Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ideal kadroyu tespit etmek uzere, devre arasi gelseydi takimin basina cok daha farkli konusabilirdik bugun.

Karolü oynatma artık reis. Savunma yok , atak hiç yok. Lines girdi adamlar sağdan gelmeyi unuttu.

C6QfFKRXMAA98hb.jpg

Senin icin sevindim hocam ama bu kadrodan bi cacik olmaz, tribunden izlerken daha iyi gormussundur umarim

Igor Tudor düsmanlarina

Imparator Tudor yazdiracagiz

Maçı ikinci yarı açtım ve iyi bir takım göremedim ne yazık ki. Geçen maçlar için en azından takım savunması toparlanıyor gibi demiştim ama bu maçın ikinci yarısında gördüğüm rezalet bir takım savunmasıydı. Lakin takımı değil de kendisinde bulunan hırsı beğendim. Tribünde taraftar gibi hırsla sevinen hoca görmeyi özlemişiz yalan değil.

Bir de şu Carole, Selçuk ve Semih ısrarlarından vazgeçerse çok sevineceğim. Hele hele Linnes'in sol kanatta Carole'ün yerine oynamıyor olması tam bir Riekerink haltı gibi!

Zor deplasman koşulları, dişli bir rakip ve tetikçi hakem koşullarından ve tabi ki son dakikada gelen şans golünden dolayı bu maç için çok eleştirmek istemiyorum. İlk yarıyı izlemedim o yüzden yorum yapamıyorum.

Maçı ikinci yarı açtım ve iyi bir takım göremedim ne yazık ki. Geçen maçlar için en azından takım savunması toparlanıyor gibi demiştim ama bu maçın ikinci yarısında gördüğüm rezalet bir takım savunmasıydı. Lakin takımı değil de kendisinde bulunan hırsı beğendim. Tribünde taraftar gibi hırsla sevinen hoca görmeyi özlemişiz yalan değil.

Bir de şu Carole, Selçuk ve Semih ısrarlarından vazgeçerse çok sevineceğim. Hele hele Linnes'in sol kanatta Carole'ün yerine oynamıyor olması tam bir Riekerink haltı gibi!

Zor deplasman koşulları, dişli bir rakip ve tetikçi hakem koşullarından ve tabi ki son dakikada gelen şans golünden dolayı bu maç için çok eleştirmek istemiyorum. İlk yarıyı izlemedim o yüzden yorum yapamıyorum.

Yaşlılar şurasınında destegi varsa imparatudor bu yolda dimdik yürür inş!

Eren Derdiyok: "Hocamız futbolu yaşayan bir hoca. Duygularını gösteriyor."

Yasin Öztekin: "Yeni sistemde tabii ki daha çok koşmam lazım. Hoca 'at gibi koşuyorsun' dedi, ben de 'tamam hocam, koşarım' dedim."
10970 metre koştuğunu öğrenen Yasin Öztekin: "Az koşmuşum bugün ama olsun. Bazen az koşarak da yenersin."

Semih ilk yari kötü basladi, ama ikinci yari baya iyi oynadi. Cok top kesti reis.

Valla genel olarak beğenmiyorum da niye oynuyor diyemem; çünkü başka oynayacak adam yok. İkinci yarı toparlasa da top ayağındayken 0 özgüvenli hareketleri beni çıldırtıyor. Oynamadığı maç kalmadı hala 2 metre top sürüp takımı sürükleyemiyor. Ahmet Çalık bile bir pozisyonda yaptı bunu, sanarsın ŞL maçlarına Ahmet çıkmış gibi. Neyse zaten hiçbir zaman bu tür bir topçu olmadı, benim beklentim de boşa. Şimdilik stoperde Y oynamasın yeter.

Yaşlılar şurasınında destegi varsa imparatudor bu yolda dimdik yürür inş!
Doğru işler yapsın biz her zaman destekleriz. İhtiyar heyetinin kendisi ile alakalı bir önyargısı yok. Üzerinde şampiyonluk baskısı da yok artık o yüzden kendi yolunu kendisi çizecek bu saatten sonra kimse yardımcı olamaz. Kendi göbeğini kendisi kesecek. Geçen hafta da dediğim gibi hiçbir şey yapamıyorsa bile selçuk, sarbi, semih gibi artıkları temizlesin diğerlerini de bir şekilde adam etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt