Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük‏ @nkucukk 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Igor Tudor, görevde kalırsa (!) savunmayı baştan yaratacakLiderlik görevini üstlenecek bir stoper, sol bek ve sağ bek transferi talep etti

Yönetimin tetikçisi bunu yazmış. Bu yönetim Tudor'u da yiyecek kesin.

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 20 dk.20 dakika önceDaha fazla

MİLLİYET ÖZEL.. Hasan Ali Kaldırım Galatasaray'ın transfer listesine girdi..

Hahahahahaa bunlar bize kafayı yedirtecek arkadaş.Yemin etmişler bunun için
Sorunu hala Teknik Direktörlerde araya biz taraftarlara selam olsun

Mehmet Özbek,Dursun Özbek gibi 2 dallama devam edecek yönetmeye (!) Allah'ım nasıl bir döneme denk geldik ya

ali naci küçük‏ @nkucukk 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Igor Tudor, görevde kalırsa (!) savunmayı baştan yaratacakLiderlik görevini üstlenecek bir stoper, sol bek ve sağ bek transferi talep etti

Yönetimin tetikçisi bunu yazmış. Bu yönetim Tudor'u da yiyecek kesin.

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 20 dk.20 dakika önceDaha fazla

MİLLİYET ÖZEL.. Hasan Ali Kaldırım Galatasaray'ın transfer listesine girdi..

Hahahahahaa bunlar bize kafayı yedirtecek arkadaş.Yemin etmişler bunun için
Sorunu hala Teknik Direktörlerde araya biz taraftarlara selam olsun

Mehmet Özbek,Dursun Özbek gibi 2 dallama devam edecek yönetmeye (!) Allah'ım nasıl bir döneme denk geldik ya

Bana da hocayı yiyecekler gibi geliyor. Selçuk falan Tudor'u çoktan yönetime şikayet etmeye başlamıştır.

Bana da hocayı yiyecekler gibi geliyor. Selçuk falan Tudor'u çoktan yönetime şikayet etmeye başlamıştır.

Tudor giderse çok fazla şey kaybederiz çünkü oyuncular gene florya'yı ahıra çevirirler keyiflerine göre bir hoca isterler böyle bu düzen devam eder ne olursa olsun Tudor'un arkasında kalmaya devam etmeliyiz bu sene kadro seçimleriyle eleştirebilir ama adamın elinde bitmiş oyuncular vardı seneye kendi kadrosunu kendi istediği oyuncuları alsın eğer başarısız olursa eleştiririz ama başarısız olacağını sanmıyorum takır takır rakiplere acımadan sağlı sollu geçirecek bir takım yaratacaktır :oley:

Sneijder, ,Selçuk, Tolga, Semih, Hakan gibi oyuncular da yönetime şikayet etsin umarım bunların hiçbirini takım da seneye görmeyiz tudor hocamız çatır çatır yam yam bir takım kuracaktır :D :D

C7l43ToVwAIvqtt.jpg

Igor Tudor : Benim felsefem cok fazla koşmak. - YouTube

Bu sistemi oynamak icin yetenekli, genc, hizli ve basariya ac olan oyuncularin alinmasi lazim

Takimdaki cogu oyuncular yaşli, yetersiz ve basariya doymus oyuncular

Beklerimiz yeterli seviyede degil, stoperler icinde serdar haric hepsi yetersiz, orta saha desen tolga anca kosuyo ama malesef bu işler sadece kosmayla olmuyor, selcuk ve de jong da al gulum ver gulum yapan orta saha oyunculari, dikine oynamak yerine daha cok yan pas geri pas yapiyorlar, ofansif hic katkilari yok, ne topu alip ileri kosabiliyorlar, ne adam gecebiliyorlar, ne dikine oynayabiliyorlar, anca pas pas

Sneijder de belirli bir yaşa geldi, ne kaleye yakin oynuyo, ne kaleye sut cekiyo

Kanat oyuncularimiz fena degil

Forvete de en az 2 oyuncu lazim

Bununla olmaz dedik derken?

Çokta güzel oluyo 2 maçtır takım takım gibi oynuyo.

Senin jor'un takımın ebesine atlamış onun pisliğini temizlemekle uğraşıyo adam.

TapaTalK

Futbol cehaleti bu olsa gerek

Jor kalsa bundan kötüydü.

Jorın takımı doğru düzgün gol şansı bulamayan, topu her aldığımızda Bruma veya Sneijder'e atan ve onlardan mucizeler bekleyen ve her duran top rakip için büyük gol şansı olan bir takımdı.

Acı ama gerçek

Futboldan uzak bir mesaj olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Renktaş,Ne bununla ne de Jor ile olmaz

Devre arası sağlam bir Alman hoca bulmamız gerekiyordu.
Neyse artık sezon sonu yeni yönetim ile umarım doğru yolu buluruz

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

kapaklari erken taktim hepinize :D

Çok büyük kapakmış ha
4 haftada ben haklıyım moduna girdi

Ersun yanal ilk yarı küme düşürüyodu kötü hoca ama doğru şu an trabzon yenilgisiz.

TapaTalK

galatasarayın başarısız olmasına sevinen galatasaraylı değildir

yavşaktır

Ya Tudor'u eleştirmeye ne lüzum var mantık denen bir şey var en temiz örneği de üstteki arkadaşın dediği gibi Ersun yanal'dır ilk yarı küme düşmemeye oynayan trabzonspor'a 2 tane sağlam bek oyuncusu ve olcay şahan'ı aldılar takımın performansını belki de 100 katına çıkardı ve 2 nci yarı 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldılar o yüzden Tudor bu sene kaçıncı olursa olsun her zaman arkasında durmak gerekiyor eldeki kadro belli seviyesi de belli tudor geldiğin de oyuncuların yürümeye mecali yoktu riekerink'in son kayseri maçında dakika 80 e kadar pozisyona giremedik hala neyini konuşuyoruz ki eğer istediği 3-4 oyuncu alırsa bu lig'in değil önümüzdeki senelerin de tozunu attıracak bir kadro yapılanmasını sağlayacaktır riekerink'in aksine disiplin, taktik bilgisi, duran top organizasyonları, hareketli oyun gibi şeyler görebiliyoruz eleştirilecek yanları da var neden cavanda mesela trabzon maçında oynamadı ama o oynayan cavanda sneijder'den de podolski'den de o gün daha iyi oynadı o yüzden hocanın kararlarının da arkasında duralım sonuçta adamın elinde değnek yok ki bi anda sabri'ye dokunup ivanovic carole'a dokunup marcelo yaratsın :D

Son düzenleme:
İMZA gününde dikkat etmesi gerek riekerinke tolgayı oynatma hocam emri veren cocukta orda olabilir.

9f98038b-5937-4439-8d85-dbacbf504ece.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt