Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar hep cok chealse macı izlemesinden oluyor bence izliyor chealseyi conteyi sonra cosuyor

Riekerink m.topal ve lens gibi 2 adamın oynamadığı ve rezalet ötesi bir futbolla 2-0 yenildiğimiz fenerbahçe maçından sonra gidecekti ama

içeride bursa
dışarıda kasımpaşa
içeride alanya
dışarıda osmanlı
içeride antep

gibi bulabileceği en iyi fikstürlerden birini buldu ve buradan 13 puan çıkararak görevde kaldı.

Bu maçların çoğunda bir sürü pozisyon verildi ama bir şekilde kazanıldı ve çoğu kişi de bunu toparlanma sinyali sandı.Sonra 2.yarı balon patladı.

Tudor ise geldiğinde önünde

ç.rize dışarıda
beşiktaş içeride
antalya dışarıda
gençlerbirliği içeride
başakşehir dışarıda
adana içeride
trabzonspor dışarıda
fenerbahçe içeride
bursaspor dışarıda

gibi çok çok zor bir fikstür buldu.Şu anda başarısız gibi duruyor.

Yani sonuçlara bakarken oynanan rakiplere,fikstüre de bakmak gerek.

Riekerink kalmış olsa bu çok çok zor fikstürde muhtemelen çok daha büyük yıkım yaşanacaktı emin olun.Her maç yan toplardan sadece 3 pozisyon veriliyordu zaten.

Ç.rize deplasmanında pozisyon vermedi takım.Saçma sapan bir şekilde ciğercinin yaptığı faulle frikikten yenen gol 2 puana mal oldu.

İçerideki beşiktaş maçında rakibin tek pozisyonu yok yine.Frikikten yenen tek gol var yine.Maçın başında yasinin verimeyen penaltısı ve son anlarda kaçan goller var.

Dışarıda antalyapor gibi zor bir deplasmanda kazaılan 3-2'lik maç.İlk yarı gayet iyi giden ve 2-0 olan ve çok rahat giden maç chedjou'nun yaptığı saçma sapan hatayla yenilen golle zora girdi ve 10 kişi kalınmasına rağmen kazanıldı.

Gençlerbirliği maçı maçın başında yenilen gole rağmen kazanıldı.Yine saçma sapan bir şekilde ciğercinin yaptığı penaltıya rağmen.

Trabzonspor maçında takım maçın başında yediği golle hemen teslim oldu.Hiçbir şey üretilmedi.

Adanaspor maçı rahat kazanıldı.

Başakşehir maçını zaten konuş.maya gerek yok.Felaket...

Fenerbahçe maçında pzosiyonlar bulan taraftık,rakibe verilen tek pozisyon gol oldu kaybedildi.

Bursa maçı rahat kazanıldı.

Tudor gelmeden önce bu takım savunmada çok çok kötü durumdaydı.Konyaspor gibi çok çok az üreten bir rakibe karşı bile tek devrede 4 net pozisyon verebilen bir takım vardı.Tudor geldikten sonra takım savunmasında çok net toparlanma var.

Tudor ile çıkılan 9 maçın 5 tanesinde

Beşiktaş
fenerbahçe
ç.rize
adana
bursa

maçlarında toplamda sadece 1 pozisyon verdi takım.O da fenerbahçe maçında yenilen son dakika golü...

Bu savunma oyuncuları ve yumuşacık takımla bile bunu yapabildi tudor.Ben önümüzdeki sene eğer istediği kadro kurulur ve karışılmazsa gerçekten taş gibi bir takım kuracağına inanıyorum.

alkislamamak elde degil

hehehehe her zamanki gibi polyanacılar iş başında..Senelerdir yanılmakdan, aynı hataları yapmakdan bıkmadılar.Böyle taraftar olunca dursun gibi başkan ve yöneticiler hiç bitmez bu camiada...

Bu adamın yaptıracağı transferlerden hayır gelmez. Bizi şampiyon falanda yapamaz.
Hani başımızda işi bilen başkan ve yöneticiler olsa yapılacak transferlerle bu adama rağmen şampiyon olabiliriz. Fakat başımızdaki adamlar ve tudoru düşününce hiç umudum yok.

Riekerink m.topal ve lens gibi 2 adamın oynamadığı ve rezalet ötesi bir futbolla 2-0 yenildiğimiz fenerbahçe maçından sonra gidecekti ama

içeride bursa
dışarıda kasımpaşa
içeride alanya
dışarıda osmanlı
içeride antep

gibi bulabileceği en iyi fikstürlerden birini buldu ve buradan 13 puan çıkararak görevde kaldı.

Bu maçların çoğunda bir sürü pozisyon verildi ama bir şekilde kazanıldı ve çoğu kişi de bunu toparlanma sinyali sandı.Sonra 2.yarı balon patladı.

ç.rize dışarıda
beşiktaş içeride
antalya dışarıda
gençlerbirliği içeride
başakşehir dışarıda
adana içeride
trabzonspor dışarıda
fenerbahçe içeride
bursaspor dışarıda

Riekerink kalmış olsa bu çok çok zor fikstürde muhtemelen çok daha büyük yıkım yaşanacaktı emin olun.Her maç yan toplardan sadece 3 pozisyon veriliyordu zaten.

Ç.rize deplasmanında pozisyon vermedi takım.Saçma sapan bir şekilde ciğercinin yaptığı faulle frikikten yenen gol 2 puana mal oldu.

İçerideki beşiktaş maçında rakibin tek pozisyonu yok yine.Frikikten yenen tek gol var yine.Maçın başında yasinin verimeyen penaltısı ve son anlarda kaçan goller var.

Dışarıda antalyapor gibi zor bir deplasmanda kazaılan 3-2'lik maç.İlk yarı gayet iyi giden ve 2-0 olan ve çok rahat giden maç chedjou'nun yaptığı saçma sapan hatayla yenilen golle zora girdi ve 10 kişi kalınmasına rağmen kazanıldı.

Gençlerbirliği maçı maçın başında yenilen gole rağmen kazanıldı.Yine saçma sapan bir şekilde ciğercinin yaptığı penaltıya rağmen.

Trabzonspor maçında takım maçın başında yediği golle hemen teslim oldu.Hiçbir şey üretilmedi.

Fenerbahçe maçında pzosiyonlar bulan taraftık,rakibe verilen tek pozisyon gol oldu kaybedildi.

Tudor gelmeden önce bu takım savunmada çok çok kötü durumdaydı.Konyaspor gibi çok çok az üreten bir rakibe karşı bile tek devrede 4 net pozisyon verebilen bir takım vardı.Tudor geldikten sonra takım savunmasında çok net toparlanma var.

Beşiktaş
fenerbahçe
ç.rize
adana
bursa

maçlarında toplamda sadece 1 pozisyon verdi takım.O da fenerbahçe maçında yenilen son dakika golü...

Bu savunma oyuncuları ve yumuşacık takımla bile bunu yapabildi tudor.Ben önümüzdeki sene eğer istediği kadro kurulur ve karışılmazsa gerçekten taş gibi bir takım kuracağına inanıyorum.

güzel analiz

İlk günden beri sonuçlar ne olursa olsun hocamın arkasındayım yenilgi sonrasında da bir çok kez söyledim riekerink zamanı şu mücadelenin 10/1 yoktu takım da hatta bir çok maç rakipler ceza sahası yayına kadar rahat rahat pas yapa yapa yumuşak orta sahayı geçiyorlardı elbette Tudor'un hataları yok mu var ama o da bu kadroyla maximum nasıl yakalanır bulmaya çalışıyor bu sezon zaten 2-3-4-5 olsak ne değişecek sene sonu gidecek oyuncuları tahtaya yazmaya başladı şöyle de bir durum riekerink zamanı iç sahada 60 dk'dan sonra nefes alamayan takım şimdi 90 dk pres yapıyor, fener maçında yenilmiş olabiliriz ama adam ne yapacak herkes bruma diyor bruma golcü değil bireysel oyuncudur tabi ki çıkması yanlıştı fakat o gün ayağı ve kafası iyi bir forvet olsaydı şu an fenere fark atmış beşiktaşı da yenmiştik ve trabzonla başakşehir maçları da çok farklı olurdu

Tabloya şöyle bir bakarsak 2 haftadır bence çok iyi top oynuyoruz bu 2 maçın geneline bakarsak top rakipteyken 2-3 saniye de pres uygulayıp rakibi bunaltmaya başladık defansif açıdan da pozisyon vermemeye başladık hatta fener son dakika atmasa 2 hafta kalemizi gole kapamış olacaktık

Son düzenleme:
Galatasaray'in hocasi değil!!

Eleştirilebilir doğrudur herkesin sonuçta bir görüşü var ama şöyle bir örnek vereyim bu ülkeye ne büyük TD'ler geldi ligi bitiremeden gittiler. Tudor başarıya aç bir hoca ve takımı iyi çalıştırıyor neden sezon başı kampında bir şans vermiyoruz mesela zamanında Mancini'ye de bu şans verilmedi en son ne kadar sevmesem de prandelli'nin yüklediği kondisyon sayesinde hamza hamzaoğlu bu takımı şampiyon yapmıştır eğer ki prandelli yerine hamza kondisyon yükleseydi belki de hala 4 ncü yıldızı alamamış olacaktık.

Türkiye ligi öyle taktik açıdan bir şey ifade etmiyor Fatih terimin dediği gibi taktik maktik yok bam bam bam demesinin sebebi Terim her zaman takımı çok iyi hazırlamasındandır Terim her zaman takımı çok diri tutardı kaos gibi durumlarda 0-2 geriye düştüğümüz maçlarda taktikle mi aldık hayır güç, kondisyon ve baskıyla kazandık şöyle diyim Tudor sadece ve sadece bu lig de kondisyon yüklemesiyle şampiyon olabilecek bir hoca eğer manu da bizim gibi sabırlı davranmayıp fergusonu ilk 6-7 senedeki başarısızları yüzünden yollasaydı daha çok ilk 4 dışında kalırdı ve belki de bugün yakaladığı başarıların hiçbirini yaşayamazdı. Tek çaremiz var sabır, sabır, sabır...

Son düzenleme:
belki bana kızıcaklar ama ben tudorun kalması taraftarıyım acık sekidle takıma daha iyi futbol oynattıgı ortada bir sans verilmesi kanatindeyim ama gönderilme ihtimalini yüksek görüyorum peki sonra kimi getiricez orasıda cok muamma

belki bana kızıcaklar ama ben tudorun kalması taraftarıyım acık sekidle takıma daha iyi futbol oynattıgı ortada bir sans verilmesi kanatindeyim ama gönderilme ihtimalini yüksek görüyorum peki sonra kimi getiricez orasıda cok muamma
Niye kızalım renkdaş tercih meselesi.

Dakika başı hoca değiştirilmesinden bıktım. Performansını ve yaptığı işleri beğenmiyorum; ama Dursun gidene kadar kalsın.

tapatalk

Tudor Galatasaray'ın hocası değil bir kere o seviyeye çıkamaz

Ama artık her canımız sıkıldığında hoca değiştirmekten bıktım usandım

İlk önce Dursun Özbek Yönetimi
Sonra Kadro

Temizlendikten sonra iş teknik direktöre gelir ...

Suc Tudor´da degil, dursunda... Iki sezondur sene ortasinda hoca degistiriyor, takimin kimyasini bozuyor... Taraftar tudor cilginliginden kör de olabilir, ama yönetim görmesi gerekir bir TD degisikliginin getirecegi dezavantajlari. Tudor rike nazaran tamamen ayri mentaliteye sahip bir futbol adami. Bu da takima kötü yansidi... Cürük elmalari yeniden kadroya sokmasi, tudor konusunda beni sogutan tek neden. Bir cut gerekiyor belirli isimler ile ve tudorun bunu yapabilecek karizma ve gücte oldugunu düsünüyordum. Umarim hatasindan tez zamanda döner.

artik tursunun hoca degistirme lüksü kalmamistir. tudor tursunun yüzüne tükürse hakkidir. Yarabbi sükür demelidir bu saaten sonra.

içeride bursa
dışarıda kasımpaşa
içeride alanya
dışarıda osmanlı
içeride antep

ç.rize dışarıda
beşiktaş içeride
antalya dışarıda
gençlerbirliği içeride
başakşehir dışarıda
adana içeride
trabzonspor dışarıda
fenerbahçe içeride
bursaspor dışarıda

Beşiktaş
fenerbahçe
ç.rize
adana
bursa

Dogru bir yorum.

Ama Tudor bu oyunun stiline degstirmez ise, bu 1 pozisyon vererek, 5 macta puan kaybetmeyi, aliskanlik haline getiririz. Cogu Takim bize karsi zaten sans eseri atabilecekleri bir yada iki gol icin oynuyor. Yani mac basi 10 civari net gol pozisyonu üretmeliyiz ki, rakiplerimizi rahat bir sekilde alt edebilelim.

Tudor´un potansiyali var hoca olarak, ama neyin gerektigini basarili olmasi icin görmesi lazim.

Çok değil, ihtiyaç duyulan mevkilerde direkt kalite katacak iki futbolcuyla bile format ne olursa olsun, gidişat çok farklı olabilirdi...

En baştan da söylemiştim, Tudor' un yanlış tercih olmadığını düşünüyorum. Ancak en yanlış zamanda getirildi. İdeali ara transfer yapma imkanı sağlanmasıydı, kadro zaafiyeti apaçık ortadaydı. Olmadı sene sonu beklenip, hem etik-metik tartışmaları ve hem kadronun acizliğinden yıpranmamış olurdu. Kimsenin elinde sihirli deynek olmadığını da göz ardı etmeyelim, derim...

4-2-3-1 ile devam oyna iste .
Poldi yerine Ereni oynat , Yasin yerine Gary ve beklerin bir tarafina Linnes !

içeride bursa
dışarıda kasımpaşa
içeride alanya
dışarıda osmanlı
içeride antep

ç.rize dışarıda
beşiktaş içeride
antalya dışarıda
gençlerbirliği içeride
başakşehir dışarıda
adana içeride
trabzonspor dışarıda
fenerbahçe içeride
bursaspor dışarıda

Beşiktaş
fenerbahçe
ç.rize
adana
bursa

Senin görüşlerini beğenirim ama baştan aşağı yanlış bir post renktaş. Tudor ligin en kötü hocalarından biri bu çok net belli. Çıkardığı kadroyu, sistemi, oyuncu ilişkisini falan geçtim sadece ve sadece maç içinde yaptığı hamlelerle bile takımı kaç kere mağlup ettirdi. Tudor'da ışık yok, ışığa yakın bişey bile yok. Gelecek sezon Tudor'un istediği kadro kurulursa 1 sene daha kaybedilir, üstüne muhtemelen onun aldıracağı düz adamları göndermeye uğraşırız. Tolunay Kafkas ayarında bi adam. Yerli olsa yemin ederim şimdiye kovulmuştu.

sabri,yasin ,semih ve selçuktan bizi kurtarmak yerine manyaklıgı tercih etti.zerre kalmayı haketmiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt