Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini döneminden beri yani yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk defa takımın bir planı var.

Bu adam bu leş savunma ve orta saha oyuncuları hatta bekleriyle 3 haftada iyi kötü bir savunma düzeni oturttu.Bu bile bu adamın büyük bir potansiyel taşıdığını gösteriyor.

3-4-3 de sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor reis ama hala takım kondisyonu istediğimiz seviyede değil ilk yarının sonu ve ikinci yarının başı hep düşüp kalıyor takımımız

Saldırgan koşan mücadele eden gerekirse saha içinde rakibi futboluyla döven oyuncular ile bambaşka olabilir hocamızın takımı

ısrar etmeye devam conte gibi galibiyet serisi yakalayabiliriz bir de trabzonun eline verse deplasmanda bir süredir doluyum onlara

Bakalim saygi deger hocamiza tff kac Mac ceza verecek

Adam olsunlar inlerine girmeyelim

Ayrıca basında ve etraf da hocayı yıpratmak için fırsat kollayanlara karşıda zaman kazanmış ve nefes almış oldu, inşallah devamı gelecek.

Ben takimda pirilti gördüm... Acikca söylemek gerekirse, sanssiz basladigini düsünüyorum. Rize´de yedigimiz gol, BJK´ye yedigimiz gol, ve cok iyi oynadigimiz, TD imzasi görülen bu macta, 3:0 yapacakken, bir oyuncunun sakarligindan 2:1 olan, sonra sol bekimizin kafasina darbe alip, sersemledigi anlamda 2:2´ye gelip, en iyi oyuncumuzun yine cok kolay bir sari kart görüp, tam yeniden taaruza gecerken, 10 kisi kalmamiz...

Yani kosmos olabilecek nekadar aksilik varsa, hepsini basimiza getirdi bir nevi. Bu maci da bu sekilde kayip etseydik, belkide cark hic bir daha dönemezdi. Oyunculari tam kazanacakken, kaybedebilirdi... Bu maci kazanmamiz Tudor acisindan cok önemli oldu.

Cok belli ki, takim Tudor´u dinlemeye baslamis. Takim olarak kosup, mücadele ettik. Top kaptik, zaman zaman iyi ataklar yaptik. 3-4-3´de iyi durdu takimda... Diger maclardaki vakayi yasadik yinede, takimin bu tempoyu 60´dan sürdürebilme gücü ve enerjisi yok. Tükeniyor oyuncular, o yüzden özellik ile macin böyle bir ivmeye girmesi talihsizlik oldu. 10 kisi kaldigimiz, ve az süre kaldigindan dolayi da, bir degisiklik daha yapamadik. Ama Yasin asiri derecede mücadele etti, ve cok yorgundu. Cikaramadik sahadan son anlarda...

Eren Derdiyok cok önemli bir futbolcu olabilecegini yine gösterdi. Hava da tam bir beast, bunun üzerine komple bir futbolcu oldugunu düsünüyorum, ve genelde yerden oyunu cok underrated kaliyor. Podolski´nin sakatligindan dönmesi, ne kendisine, ne takima iyi yansimadi maalesef. Bruma, Tolga, Eren üclüsü, Galatasaray´in sezon basinda umut vaat etmesinin, en önemli sebebiydi. Tolga sakatlandi, ama Eren´in bu tarz gözden düsmesi, Riekerink´in, Podolski´yi zorunlu olarak oynatmasi gerektigini düsündügünden kaynaklandi.

Umarim bu galibiyet ile bir ivme kazanmis oluruz, oyuncular da özgüven kazanirlar, ve tudora güvenmeye devam ederler. Galatasaray mücadele eder, ve savasir sahada, böyle bir takim görmek istiyorum. Nekadar puan toplarsak, okadar iyidir.

Tudor güzel adam senden bir isteğimiz var

Her ne olursa olsun

SELÇUK'U
YASİN'İ
BALTA'YI
SABRİ'Yİ

OYNATMA AMA LÜTFEN OYNATMA

Tribüne niye yollandı yav? Sadece kolundan tuttu diye mi, yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var?

Imparator

Imparator

Imparator Igor tudor
bunu yapmayalim Arda renkdas Tudor bizim efsane teknik direktörümüz olsun insallah ama imparatorluk eksik olsun bosver sonra ama daha gidecek cok yolu var insallah o da olacak.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Eyy büyük TUDOR!
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe
Durmadan yüreceğime
ANT İÇERİM!

9Q5E2k.jpg

ulan ruh kattı takıma ruh !

arkasında durmayan gawattır bu saatten sonra.

Hırslı, azimli olmasını beğendim

Birileri gibi mal mal bakıp durmuyor en azından

Hırvat Mandzukic, Corluka ne bileyim saglam 1-2 orta saha. Ve Tudor'un yaz antrenmanından geçmiş bir takıma inancım sonsuz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt