Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonuna kadar kredisi var bence... Kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor. Umarım tutar; ki tutmayacak gibi görünüyor. Beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. Bana göre Galatasaray gibi bir takımın başına getirilmesi baştan yanlıştı. Galatasaray'a yakışır, kariyerli, kimsenin itiraz edemeyeceği karakterde teknik direktörler gelebilirdi. Galatasaraydaki vizyon bir kaç senedir böyle; küçük düşünüyoruz. Bundan 3-4 sene önce böyle biri takımın başına gelecek denseydi taraftarlar arasında infial yaratılırdı..Neyse artık yapacak bişey yok.

Igor Tudor'un yakında Florya'da büyük bir operasyona girişmesi raporladığı tüm sorunlar için yıkım ve inşaya başlayacağı belirtiliyor.

Acıma reis hiçbirisine isim cisim ayırmadan

Çünki sen bunlara acırsan onlar seni harcar ...

Ayıp olmazsa rahat bi 3 puan bekliyoruz hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimi arkaya yaslayip mac'tan 3 puanla ayrilmamiza mani olacak.

Besiktas macinda yasladi, 0-1 kaybettik
Trabzonspor macinda yasladi, 2-0 kaybettik
Antalyaspor karsisinda 2-1'den sonra arkaya yasladi, gol yedik
Rizespor karsisinda takimi arkaya yasladi, yine gol yedik, 1-1 bitti
Genclerbirliginde arkaya yaslatip, golu yedirdi.

kendisini direk asıp kesmek için çok erken suç Tudor'a gelene kadar o kadar kişi var ki önce ...

Besiktas macinda yasladi, 0-1 kaybettik
Trabzonspor macinda yasladi, 2-0 kaybettik
Antalyaspor karsisinda 2-1'den sonra arkaya yasladi, gol yedik
Rizespor karsisinda takimi arkaya yasladi, yine gol yedik, 1-1 bitti
Genclerbirliginde arkaya yaslatip, golu yedirdi.

Yaslamaya meraklidir belki

Sende istermisin

Gelerek hata yaptı zaten, 2018 Mayıs'dan sonra kesinlikle yeri yok ama görünüşe göre 2017 Haziran dediğimiz an şutlanır yeni yönetim ile.

Bir daha Karabük'de almaz ortada kalır. Kendi etti kendi buldu.

Igor Tudor'un yakında Florya'da büyük bir operasyona girişmesi raporladığı tüm sorunlar için yıkım ve inşaya başlayacağı belirtiliyor.

Acıma reis hiçbirisine isim cisim ayırmadan

Çünki sen bunlara acırsan onlar seni harcar ...
Hepsi hava civa.Bu kafayla giderse Florya'dan ilk kendisi şutlanacak.Kendisini ispatlamadan tüm takımı yollayacakmış.Medyanın bir yerinden uydurduğu bir başka haber

C7hixQwXwAYlAmO.jpg

Adam kendi oyununu kendi oyunculariyla oynatir anca elimizde maalesef bir suru curuk oyuncu var..transferde komisyon olmayip tudora birakirlarsa basarili olacagini dusunuyorum

Sene sonu yetersiz olan oyunculari şutla ve kendi istedigin oyunculari al, özbekleri de transferlerde disarda tut hocam

trabzon maçından farklı olarak semih yerine chejou, sniejder yerine josue,podaski yerine sakat değilse eren olmazsa sinan oynasın ezip geçeriz
ts bile çok rahat yenebilirdik
ts maçında semih ve podolski mecburen oynadı sniejder oynamasa olmazdı
genel olarak oynattığı oyunu kadro kurulumunu beğeniyorum
yaslama olayına katılmıyorum eskiden rakipler bizi eziyordu artık karşılık verip üstünlük kurabiliyoruz kadro yapısından dolayı oyundan düşüşler oluyor takım direnç koyabiliyor en azından
ben şahsen ışığı görüyorum 3-4 takviye ile düşük bütçeli büyük başarılar yakalayabiliriz

Başak maçı çok önemli olacak

Umarim o maç aynı TS maçı gibi geçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt