Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne rapi la, tek geçerim
2a28b149b260b550061beaad18b50377.jpg

Tudor - Bruma, Tudor - Sneijder problemlerini iyi okumak lazım. Ben en başından beri karşıydım zaten kendisine ancak şu noktada herkesin görmesi gereken sahadaki sonuçlar dışında elzem bir nokta var çünkü sıkça görüyorum, kalsın kendi kadrosunu kursun vb. eyvallah keşke öyle olsa da nasıl olacak o iş? Bu adamın sahip olduğu sıfatın vasıflarından biride oyuncu grubunu idare etmek, bunu yapamamasını geçtim yarattığı krizlerde kaybeden isim kendisi oldu ve rütbe bazında bakacak olursak eğer durumlara altlarına yenik düştü, sözünü geçiremedi. Şimdi böyle bir adam onun üstü olan bir yönetime söz geçirip istediği adamları aldıracak, eğer bu tabloyu hayal edebiliyorsanız hayal gücünüzü daha farklı alanlarda paraya çevirmenizi tavsiye ederim.

bu çakal da futbolcularla ağız dalaşına girerek yolunu buldu bi kaç hafta daha bu şekilde idare eder.

10 maç 5 mağlubiyet :D
Herhalde takımı ben çalıştırsam en kötü bu kadar sonuç alırdık.

Galatasaray gibi takımların çaylak hocalarla işi yok olamaz..
Bunu mihenk taşı edinmemiz gerek..

Artık böyle çaylak hocalara yer yok gerçekten söylediğiniz gibi

Luce Terim gibi ne vereceği belli adamlar gelsin ...

CM oynarken Juventus'u aldığımda bu kazma hep kötü oynardı. O zamanlardan gıcığım hırboya.

Tudor: "Bu sezon hedefimiz Fenerbahçe'yi geçip ligi 3. bitirmek. Transfer görüşmelerine de başladık. Seneye hedef şampiyonluk inşallah."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt