Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında doğru yapılanma ile Tudor da kurtuluşumuz olabilir. Yani Terim olmadan da başarılı olabiliriz ama bence de bu yolun sonu Terim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama işte tudora o yapılanmayı yapacak desteği hiç bi yönetim vermez bence şuanki yönetim zaten veremez yine gidip kafalarına göre serdar aziz,ahmet çalık,donk gibi menajer kazıklarını alıp hocanın önüne atarlar. terim gelirse yapılan her hamlede t.direktör imzasını görürüz kimse işine karışamaz ve o desteği görecek krediye de sahip.

3´lü stopere oldum olali sicak degilim, özellik ile Türkiye´de. Nedense Tudor bunu oynatabilecekmis gibi bir güven veriyordu. Bu güvenimiz bosa cikdi simdiye kadar.

Dedigim gibi Tudor en azindan floryayi toparlayabilecek, takimi hizaya getirebilecek bir hoca. Bunu Terim´den sonra yapabilecek belkide tek isim oldugu enerjisini aldim kendisinden.

Sonuclar kötü olsa da, eger net bir cözüm önerisi yok ise, Tudor ile devam edilmelidir kanaatindeyim. Gitmesi bize birsey kazandirmaz. Florya kritik kaleder, oradaki sorunlar cözülmedikce basari olmaz.

Olmuyor, yapamiyorlar, ama mücadele eden bir takim var. En azindan cogu futbolcu elinden geldigini yapmaya calisiyor. Sorun bu ki, sezonun okadar derin yerlerindeyiz ki, hatanin telafisi yok.
Tudor´a hatalarini hep cok agir bir bedel ile ödetti futbol tanrilari. Koca bir sezon olsa önümüzde, bunlarin telafisi olurdu.

Son düzenleme:
Tudor istifa demeyin yönetim istifa deyin tmm Tudor Galatasaray'ı çalıştıracak kapasitede bir hoca değil ama bunlar Tudor u gönderir kendilerini korumak için

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bütün sorunu yönetimde gördüğüm için Riekerink'e de bir şey diyemem Tudor'a da. Kaosun içine attılar çırpınıyor, Hagi'nin ikinci gelişi gibi. Yalnız şu var; bu puan kayıpları hocanın önümüzdeki sene olan kredisini de yiyor. Kalan maçlarda bir galibiyet serisi çıkaramazsa yönetim onu da yollayacak. Adamların gelecek için bir planı yok, kendilerini 2-3 ay rahatlatmak için hoca gönderip getiriyorlar.

Kaplumbağalardan koşan takım yaratmaya çalışıyorsun hocam. defans desen ptt seviyesi zaten. komple değişim şart.

Santrafor sistemsiz çıktığı her maç takımı yukarıdan aldığı talimatlar ile sabote ettiğini düşünüyorum. Santrafor sistemsiz ilk 11 çıkarmayı düşünen bir adam teknik direktör olamaz.

Bugün yine saçma 3-6-1 ama işin özü 3-7 çıkardı. BJK maçında 4-2-4 dizilişli mantıken 4-6 çıkardı. Adam sürekli dalga geçiyor. Galatasaray'ı Avrupa potasından uzak tutup, yani ilk 5'den sürükleyip, UEFA'dan tekrar bilinçli alınacak bir cezayı dengeleme amacı var. Yani Galatasaray ligi 6. bitirecek ve UEFA'dan ceza gelince diyecekler ki; ''zaten ligi 6. bitirdik ceza olmasa da gidemeyecektik''

Dursun bir projedir ve görevini layıkıyla yapmıştır. Riva ve Florya'yı siyasete peşkeş çekmiş ve senaryosu yazılmış ligin figüranlığını harika işlemektedir.

Beyler eli sopali hoca diye sevdik Tudoru tamamda bu is dayakla olsaydi Yilmaz Vural suan Real Madridi calistiriyordu. Biraz da taktik olacak degil mi?

Santrafor sistemsiz çıktığı her maç takımı yukarıdan aldığı talimatlar ile sabote ettiğini düşünüyorum. Santrafor sistemsiz ilk 11 çıkarmayı düşünen bir adam teknik direktör olamaz.

Bugün yine saçma 3-6-1 ama işin özü 3-7 çıkardı. BJK maçında 4-2-4 dizilişli mantıken 4-6 çıkardı. Adam sürekli dalga geçiyor. Galatasaray'ı Avrupa potasından uzak tutup, yani ilk 5'den sürükleyip, UEFA'dan tekrar bilinçli alınacak bir cezayı dengeleme amacı var. Yani Galatasaray ligi 6. bitirecek ve UEFA'dan ceza gelince diyecekler ki; ''zaten ligi 6. bitirdik ceza olmasa da gidemeyecektik''

Dursun bir projedir ve görevini layıkıyla yapmıştır. Riva ve Florya'yı siyasete peşkeş çekmiş ve senaryosu yazılmış ligin figüranlığını harika işlemektedir.

Sen de bir manyaksındır

Üçlü defanstan yavaş yavaş vazgeçse iyi olacak

Adanaya karşı 4 lü defansla oynamak lazım

Bir hoca geliyor bir hoca gidiyor ama takim basarili olmuyorsa ozaman suc hocada degil vasat olan kadroda

Evet.

1. direkt CL
2. CL icin ön eleme
3. direkt AL
4. AL icin ön eleme

Hayır.

1. Direk ŞL
2. ŞL Öneleme
3. AL öneleme (1 öneleme oynar)
4. AL öneleme (2 öneleme oynar)

Kupayı alan direk AL gider.Eğer kupayı alan takım ilk 2'deyse 3. olan direk AL gider,4. olan yine 2 öneleme oynar,ek olarak 5. olan da 3 öneleme oynar.

Dön 4-2-3-1 e Bruma-Josue-Garry-Eren dörtlüsünü önde kullanalım Wes toparlanırsa herhangi birisi yerine girer Yasin bal yapmayan arı yedekte dursun,Poldi çoktan gitmiş,Tolga-Selçuk orta sahasını kullan savunmada Linnes-Ched-Ahmet-Carole bu 4 lü ile oyna o zaman en azından gol atma şansımız artar.

Defansif zaaflar azalarak devam ediyor
Skor taraftarı olmayın takım iyi oynama başladı ligin en formda takımı ve deplasman yüzde bir milyon iki penaltı verilmemiş
podolski denen emekli karşı karşıya kalacağına kendini kart almaya şartlamış
Sinan bunu atamayacaksa neyi atacak
Cavandayı oynatmasını eleştirdim ama iyi oynadı bişey diyemem sniejderi daha erken alabilirdi
Tudor a tam destek hep destek bazı medya çakalları tehlikenin farkında bitmiş bir takı.la bir ayda bunları yapan tudor seneye ne yapmaz
Gaza gelmeyin artık selçuk semih koşuyor diri oynuyor sabri yer bulamıyor

Defansif zaaflar azalarak devam ediyor
Skor taraftarı olmayın takım iyi oynama başladı ligin en formda takımı ve deplasman yüzde bir milyon iki penaltı verilmemiş
podolski denen emekli karşı karşıya kalacağına kendini kart almaya şartlamış
Sinan bunu atamayacaksa neyi atacak
Cavandayı oynatmasını eleştirdim ama iyi oynadı bişey diyemem sniejderi daha erken alabilirdi
Tudor a tam destek hep destek bazı medya çakalları tehlikenin farkında bitmiş bir takı.la bir ayda bunları yapan tudor seneye ne yapmaz
Gaza gelmeyin artık selçuk semih koşuyor diri oynuyor sabri yer bulamıyor
Hahahahhahaaaa:):)

Defansif zaaflar azalarak devam ediyormuş muş...
Hahahahahaaa
gelde gülme Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Tudor gelene kadar maçlarda en az 1 gol yiyorduk ve en az 1-2 tane atıyorduk.

Tudor geldikten sonra ise her maç en az 2 gol yemeye başladık ve bırak gol atmayı nerdeyse pozisyona bile giremiyoruz.

Anlayın artık tudor;
egolu, takıntılı, hücum dan anlamayan ve sadece düz koşu antrenmanı yaptırmayı bilen sıradan biri.

Sırf tudoru aklamak için
yok ts formda
yok antalya ligin en iyi takımı
Yok rize ilk maçı
Yok bjk barca
Yok gençler inanmış vs. Gibi baheneler üretmeyin.

Riekerink kalsaydı bundan kötü olamazdı.(riekerinki savunmuyorum ikiside stajyer bile olamaz)

Oyuncularını ve kulübünu bir gece de satıp ortada bırakan birinden bu kadar medet ummayin.

Önce dursun sonra tudor defolup gidecek.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Tudor'un bence en büyük yanılgısı şu:
Oynatmaya çalıştığı sistem; oturmuş, kompakt ve nadir hata yapan savunma hattı, yani az gol yiyen, hızlı ve ani hücumlarla sonuca giden, yakaladığını atan bir takım gerektiriyor. Bizim takım ise patlamaya hazır bomba gibi, kimin ne zaman ne şekilde hata yapacağı belli olmuyor. Her maç "yenilir de böyle de gol yenilmez" tepkisini verdiğimiz goller yiyoruz​. Ornek: Rize maçı, Tolga o saçma faulü yapmasa maç 1-0 bitecek. Bjk maçı, Hakan o saçma faulü yapmasa bjk'nin pozisyonu yok, 0-0'a kitlenecek ya da maçı 1-0 alacağız. GB maçı, Selçuk frikik atmasa Tolga'nın voleybol oynaması yüzünden maç berabere bitecek. Bu kadroyla bu sistemde oynanmaz.

Tudor'u çok iyi niyetli buluyorum ve başarılı olmasını çok isterim ama gerçekleri çarpıtmaya gerek yok. Defansif ve ofansif istatistiklere bakalım

Tudor öncesi 20 maçta yenilen gol 20. Maç başına 1 gol. Atılan gol ise 39. Yani maç başına yaklaşık 2 gol.

Tudor sonrası 5 maçta yenilen gol 8. Maç başına 1.6 gol. Atılan gol sayısı ise 7. Yani maç başına 1.4 gol.

Hoca büyük hata yapıyor.

Tr de şampiyon olmak için yapılacak iş bellidir. Hücum Hücum Hücum , Yediğinden fazlasını atmak istisnalar dışında (lucescu misal) savunma ile trde şampiyon olamazsınız..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt