Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolculara serefsiz deme hakkini nereden aliyoraun gozunle gordun mu ahlaksizliklarini.
Mal mal konusup durmayin.

ya ben ya terım dıyıp terımı yıyen sneıjder tudoru sezon sonuna kadar yemiş olur rahat olun.

Vay be Terimi Sneijder yemiş, Aysal yememiş miydi yav. El ele verip yediler herhal.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Mal mal konuşmayın yav Terim'i yemeye Sneijder'in gücü mü yeter ?

Ünal Aysal Fatih Terim ego savaşlarının sonucudur Terim'in milli takımın başına gitmesi ...

Sadece terimi mi hey yavrum hey florya yamyam kabilesi prandelli, macini, hamza, denizli, riekerink, simdide tudor.
Bunlari yerken surekli kadroya alindilar cunku hocalar maldi hatta malin onden gidenleriydi. Hayir terimi, manciniyi,denizliyi falan ilk bu oyuncular zamaninda gordunuz kariyerlerinin baslarinda olan bu yetneksiz hocalar denizde yilana sarilmislardi. Baskanlarda ayri olay zaten bu yamlarin sozlesmelerini uzattilar yerlerini yavru yamyamlarla doldurdular. Bruma mesela tam yetenekli genc yamyam serengetinin corak topraklarinda ilk avi olan tudoru yakaladi isiriyor kabul ederse sozlesmesini uzatacagiz yeni kurbanlar bulsunlar diye.

40 kere dedim yorum yaparken su allah vergisi muazzam yapiyi kullanin diye.

Pipetle mi nefes aliyorsunuz oksijen mi yetmiyor anlamiyorum ki

Bunlar konuşulmuştu ve hiç kimsede yalanlamadı ne mal mal konuşması

Aysal'ın Terim'i kovacağı ve Albayrak-Dürüst ikilisinin önlediğinin yalanlanmaması gibi.

Sneijder'i tabii gücü var şu leş göbekli haline bile tapınanlar var hala çokça.O zaman yeni gelmiş dünya yıldızı kredisi daha çoktu.
O dönem Aysal zaten Terim'den hoşlanmıyordu Sneijder'in o çıkışları da tuzu biberi oldu.

Aysal futboldan anlamıyorum diyordu ama ''Terim bize üniversite okutacak'' hoca değil demişti. Futboldan anlamayan biri bu görüşe nerden sahip oldu? Üstelik sürekli şampiyonluklar yaşayıp CL'de gruptan çıkıyorken..

Terimden sonra Riekerink harici işlerine gelmeyen hocaların altını oydular yalan mı? Hep hocalar mı sorunlu? Bir halt oynadıkları yok, milyonları götürüyorlar Tudor 3-5 antrenman fazla yaptırdı diye herifin altını oydular işte. Kendisininde çok hatası var orası ayrı ama adamın dediği gibi sabote ediliyor çünkü rahatlarını bozdu beyfendilerin.

Ama en büyük suç o mal yönetimde sen oyuncunun isteğine göre TD ve oyuncu alırsan ipleri verirsin karşıdakine.

Basit bir soru soralım. Tudor bjknin şu takımının başında olsaydı ne olurdu? Bence ilk antreman talisca kadro dışı kalır,ilk maç da quaresma 30.dk oyundan çıkardı.Sizce?

Basit bir soru soralım. Tudor bjknin şu takımının başında olsaydı ne olurdu? Bence ilk antreman talisca kadro dışı kalır,ilk maç da quaresma 30.dk oyundan çıkardı.Sizce?

tudor beklediğimiz etkiyi yapamadı ama bütün suç onda değil

bizdeki oyuncu grubu alışmış çalışmamaya

hamzayla,riekerinkle,denizliyle falan antrenmanlar tatil havasında geçiyodu hep ve oyuncular bu durumdan memnundu

tudor herkesten koşmasını istiyo ve bizdeki oyuncu grubu buna uymuyo malesef burda tudorun birtek suçu var oda bu oyuncuları oynatmaya devam etmesi

burası gs kardeşim ne demek tdyi umursamamak,iplememek

oyuncuya dayalı düzen var bizde ama bu olumsuz anlamda var

uefa zamanlarındada oyuncuya dayalı düzen vardı,veya 2006-2008 şampiyonluklarındada ama onlar olumluydu

şimdiki oyuncu grubuda olumsuz çünkü yaşları fazla olan oyuncular çok + çok para kazanıyolar,istedikleri tdyi getirip götürebiliyolar

başımızdada dursun denen it olunca belimizi doğrultamıyoruz

bu herif istifa falanda etmez mecbur 2018 seçimlerini bekliyicez

Sneijder ruyanda taciz mi ediyor seni anlamadim ki sneijder asagi sneijder yukari kimse sneijderi savunmamis gelmis burada yine mal mal kurgu yapiyor. Dursunun akrabasi midir nedir

Bu cenk ergün sportif direktör belgesini götüne süz olarak takarım mı diye teslim almış ? Ne diye çıkıp desteklemeyip de başkanına koşuyor ?

Sneijder ruyanda taciz mi ediyor seni anlamadim ki sneijder asagi sneijder yukari kimse sneijderi savunmamis gelmis burada yine mal mal kurgu yapiyor. Dursunun akrabasi midir nedir

Kes.
Sanane birader git işine bak.İstediğim şeyi yazarım bişey diyeceksen adam gibi cevap ver. Adam gibi bişey yazmayacaksan da hiç yazma git başkalarına cevaplar ver.

500 bin euro yıllık maaşı bile haketmeyen Sneijder 5 m € alıp GS'ı keriz yerine koyuyor diye rahatsızım bu durumdan evet.

Oyuncuya dayalı düzen üzerine yazdım Sneijder'de bu işte başı çekenlerden değil mi?

Dursun malının da katkısıyla takımı çiftliği haline getirmesindende rahatsızım.

Sana mı soracağım kardeş

Tudorda özel yemek versin vermeli fubolculara. Kulüp karşılasın.

"az önce maraton'da kan donduracak türden şeyler söyledi. ben daha önce şansal büyüka'nın duyum kastığını veya yalandan haber yaptığını görmedim ve kendisi emin olmadan konuşmayan birisi çünkü yalan haber verip prim yapmaya ihtiyacı olmayacak belki de tek insan türk futbolunda. az önce öyle şeyler söyledi ki dondum kaldım.
zaman gösterecek ama söyledikleri doğru çıkarsa igor tudor'dan da selçuk inan'dan da tüm sözlük önünde özür dileyeceğimi belirteyim.

aşağı yukarı şöyle dedi:

''maçtan sonra tudor ertesi gün saat 18.00'a antrenman koyuyor. sneijder-de jong- chedjou-bruma ise yarın bizim izin günümüz antrenman koyarsan idmana çıkmayız diyorlar. bunun üzerine tudor cenk ergün'den dursun özbek'i aramasını istiyor ve özbek'i arıyorlar. özbek bunun üzerine apar topar soyunma odasına iniyor. tudor'u ve olayları dinledikten sonra açık şekilde tudor'dan yana tavır alıyor ve futbolcu grubuna bayağı şiddetli şeyler söylüyor. selçuk da idmana karşı çıkan futbolcu grubuna, beyler ne yapıyorsunuz hocanın koyduğu idmana gelmemek ne demek diye tartışıyor onlarla.''

ve üstüne basa basa söyledi, duyum veya teyit edilmemiş bir haber değil bizzat öğrendiğim çok yakından birisinden aldığım bilgi dedi. ben teyit edilmemiş bilgiyi sunmam falan dedi.

ayrıca hamzaoğlu-denizli'yi gönderten, riekerink ve de jong'u getirten de sneijder'di dedi."

derin bir temizlik şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt