Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başından beri dedim, sorun oyuncu grubundaysa şayet Riekerink niye gönderildi? Eğer suçlu Riekerink idi ise, bu herif gelip de bir halt yiyemeyince neden hep oyunculara sallanmaya başlandı? Başından beri süre gelen çelişkili yorumların ışığında , en sonunda döndü dolaştı o suçlu Riekerink'in, o beğenilmeyen Riekerink'in 11'ine sarıldı, ben böyle zavallılık görmedim. Yok 3'lü yok 5'li denedi, tuhaf tuhaf 11'ler, gereksiz artistlikler ışığında takımı ilk 2 hedefi varken alıp, ilk 5'in bile altında bitirme durumuna getirdi. Söylenecek ne kaldı bilmiyorum artık.

Valla transfer yapsin takimini gorelim diyodum da bugunku degisikliklerden sonra plaket esliginde dehlenmeli.

bedelsiz fesih hakkı var galiba sözleşmesinde. bugün gönderilsin geri kalan 1 ay takım teknik direktörsüzde oynar , zaten şuan bi fark yok

Sabri ve Semihi oynatarak kaybettin sen zaten daha mac baslamadan.

Valla transfer yapsin takimini gorelim diyodum da bugunku degisikliklerden sonra plaket esliginde dehlenmeli.
Gs nin genlerinde baskılı hücum futbolu var tudor bunu kendi takımıylada yapamaz bu tarz oynatıcak bi hoca lazım bize talha (gerets,terim v.s )

Oyuncularıyla gurur diyormuş. Oyuncularınıda al defol git köylü ancak böle basit şeyleri seversin çapsız

Gelen gideni aratiyor vallah. Riek hocam basimizda kalsaydi bence daha fazla puan toplardik simdiye kadar.

iyi hoca olmayan riek bunun yaninda ferguson.

gercekten cok kotu hoca tudor.

sadece taktik ile ilgili degil. oyuncu degisiklikleri, organizasyonlar, insan iliskileri, roportajlar, vs.

adam her yonuyle maalesef epic fail.

Neyse artık yapacak bişey yok... Bu teknik direktör olayı de bize ders olsun... Bundan sonra takıma birinci sınıf teknik direktör gelmesi konusunda en azında taraftarın büyük çoğunluğu hemfikir olur.... Galatasaray ismini taşıyacak vizyonlu birilerinin gelmesine vesile olur...

Yasini alıp rodriguezi sokmaya yemedi tabi di mi? Gittin brumayı çıkarttın sırf yasin geri geliyor diye gözüküyor diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca anladik bu takimi sen kurmadin oynatmak istedigin sisteme göre oyuncunda yok oda kabul ama neden kadronu daha iyi kulanmasin onu anlamam kötünün iyisi olanlari oynatmamak cok yanlis. Tarihi gecmis oyununculari secip takima koyup insanlari sehirlemeye hakin yok. Demeki baskiyi kalidiramayip ezbere oyunculara maca cikip kendini kurtarmak istedin. Otur yerine sifir puan

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt