Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'u kes hoca. Josue veya Linnes falan oynasın orda gerekirse. Selçuk'u kes.

Maç sonrası Tudor ve yardımcıları, kulübede oturarak 90 dakikayı analiz ettiler.

C6Qd4eNWMAARYcU.jpg

HEYYA heyya HEYYA heyya !!

IGOR TUDOR - IGOR TUDOR !!!

HEYYA heyya HEYYA heyya !!!

IGOR TUDOR - IGOR TUDOR !!!!

HEYYA heyya HEYYA heyya !!!

IGOR TUDOR - IGOR TUDOR !!!!

Ben takimda pirilti gördüm... Acikca söylemek gerekirse, sanssiz basladigini düsünüyorum. Rize´de yedigimiz gol, BJK´ye yedigimiz gol, ve cok iyi oynadigimiz, TD imzasi görülen bu macta, 3:0 yapacakken, bir oyuncunun sakarligindan 2:1 olan, sonra sol bekimizin kafasina darbe alip, sersemledigi anlamda 2:2´ye gelip, en iyi oyuncumuzun yine cok kolay bir sari kart görüp, tam yeniden taaruza gecerken, 10 kisi kalmamiz...

Yani kosmos olabilecek nekadar aksilik varsa, hepsini basimiza getirdi bir nevi. Bu maci da bu sekilde kayip etseydik, belkide cark hic bir daha dönemezdi. Oyunculari tam kazanacakken, kaybedebilirdi... Bu maci kazanmamiz Tudor acisindan cok önemli oldu.

Cok belli ki, takim Tudor´u dinlemeye baslamis. Takim olarak kosup, mücadele ettik. Top kaptik, zaman zaman iyi ataklar yaptik. 3-4-3´de iyi durdu takimda... Diger maclardaki vakayi yasadik yinede, takimin bu tempoyu 60´dan sürdürebilme gücü ve enerjisi yok. Tükeniyor oyuncular, o yüzden özellik ile macin böyle bir ivmeye girmesi talihsizlik oldu. 10 kisi kaldigimiz, ve az süre kaldigindan dolayi da, bir degisiklik daha yapamadik. Ama Yasin asiri derecede mücadele etti, ve cok yorgundu. Cikaramadik sahadan son anlarda...

Eren Derdiyok cok önemli bir futbolcu olabilecegini yine gösterdi. Hava da tam bir beast, bunun üzerine komple bir futbolcu oldugunu düsünüyorum, ve genelde yerden oyunu cok underrated kaliyor. Podolski´nin sakatligindan dönmesi, ne kendisine, ne takima iyi yansimadi maalesef. Bruma, Tolga, Eren üclüsü, Galatasaray´in sezon basinda umut vaat etmesinin, en önemli sebebiydi. Tolga sakatlandi, ama Eren´in bu tarz gözden düsmesi, Riekerink´in, Podolski´yi zorunlu olarak oynatmasi gerektigini düsündügünden kaynaklandi.

Umarim bu galibiyet ile bir ivme kazanmis oluruz, oyuncular da özgüven kazanirlar, ve tudora güvenmeye devam ederler. Galatasaray mücadele eder, ve savasir sahada, böyle bir takim görmek istiyorum. Nekadar puan toplarsak, okadar iyidir.

Savunma işini öyle bir çözmüş ki; geldiğinden beri gol yemedigimiz maç yok.

Takım kendi kendine insiyatif almasa bu sistem ile gol de atamayız.

Elimizdeki malzeme yeteneksizler ordusu olmasına rağmen birde bunları alışık olmadıkları mevki ve sistemde oynatmak bizi daha da kötü yapıyor.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

X ve Y'nin olmaması hanesine 2+ kazandırdı; lakin Selçuk ve Semih adlı kepazelerin oynaması üzücü. Kadro o kadar yetersiz ki onları oynatma da şunu oynat diyemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt