Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aptalin önde gideni, 20 yasiinda ki oyuncu yu cikariyor 60. dakikka da, 40 yasina gelenler hala oynuyor

Bundan sonra hergün kovulması icin yazacağım. #ISTIFA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dili dışarda dolaşan Selçuğu çıkarması yemedi gitti orta sahanın en dirençli adamı Tolgayı çıkardı 30 saniye sonra gol yedik. Bruma-Garry değişikliği rezaletin önde gideni.

Köyüne dön ya hadi. Senden bi yol olmaz

Riekerink takımı çalıştırmamış diyor senin döneminde kaç hafta geçti bir icraat yok ? Takım aynı takım hatta daha geriye bile gittik.

kafayi yiyecem harbiden gidip Tolgayi cikardi ....

Dili dışarda dolaşan Selçuğu çıkarması yemedi gitti orta sahanın en dirençli adamı Tolgayı çıkardı 30 saniye sonra gol yedik. Bruma-Garry değişikliği rezaletin önde gideni.

Köyüne dön ya hadi. Senden bi yol olmaz

Futbolu bilmeyen birine sorsan bruma garry rodrigues değişikliğini yapmaz.Orda çıkacaksa yasin çıkacaktı.Bruma çıktı fener üstümüze gelmeye başladı.

Sırf forumda tek seslilik yapmamak için şu adamı geleceği zaman istiyor gözüktüm

Bu adamı isteyen futbol filan izlemesin hayatımda gördüğüm en kötü en gerizakalı bir teknik direktör

çıkardığı kadrodan yaptığı değişikliklere kadar hepsi yanlış valla helal olsu ne diyim

Ama iyi antrenman yaptırıyor. Taktiğe ne gerek var?

Orta sahayi ayakta tutan adam Tolgaydi, gitti cikardi yedik golü. Bide burda futbol dehalari diyordi ki bu iyi hoca diye. Bruma yi cikariyor, yasin duruyor...

Nasıl bi malsın sen tek tehlikeli adam Bruma'yi çıkardın gittin 90'nda Josue'yi aldın beynine oksijen mi gitmiyor
Senin için ortalığı yırtan malarında bu malların gazıyla seni alanında. ....

Antreman performansına göre kadro çıkaran hoca bozuntusu işte ne beklersin.Biri bu adama antreman ile 90 dk oynanan maçın farklı olduğunu anlatmamış herhalde

Bu başlığa da son kez yazıyorum. Bu adamın bu klübe gelmesinde emeği geçen bütün taraftarları Allah'a havale ediyorum. Allahınızdan bulun.

Hoca moca değildir. Net.

Skorlarla ilgili değil bu sözüm. Ego yönetmeyi bilmiyor. Yetmez gibi bugün skandal bir değişiklik yaptı Bruma'yı çıkararak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt