Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidişat iyi ama sabırlı olmak lazım

1.cilik neredeyse imkansız gözükse de 2.cilik mümkün.

Fener ve Başak maçları çok önemli

Sabri'yi balta'yi oynatmaya devam ediyor diyenleri sahneye davet edelim ne dersiniz

İdeal kadrosunu bulsun bakalım.

Sabri'yi oynarken görmemek güzel.

Bu adama da yazık olacak maalesef. Özbek kardeşler gitmeden Klopp gelse bile bir yol olmaz bizden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

imparatudor :(

Dünya kupasından sonra sportif direktör gibi bir mevkiyle gerçek imparatoru da kulübe geri döndürsek ikisinin hırsıyla bir şampiyonluk gelir gibi.

Eren Derdiyok: "Hocamız futbolu yaşayan bir hoca. Duygularını gösteriyor."

Yasin Öztekin: "Yeni sistemde tabii ki daha çok koşmam lazım. Hoca 'at gibi koşuyorsun' dedi, ben de 'tamam hocam, koşarım' dedim."
10970 metre koştuğunu öğrenen Yasin Öztekin: "Az koşmuşum bugün ama olsun. Bazen az koşarak da yenersin."

hamza ve riekerink olduğunda yasin 10970 koştuğunda çok koştum be diyodu

tudor gelince az koşmuşum oldu

tudor hocamın +larından sadece biri

Maç sonrası Tudor ve yardımcıları, kulübede oturarak 90 dakikayı analiz ettiler.

C6Qd4eNWMAARYcU.jpg

Ayhan beyefendi nerelerde?

Her maç giderek kondisyonumuz artıyor rize maçında ilk yarı çok iyiydik beşiktaş maçında fena değildik pozisyon vermeden golü yedik yenebilirdik bugün de ilk yarı üstün bir performansımız vardı golü yemesek çok farklı bitebilecek bir maçtı ama 2-2 ye geldi ve 10 kişi kaldık son dakikalar da olsa da golü bulmakta başarı özellikle 5-6 hafta önceki takım olsa 2-0 dan 2-2 ye geldiği an mağlup olmayalım telaşı oluyordu çünkü takım da o reaksiyon gösterecek kondisyon yoktu gol olmasın diye içten içe beklerdik ama bugün takım son dakikalar da daha da istekliydi oyunu yavaşlatmadan serbest vuruşlarda olsun hızlı oynadılar ve dikine gittiler fişi çektiler

Seneye yeni yapılanmadan sonra bu istek devam ederse keyif veren bir takım seyredecez gibi gözüküyor şimdiden gençler maçını merakla bekliyorum yeni sistem yeni heyecanlar demek artık 4-2-3-1 ve 10 numaraya bağlı oyuna mecbur olmadığımızı gördük artık maç içi değişen taktikler, hücumsal çeşitlilik ve kenar ortalarını bol bol görebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt