Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birseyler yapmaya calisiyor ama bu oyuncular ile zor.

Dün yenilgimizin en büyük sebeblerinden biri Tudordu malesef.

Korkak herif.

Biraz cesaretin ve futbol bilgin olsa rizeden gol yemeyip kargalari yensek şampiyonluğun en büyük adayı bizdik.

Şimdi ise sinsi selçuk ve yeteneksiz yasin hariç senin için top oynayacak bitane bile oyuncu kalmadı.

Dursun anadolu takımı yapacam diye tuttu bu beceriksizi getirip bizi daha da rezil etti.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Başak ve Beşiktaş mükemmel takımlar değil, onlar da puan kaybedecekler.

Ama ısrarla çalışmayan bir sistemle oynatmaya devam edecekse hiç bir önemi olmayacak.

korkmadan oynayinca onumuze cikani yeniyo muyuz =) kafaya bak

Bıraktığı takım hala takır takır oynuyor..Oyuncuları kendi aldırdıysa çok büyük + puan..Fener maçına kadar da gayet iyiydiler.O maçta hakem hatasıyla doğrandıktan sonra 2-3 maç daha hep 10 kişi kaldılar.O ara biraz tökezlediler ama yine toparlandılar..Geldiğinden beri Sneijder-De Jong yok..Savunma desen evlere şenlik ve sakatlar.Sneijder zaten sakat ve oynamıyor..Bir de Muslerayı çıkart,formayı da Adanaspor ile değiştir bu takım küme düşmezse futboldan anlamıyorum..Bizi ayakta tutan sadece formanın gücü.

FT geri dönmediği sürece kendisiyle devam edip ileriye dönük transferlerle takımı yeniden dizaym etmek yerinde olacaktır.

{taptap}

Yola devam edilmeli az sabirli olun

Gelecek sezon kendi sistemini ve takimini kurmali

Yola devam edilmeli az sabirli olun

Gelecek sezon kendi sistemini ve takimini kurmali
Gelecek sene kendi takımına kurmasına izin verilecek mi? Yada kendi takımını kursa ve başarısız sonuçlar alsa yollansa yeni gelen adamda bu benim kadrom değil der süre ister bi sene daha çöpe gider. Bi sportif direktör futbol aklı gerek teknik direktörüde o kişi seçecek takımıda o kuracak aslında doğru olan bence bu ama çok zor tabi

Gelecek sene kendi takımına kurmasına izin verilecek mi? Yada kendi takımını kursa ve başarısız sonuçlar alsa yollansa yeni gelen adamda bu benim kadrom değil der süre ister bi sene daha çöpe gider. Bi sportif direktör futbol aklı gerek teknik direktörüde o kişi seçecek takımıda o kuracak aslında doğru olan bence bu ama çok zor tabi

Öyle bir sistem kurulmali ki basarisiz sonuclarda antrenor kapi disi edilmesin hemen

Sabir önemli

C7VlczWXgAAkniO.jpg

Günaydın hocam.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep cok basit bir detay es geciliyor . yoneticiler cok basarisiz olabilirler, fakat unutulmasin ki, en azindan kagit uzerinde bir geliri olmayan is yapiyorlar ,basinda gorunme ,taninma sohret gibi detaylar bir yana yoneticilik fahri bir is

fakat bu futbolcularin afra tafrasi nasil sizi rahatsiz etmiyor da hic oyunculara deginmiyorsunuz

aldiklari paralarla afrikada ulke kurulur ,hala birisi oram agriyor oteki moralim bozuk der maclara gitmezler

iki kaptan konusmazlar aylardir

bir tanesi vatandasi gidip biraz zor hoca gelince "madem oyle iste boyle" havalarina girer

esas parayi kazanan bu adamlar , en basta elestirilmesi gerekenler degil midir ? Hadi yonetimler tonla gereksiz adami aliyor ,peki de bruma sneijder selcuk gibi podolski gibi adamlar bu kapasitedeler mi

oynamiyorlar bu net sekilde belli ,lise kongre basma geyiginden ziyade oyunculari huzursuz edecek bazi adimlar atilsa diyorum

Hep cok basit bir detay es geciliyor . yoneticiler cok basarisiz olabilirler, fakat unutulmasin ki, en azindan kagit uzerinde bir geliri olmayan is yapiyorlar ,basinda gorunme ,taninma sohret gibi detaylar bir yana yoneticilik fahri bir is

fakat bu futbolcularin afra tafrasi nasil sizi rahatsiz etmiyor da hic oyunculara deginmiyorsunuz

aldiklari paralarla afrikada ulke kurulur ,hala birisi oram agriyor oteki moralim bozuk der maclara gitmezler

bir tanesi vatandasi gidip biraz zor hoca gelince "madem oyle iste boyle" havalarina girer

esas parayi kazanan bu adamlar , en basta elestirilmesi gerekenler degil midir ? Hadi yonetimler tonla gereksiz adami aliyor ,peki de bruma sneijder selcuk gibi podolski gibi adamlar bu kapasitedeler mi

oynamiyorlar bu net sekilde belli ,lise kongre basma geyiginden ziyade oyunculari huzursuz edecek bazi adimlar atilsa diyorum

Sorun bence de futbolcular.
Ama otoriteyi sağlayamayan paralarını 4 ay yatırmayan 1 yönetim var bunu da es geçmemek lazım.

Bruma'nın keyfi Rize deplasmanına gitmemesi kabul edilemez.
Selçuk-Sabri ikilisinin birbirleriyle konuşmaması kabul edilemez.
Performansını vermeye uğraşm dahi vermeyen Senijder'in bu vurdumduymazlığı kabul edilemez.
Podolski tatile gelmiş çok net. Gol vuruşları iyi olmasa şuan taraftarın hedefindeki ilk isimlerden biriydi.

Huzurun, takımdaşlığın olmadığı yerden başarı beklemez. Tam hayalperest Galatasaray taraftarına yakışır zaten.
Futbolcuya ait düzenin olmadığı çalışanın formayı alacağı, çalışmayanın def edileceği güzel yarınlara...

adana macına altyapıdan birkaç oyuncu ile çıkıp mesaj vermelidir diyeceğim ama nafile ..

Bu takimin hala 9 haftada basaksehiri geride birakma sansi var

bu kadar rezalete ragmen bunun onemini kavrayamayan oyuncu idari personel teknik adam ve yonetime sahibiz

Bu konu sadece bize özel değil ülke içinde süper ligden 3.lige kadar para alan oyuncuların %99 'u için geçerli.

Bakıyorsun adamlar takır takır para alıyor ama bir türlü istekleri bitmiyor.
Düşün leicester citydeki oyuncular bile yemek tercihleri sebebiyle hoca kovdurdular.

Bunu aşmanın yek yolu;
Sabit ücreti 1/5 oranı çekip maç başı ve galibiyet üzerine kurulu sisteme geçmek.
(Ör: selçuk'a sabit 500 bin euro maç başı-100 bin euro ver.
40 maç oynasa 4.5 milyon euro yapar.
Oynamasa eğer 500 bin euroyu alıp oturur ve istediğin zamanda kovabilirsin)

İnanın süper lig takımlarının hepsi bu sisteme geçerse hem futbolumuz ilerler hemde oyuncular kendini geliştirmek zorunda kalır.
Kendine bakmayan ve sakatlanan oyuncu ise yattığı her gün parasından olur.

Ben inanıyorum performansa dayalı sistem ergeç gelecek ve bunu ilk gerçekleştirecek kulüpler çok büyük atılım yapmış olacak.
Bosman kuralları ile her geçen gün oyuncuların eli güçleniyor.
Kulüpler buna bir önlem almak zorunda.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Üçlü savunmadan vazgeçmesi lazım. Kendi kurmadığı ve yükleme yapmadığı bir takımla birşeyler yapmaya çalışıyor. Her teknik direktör önceki dönemlerin sonuçlarını yaşar iyi yada kötü. Hamza Prandellinin kondüsyon yüklemesinin faydasını gördü ilk sezon. Şenol güneş mesela, Biliç döneminde temeli atılan takımın ekmeğini yiyor şu anda (küçümsemiyorum Şenol hocayı, Prandelli yerine zamanında onu istemiştim) Karabük gibi sıradan bir takıma yaptığı transferler, oynattığı hırslı oyun referans olabilir gelecek sezon için. Kadronun %70'i çöp ve eşşek yüküyle maaşları var, FFP tepemizde, para yok, yönetim facia.... mevcut durumda destek olmak dışında bi seçenek görünmüyor.

Kendi kendimi tekzip etmek gibi olacak ama oyunculara da bu paralari verdiren aslinda iki organ biz seyirciler ve yonetimler

yonetimler bazen seyirci baskisiyla (orn sneijder selcuk), bazen kendi beceriksizlikleriyle (eren, pandev, jpk ..) oyle inanilmasi guc sozlesmelere imza atiyorlar ki ..

o imza murekkebi kurudugu an , o 3-4 cm uzunlugundaki imza aslinda 3 sene 4 sene ve 10-15 milyon eurolara bedel

oyuncu iyi de oynasa kotu de oynasa ,takim basarili da olsa ya da olamasa veya ekonomi super de olsa dip de olsa o parayi odeyeceginin garantisi o imza iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt