Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurda geleli kaç ay oldu her maç saçma sapan bir karar her maç bir sorun yeter artık senin ego çekebileceğin bir takım değil Galatasaray çok artislik yapacaksan gibi Selçuk'a çat

Bruma'dan Linnes'ten ne istiyon Allahın cezası ?

Bu adamın bir derdi var Bruma'yla öyle pas hatası yapmış yok karşılık vermiş meselesi değil gelir gelmez daha bismillah ilk yaptığı iş Bruma'yı kadro dışı bıraktı+Fb maçı sahada tek futbol oynayan adam Bruma tam ısınmış bişeyler yapıyor tak oyundan çıkardı bu zurnacı onu+geçen haftanın yıldızı olmuş adamı 15. dakikada oyundan çıkarıyorsun

Bu kadar höt zöt asarım keserimle olacak iş değil burası karabük değil

Hiçbir zaman büyük takım hocası olamayacak ne bu karakteriyle ne taktik birikimiyle ne antranörlüğüyle ...

bugün izinliymis takim

Konunun temeli, oyunculari yönetebilirsen, bir Ronaldo bile taktik anlayis icinde, eskiye nazaran takim defansina daha fazla yardim ediyor olmasi.
Ben son maclarda izledigim kadari ile bu kadar cok defansa yardim etmesine inanamadim.
Zidane bunu basarmis, Real Madrid gibi bir takimda, o takimin stari nezdinde.
Tabi Ömer renktasin söyledigide ihtimal dahilinde, Messiye bunu hic kimse yaptiramayabilir.
Ben iki futbolcuyu begenirim ama benim yorumlarimi takip edenlerde bilir ki ben daha cok Ronaldo hayraniyim. Objektif olarak sunu soyleyebilrim, takimi yonetebilen bir hoca var Real Madrid de. Teknik taktik ten bahsetmiyorum, o egolari yonetmek oncelik olmali ve Zidane da bunu basariyor. Ronaldo belki cok kosmuyor eskiye nazaran ama defansif gorevi neyse onu yapiyor, mesela duran toplarda hep defans oyuncularin arasinda yerini alir. Takim olarak baski yediklerinde o da taktik geregi yerine geri doner.

Messi de gordugum ve bu belkide gelen hocalardan da kaynaklaniyor olabilir, oranin patronu Messi dir (saha icinden bahsetmiyorum). Messi genelde top kaybinda veya Barcelona baski yediginde pek geri gelmez, daha cok yuruyerek geri donmeye bakar veya topsuz oyunda ortaya dogru gelir ve Barcali oyuncular topu kaptiginda topu merkezde istemeye bakar. Defansif olarak Messi takima pek katkida bulunmaz. Bunun sebeplerini ayri ayri tartisabiliriz ama benim gorduklerim bunlardir.

Ben bu adamın takımda kalmasından yanayım en azından şu haysiyet yoksunu topçu grubunu dağıtıp yeni taze bir ekip kuracaktır seneye yok eğer kalmazsa yeni gelen hoca ya da hocalar tudorla benzer kaderi paylaşır bu oyuncu grubu olduğu sürece

Ben iki futbolcuyu begenirim ama benim yorumlarimi takip edenlerde bilir ki ben daha cok Ronaldo hayraniyim. Objektif olarak sunu soyleyebilrim, takimi yonetebilen bir hoca var Real Madrid de. Teknik taktik ten bahsetmiyorum, o egolari yonetmek oncelik olmali ve Zidane da bunu basariyor. Ronaldo belki cok kosmuyor eskiye nazaran ama defansif gorevi neyse onu yapiyor, mesela duran toplarda hep defans oyuncularin arasinda yerini alir. Takim olarak baski yediklerinde o da taktik geregi yerine geri doner.

Messi de gordugum ve bu belkide gelen hocalardan da kaynaklaniyor olabilir, oranin patronu Messi dir (saha icinden bahsetmiyorum). Messi genelde top kaybinda veya Barcelona baski yediginde pek geri gelmez, daha cok yuruyerek geri donmeye bakar veya topsuz oyunda ortaya dogru gelir ve Barcali oyuncular topu kaptiginda topu merkezde istemeye bakar. Defansif olarak Messi takima pek katkida bulunmaz. Bunun sebeplerini ayri ayri tartisabiliriz ama benim gorduklerim bunlardir.
Son dönemde gözlemlediklerimde bu yönde ve evet Messi bu sekilde oynuyor.
Bana iki sene önce sorsaydiniz Messi derdim ama artik Ronaldo diyorum. Bahsettigimde oyun stili degil, ben ikisinin oyun stillerini farkli buluyorum, bahsettigim saygi.
Ronaldoya herkes kendini begenmis gibi bakardi ama son dönemlerde yaptiklari ile böyle olmadigini gösterdi ve isine gösterdigi saygi takdirden yüksek bir seviyede.

Konuya dönecek olursak, demekte istedigim buydu, Zidane, teknik direktörlüge yeni baslamis bir Zidane bile, Real Madrid gibi bir takimda takimi yönetmeyi biliyor.
Üstelik oyuncularin egosunu gectim, ki o takimda sadece Ronaldo yok, Ramos, Modric, Kroos, Marcelo, Bale gibi isim yapmis oyuncular var, kulübün basinda birde Perez gibi zor bir baskan var.

Son dönemde gözlemlediklerimde bu yönde ve evet Messi bu sekilde oynuyor.
Bana iki sene önce sorsaydiniz Messi derdim ama artik Ronaldo diyorum. Bahsettigimde oyun stili degil, ben ikisinin oyun stillerini farkli buluyorum, bahsettigim saygi.
Ronaldoya herkes kendini begenmis gibi bakardi ama son dönemlerde yaptiklari ile böyle olmadigini gösterdi ve isine gösterdigi saygi takdirden yüksek bir seviyede.

Konuya dönecek olursak, demekte istedigim buydu, Zidane, teknik direktörlüge yeni baslamis bir Zidane bile, Real Madrid gibi bir takimda takimi yönetmeyi biliyor.
Üstelik oyuncularin egosunu gectim, ki o takimda sadece Ronaldo yok, Ramos, Modric, Kroos, Marcelo, Bale gibi isim yapmis oyuncular var, kulübün basinda birde Perez gibi zor bir baskan var.
Zaten buyuk takim calistiran hocalar ilk once oyuncularin saygisini kazanmalidir, aksi taktide ne kadar iyi hoca olursan ol o kulupte basarili olman cok ama cok zor. O saygiyi aldigin vakit o oyuncular senin dediklerini yerine getirmeye calisir ve o takimda 'huzur' ol. Takimin kaptanlari hocanin dediklerini yaptigi vakit diger oyuncular ister istemez onlari takip eder yoksa o takimda yeri olmadigi ortaya cikar ve dislanir zaten. Barcaya gelen hocalar genelde B sinif hocalar oldugunu dusunuyorum, bui benim fikrim. Oranin kulturunden mi kaynaklaniyor bilmiyorum ama Messi su hocayi istiyor, su gitsin bu gelsin haberlerini cok gordum. Real Madrid de boyle bir sey imkansiz, oranin tek patronu vardir o da Perez zaten.

Zaten buyuk takim calistiran hocalar ilk once oyuncularin saygisini kazanmalidir, aksi taktide ne kadar iyi hoca olursan ol o kulupte basarili olman cok ama cok zor. O saygiyi aldigin vakit o oyuncular senin dediklerini yerine getirmeye calisir ve o takimda 'huzur' ol. Takimin kaptanlari hocanin dediklerini yaptigi vakit diger oyuncular ister istemez onlari takip eder yoksa o takimda yeri olmadigi ortaya cikar ve dislanir zaten. Barcaya gelen hocalar genelde B sinif hocalar oldugunu dusunuyorum, bui benim fikrim. Oranin kulturunden mi kaynaklaniyor bilmiyorum ama Messi su hocayi istiyor, su gitsin bu gelsin haberlerini cok gordum. Real Madrid de boyle bir sey imkansiz, oranin tek patronu vardir o da Perez zaten.
Galiba bu Barcelonanin kültüründe var, mesela oyuncu transferinden cok La Masiaya önem verirler.
Gelen teknik direktörlerinde coguda yanlis bilmiyorsam burada görev almis kisiler

evlilik programlarına dönüştü bu iş.

tudor-bruma
tudor-sneijder
tudor-bruma

her hafta başka biri ile ilişki problemi oluyo bu adamın.diskalifiye edilsin lütfen.

Galiba bu Barcelonanin kültüründe var, mesela oyuncu transferinden cok La Masiaya önem verirler.
Gelen teknik direktörlerinde coguda yanlis bilmiyorsam burada görev almis kisiler
Dogru, genelde background olarak buyuk basarilar elde etmis veya buyuk 'isim' olarak gelmediler (hoca olarak). Guardiola da oyle basladi, Luis Enrique de. Zamaninda Rijkaard bile. Bunlar futbolcuyken buyuk isim yapmis isimler ama hoca olarak isin basinda hemen ilk buyuk takim maceralari Barcelona yi calistirmak oldu. Real Madrid de genelde hep kariyerli hocalar alirdi Zidane gelene kadar, o da bir istisna diyelim cunku futbolcu olarak ne kadar buyuk bir ismin olursa olsun hocalik bam baska bir sey. Ama suana kadar bunu basarmis gibi gozukuyor zaten aldigi sonuclar, oyuncu iliskileri de bunu gosteriyor bana gore.

Dogru, genelde background olarak buyuk basarilar elde etmis veya buyuk 'isim' olarak gelmediler (hoca olarak). Guardiola da oyle basladi, Luis Enrique de. Zamaninda Rijkaard bile. Bunlar futbolcuyken buyuk isim yapmis isimler ama hoca olarak isin basinda hemen ilk buyuk takim maceralari Barcelona yi calistirmak oldu. Real Madrid de genelde hep kariyerli hocalar alirdi Zidane gelene kadar, o da bir istisna diyelim cunku futbolcu olarak ne kadar buyuk bir ismin olursa olsun hocalik bam baska bir sey. Ama suana kadar bunu basarmis gibi gozukuyor zaten aldigi sonuclar, oyuncu iliskileri de bunu gosteriyor bana gore.
Evet su ana kadar basarmis görünüyor ama Perezi biliyorsun, sampiyonlar ligini getirmeyen hocayi takimin basinda fazla tutmuyor.
Umarim Zidane böyle devam eder, cünkü bunu hak eden spor adamlarindan biridir kendisi.

Gorusum degisti. Seneyede devam edilmeli. Dursun ile basari imkansiz. Ikisi ayni cumlede bile olmuyor o nedenle seneyede kalsin bosuna antrenore para bayilmayalim. Futbolcularin anasini aglatmaya devam etsin seneyede tek beklentim o

Evet su ana kadar basarmis görünüyor ama Perezi biliyorsun, sampiyonlar ligini getirmeyen hocayi takimin basinda fazla tutmuyor.
Umarim Zidane böyle devam eder, cünkü bunu hak eden spor adamlarindan biridir kendisi.
Perez eskiye nazaran daha sabirli o da Zidane'a inandigindan dolayi. Ama bu sezon aslinda ilk hedefleri LaLiga sampiyonlugu, suanda hem CL hemde LaLiga'yi kazanabilirler ve bu Zidane'nin bundan sonraki kariyeri icin cok onemli bir surectir. Ya eli bos kalir ve belkide kovulur, ya da iki kupayi alarak efsaneler arasina girer ve boylece daha uzun yillar Real Madrid de hocalik yapmaya da devam eder insallah.

Tudor'un böyle höt zöt tavırlarına kanmayın arkadaş korkağın bayrak sallayanıdır Tudor
Geldi ilk iş Bruma'yı kadro dışı bıraktı sonra ne mi oldu ? bir sonraki maç tükürdüğünü yaladı ve Bruma'yı oynattı
Sonra koşmayana yer yok oynatmam zart zurt dedi Sneijder'den Poldi'ye Sarbi'den Hakan'a kadar hepsini 11'e yerleştirdi mi ? yerleştirdi
Şöyle üçlü böyle taktik zart zurt çıkıp konuşuyordu şimdi kuzu kuzu dörtlü ye dönmedi mi ? döndü

Bir sonraki maç yine tükürdüğünü yalayacak Bruma'yı oynatacak adım kadar eminim çünki biliyor Bruma olmadan hücum bile edemiyor bu takım bu kadar höt zöt edip 15. dakikada 21 yaşındaki bir çocuğu harcamasını biliyorsun kararının arkasında dur o zaman işi sadece Bruma'yla Linnes'le sınırlama büyük abilere Selçuk-Sneijder-Sarbi'lere elini sür haydi yiyorsa

Bunlara eleyemeyip Bruma-Linnes gibi adamları harcıyor kimse kusura bakmasın adam madam değildir Tudor Hamzaoğlu'ndan daha büyük evlatçı çıktı ....

kovuldugu haberi gelse de yeni sezon hayalleri kursak

Şansal Büyüka'nın haberine göre soyunma odasına girmiş madem yenildiniz size yarın idman koyuyorum demiş 4 tane futbolcuda ''yarın izin günümüz biz gelmeyiz'' demiş.Bu da Cenk Ergün'e söyleyip Dursun'u arayıp soyunma odasına çağırmış

Hani çok höt zöt adam gibi adamdın ya güya, ''Futbolcular benim sözümü dinlemiyor başkan buraya gel'' diye ağlayan Galatasaray teknik direktörü mü olur lan ... Bruma'ya Linnes'e diş geçirmesini biliyorsun

Birde işin sportif boyutu var ki enn kötü teknik direktörümüz olmaya gidiyor böyle...

Gerçekten artık tahammülüm kalmadı bu zurnacı hırvat'a Dursun'la beraber ilk defolup gidecek kişi Tudor'dur ...

Bkz meloyu hatta fatih terimi de gönderten sneijderdir.

Yav he he

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hocanın da başını yediler. Çok yazık. Her gelen hoca mı suçlu be kardeşim. Biraz insaf.

Futbolcular adamı takmıyor napacak bu adam dövecek mi futbolcuları?
Gelecek sezon kendi kadrosunu kurmasına izin verilmeli

Tamam Tudor gitsin ama en başta bu ahlaksız oyuncu grubu dağılmalı
Bu karaktersiz oyuncu grubu dağıtılmadan hiç bir yere varamayız.

Sanki bir halt oynadıkları varmış gibi işlerine gelmeyen hocaları sabote ediyorlar. Alayı şeref yoksunu arkadaş. Muslera ahlaklı biri gibi görünüyor bu tarz şeylerle uğraşmaz ve iyi kaleci. O yüzden Muslera harici güzel bir temizlik şart bu takıma. Yoksa bunlar Terim'i getirsek onu bile yiyebilirler, takımda Aysal'a ''Ya Terim ya ben'' diyen bir oyuncu var zira. Çiftlik yapmışlar kulübü resmen. Yönetimde yönetim değil. Nasıl bu durumdan çıkarız büyük bir soru işareti

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt