlikte.

Galatasaray tarihinde ben rakibi kendi yari alaninda pres yapmadan bekleyen bir anlayisin basarili olduguna sahit olmadim( 96 senesinden bu yana). En iyi zamanlarimizi onde baski kurdugumuz zamanlarda yasadik. Tudorunkine benzer bir oyunu prandelli oynatmaya calisti teneke baglayip yolladik adami.

Cok zor isin Tudor hatta imkansiz

bu takim ilk 5-6daki hangi takima karsi hucum edip baskili oynayip pozisyon buldu da tudordan 10 gunde bunu lig liderine karsi yapmasini beklionusunuz? i'll wait

İnşallah yeni yönetimle revizyona gidip seneye çok iyi işler olacak İnşallah böyle kadroda bir revizyona gidilmesi gerekiyor artık

tudor takım disiplinini hissetiriyor
uzun bir aradan sonra takım takım görüntüsü veriyor forvet eren oynasa rahat kazanacağımızı düşünüyorum podolski 65 ten sonra yatıştan yürüme moduna geçince pozisyon bulduk
selçuğu kesip josue oynasa takımın havası değişir mi düşünüyorum

Bu takim 1,5 yildir derbi kazanamiyor

Dün son 1.5 yildaki en iyi derbi performansimizdi,sanssiz bir gol ile kaybettik ama daha iyi olan taraf bizdik

en iyi derbi performansi hahahaha, sakamisin kardesim siz, adami savunacam diye soylediginiz seylere bak hahahah

Tudor bey Karabuk'teki koyune donsun bir zahmet, Denizli gibi 7 stoper oynatiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt