Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor reis sana gerçekten güveniyorum mentalitende seviyorum geçekten
Tamam ölü bir takımın başına geçtin daha çok fazla zamanda olmadı takımın başına geleli o yüzden suçu sana yıkamayız

Ama bu takımın hali ne böyle be reis ?
Yine her maç ikişer ikişer yiyoruz
Üstelik hücum gücümuz organizasyonumuz 0

Maalesef olmuyor be reis kurban olayım bu kadar korkak oynatma bu takımı ...

3 lü savunma oynatmak için kaliteli stoperlere ve kanat oyuncularına sahip olman şart o da bizde yok, chelsea veya juventustaki kadroya da hiç bizaman sahip olamayacağımız için conteyi taklit etmek de mantıksız. böyle devam edersek maç başı 2 gol yemeye devam ederiz

Hayır.

1. Direk ŞL
2. ŞL Öneleme
3. AL öneleme (1 öneleme oynar)
4. AL öneleme (2 öneleme oynar)

Kupayı alan direk AL gider.Eğer kupayı alan takım ilk 2'deyse 3. olan direk AL gider,4. olan yine 2 öneleme oynar,ek olarak 5. olan da 3 öneleme oynar.

Cok sacma bence 3.olan takim direkt katilmali. Kupa sampiyonu yüzünden bir tur oynaniyor yani.

Cok sacma bence 3.olan takim direkt katilmali. Kupa sampiyonu yüzünden bir tur oynaniyor yani.

Saçma değil normali o,kupa şampiyonu daha üstün lig 3. sü olandan ki,her ülkede böyle bu sadece bizde de değil.3. olanı direk gönderirsen kupa iyiden iyiye angaryaya döner,böylesi iyi.Bizim işimize bu yıl gelmiyor diye bunu sorgulamanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.. :D Bu yıl cezamız olmasa direk gruplardan başlamıştık misal.

Daha önce yazmıştım,bizim için şu anda en iyi senaryo,Başakşehir'in ilk 2'nin dışına çıkmayıp kupayı da alması olur.Bu durumda 3. olmayı başarırsak direk gruplardan başlıyoruz.

Tudor'un Sinan'ın boş kaleye atamadığı golden sonraki gülüşü;

tudor-un-neye-guldugu-belli-oldu_02a75.jpg

2017-03-19_00_46_05-beIN_SPORTS_Turkiye_beINSPORTS_TR___Twitter.jpg

15 dk önce alaydında bir stoper yerine o adamı bir değil 3 tane kaçırsaydı keşke. Tek tehlikeli atağımız 25 dk 10 kişi kalmış takıma karşı o biz neye gülelim.

Reis Linnes-Josue-Garry-Ahmet bu takımın şu haliyle banko oynar ...

Rieekerink de kötüydü tudor da umut vermiyor şimdilik. Ancak rieekerink döneminde büyük takım gibi oynayıp topa sahip oluyorduk, tudor o özelliği yok etti her takım bize karşı daha ofansif oynuyor.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan Dilmen:Trabzonspor hem koştu hem oynadı. Galatasaray sadece koştu. Oynamaya çalışsa da oynayamıyor. Futbol sadece koşmak değildir.

Rıdvan Dilmen:Ben yemem, top oynayacaksın. Galatasaray top rakipteyken 7-2-1 oynuyor.

Tudor'un Sinan'ın boş kaleye atamadığı golden sonraki gülüşü;

tudor-un-neye-guldugu-belli-oldu_02a75.jpg

2017-03-19_00_46_05-beIN_SPORTS_Turkiye_beINSPORTS_TR___Twitter.jpg

Yemin ediyorum üzüldüm şu pozisyondan sonra. Kardeşim harcıyoruz böyle güzel insanları, yazık ediyoruz. Riekerink'te de kabahat yoktu bana kalırsa, elinden gelenin en iyisini de yaptı yani ancak yönetim kurbanı oldu adamcağız. O adam da biliyordu yoksa bu takımın savunmasının leş olduğunu, futbolcuların koşmadığını. Ondan mütevellit paso topa sahip olup, yan ve geri pas yaptırmaya gayret ediyordu. Tudor'a sabredilmeli, bir şeyleri değiştirebilecek bir teknik direktör. 1 aylık sürede harcanmamalı ! Bu zihniyetle bir her sezon yine defalarca teknik direktör değiştirir, takımın iskeletine dokunmayız yine.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, kariyerindeki 75 resmi deplasman maçının 53'ünde puan kaybı yaşadı.

rezalet

Ee çok normal adam deplasmanda sadece 4 puan alabilmişti bize gelirken bizde ki performansı da 4 puan şu an 3 maçta bence kendisinde bir gelişme var ancak bu gelişme bizim adımıza bir gerileme maalesef.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, kariyerindeki 75 resmi deplasman maçının 53'ünde puan kaybı yaşadı.

rezalet

Çok korkuyor Uğur çok. Yani bunun taktikle filan alakası yok. BJK maçında sinyallerini vermişti ama dün tescilledi. Gol atma, hücum etme üzerine hiç planı yok. Malesef kendisini bu konuda geliştirmeden büyük takımlarda kalıcı olamaz.

Poldi ve Sneijderi kesebilecek mi Adanaspor maçında göreceğiz.
Benim gözümde şuan tek artısı Sabriyi oynatmaması

Reis senin oyun planında yer yok Poldi Sneijder Selçuk Yasin Carole Cavanda gibi adamlara

Önümüzdeki maçta Poldi Sneijder Carole Cavanda filan yine 11 başlarsa olmaz be reis

sneideri kazan,gerisini boşver.unal babayı bekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt