- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Hoca ideal kadroyu tespit etmek uzere, devre arasi gelseydi takimin basina cok daha farkli konusabilirdik bugun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne lan ? ya ne ? Senin gibi her seye iyi demedigimden dolayimi?
Sn İz'in saflarimizda olmamasi cok uzucu acikcasiugur
dikkatli olalim
Sn İz'in saflarimizda olmamasi cok uzucu acikcasi
Hoca ideal kadroyu tespit etmek uzere, devre arasi gelseydi takimin basina cok daha farkli konusabilirdik bugun.
X ve Y'nin olmaması hanesine 2+ kazandırdı; lakin Selçuk ve Semih adlı kepazelerin oynaması üzücü. Kadro o kadar yetersiz ki onları oynatma da şunu oynat diyemiyoruz.
Maçı ikinci yarı açtım ve iyi bir takım göremedim ne yazık ki. Geçen maçlar için en azından takım savunması toparlanıyor gibi demiştim ama bu maçın ikinci yarısında gördüğüm rezalet bir takım savunmasıydı. Lakin takımı değil de kendisinde bulunan hırsı beğendim. Tribünde taraftar gibi hırsla sevinen hoca görmeyi özlemişiz yalan değil.
Bir de şu Carole, Selçuk ve Semih ısrarlarından vazgeçerse çok sevineceğim. Hele hele Linnes'in sol kanatta Carole'ün yerine oynamıyor olması tam bir Riekerink haltı gibi!
Zor deplasman koşulları, dişli bir rakip ve tetikçi hakem koşullarından ve tabi ki son dakikada gelen şans golünden dolayı bu maç için çok eleştirmek istemiyorum. İlk yarıyı izlemedim o yüzden yorum yapamıyorum.
Semih ilk yari kötü basladi, ama ikinci yari baya iyi oynadi. Cok top kesti reis.
Sahada da, tribünde de son deree hırslı ve istekliydi.
Böyle hırslı adamlara ihtiyacımız var işte! :tiphat:
Doğru işler yapsın biz her zaman destekleriz. İhtiyar heyetinin kendisi ile alakalı bir önyargısı yok. Üzerinde şampiyonluk baskısı da yok artık o yüzden kendi yolunu kendisi çizecek bu saatten sonra kimse yardımcı olamaz. Kendi göbeğini kendisi kesecek. Geçen hafta da dediğim gibi hiçbir şey yapamıyorsa bile selçuk, sarbi, semih gibi artıkları temizlesin diğerlerini de bir şekilde adam etsin.Yaşlılar şurasınında destegi varsa imparatudor bu yolda dimdik yürür inş!