Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir dahaki macta sneijder, podolski ve selçuktan birini dahi oynatırsa miktirolsun gitsin.

Büyük takımları büyük hocalar çalıştırır arkadaş, koskoca Galatasaray' a Karabük' ün teknik direktörünü getirmek en baştan hataydı zaten.

Yallah.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Maç : 8 Galibiyet : 3 Beraberlik :1 Yenilgi : 4 Atılan Gol : 11 Yenilen Gol :13

İstatistikler dışında tudorun diğerlerinden tek farkı saha kenarında delirmesi başka bir özelliği yok.

Maçları izlemediğim için atıp tutmak istemiyorum ama riki beden hocasıysa bu adam hademe bile olamaz
4 büyük maçın birini kazanmayı bırak gol atamamışız gol.az buçuk hücum etkinliğimiz vardı onu da piç etmiş hırbo

Lan Tolga nasil cikarilir pezo??? En kötü O salak Caroleun yerine adama foul yapardi topu kapardi birseyler yapardi. Aklkini gibyeim

Bruma'nın çıkmasına çok takılmadım ben. Topu ayağında tutup bir saat düşünüyor, ters kanadı düşünse pozisyon olacakken gereksiz zorlamaya çalışıyordu, iki üç tane de saçma pas attı rakibe gidiyordu.

Tolga'yı bir kez Tudor bir kez de hakem kurtardı yoksa fenere kontra şansı verecekti 2 kez ancak oyundan çıkması gereken en son isimdi orta sahada. fener önde pres yaparken Sneijder geriye gelip top alacağına kafasını önüne eğmiş ağır ağır yürüyordu, Poldi iki üç kez yardıma geldi. Hoca dediğin o dakika tutmazdı Sneijder'i.

Kaç tane orta açtık bilemiyorum ama insan hiç mi çalıştırmaz bir takımı ya. En basitinden duran toplarda organizasyon yaparsın; ön direğe tüm oyuncular yüklenir geriden gelen biri arka direkte pozisyon kovalar filan. Bizde her şey rastgele yapılıyor.

Hem fenere hem beşiktaşa arenada'da yenilmeyi başaran bi mal. Ne Prandelli becerebildi bunu ne hanzo.

Hamza bundanda riekerinktende trilyon kat daha iyi hocaydi. Ama ülkem yabancı hastası. Bugünde en iyi adamın küfür ettiğin sabri. Gülermisin aglarmisin

Hem fenere hem beşiktaşa arenada'da yenilmeyi başaran bi mal. Ne Prandelli becerebildi bunu ne hanzo.

Prandelli bile bu malları son dk 2 tane sneijder füzesi ile yollamayı başardı.Tudor geldi iyi hoş ancak bizim taraftar gibi fm kafasında bir adam.Oyun ile gerçeği ayırt edemeyen çok insan var hala ne yazık ki.

Bi bok olmayacak bundan belli oldu

Sneijder konusunda geri adim atamayan serefsizler gibi yapmayacagim,yanildim bizde hoca olamaz tudor

Bize mustehak.

OMO TODOR DOFONSO DOZOLTTOOOOOOOO YEAAAAAAAA

diyen arkadaslarimizi konuya bekliyorum.

Prandelli bile bu malları son dk 2 tane sneijder füzesi ile yollamayı başardı.Tudor geldi iyi hoş ancak bizim taraftar gibi fm kafasında bir adam.Oyun ile gerçeği ayırt edemeyen çok insan var hala ne yazık ki.

Anlatamıyorum ben ya anlatamıyorum. Çöp bile almayacaksın bu ligden. Sonuçları gayet açıkken bu gerizakalı sünepeler oyuncu aldıkları yetmiyormuş gibi bide bu leş ligden hoca almaya başladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt