Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger bu 3 adamdan biri 5 milyon euro , oteki arttirilmis sozlesmesinde 2,5 , kaleci de 3,5 aliyorsa zaten maliyetleri toplami geri kalan 7-8 kisiye esittir , o yuzden elbette takimin yarisi olacaklar

11 milyon euro oduyoruz bunlara ,selcuk u da ekle olsun nerdeyse 15 milyon euro

Bruma : 10 gol 6 asist
Sneijder : 4 gol 13 asist

Atılan toplam gol : 58

Bu iki adam, takımın yarısıdır. Muslera'yı da üstlerine ekle, Takımın %90 ı eder.

Assistlerinin bir çoğunu Akhisar, Alanya, ve Rize gibi takımlara karşı yaptı yalnız.

Büyük maçlarda pek bir halta yaramadı.

O yüksek maaşını indirmezse kesinlikle gönderilmeli.

Son düzenleme:
Bruma : 10 gol 6 asist
Sneijder : 4 gol 13 asist

Atılan toplam gol : 58

Bu iki adam, takımın yarısıdır. Muslera'yı da üstlerine ekle, Takımın %90 ı eder.

Güzel kardesim, Burak Yilmaz küfür kiyamet postalandiginda, 15 macta 10 gole direk katkisi vardi... Genelde hatirlarsak, bu istatistikleri alt üst ediyordu. Bos istatistik diyorduk bunlara.

Bruma´yi bir kenara yaziyorum. Bruma´nin oyuna katkisi ve cabasi, bu istatistiklerden cok daha fazla. Ve son tercihlerinde daha basarili olsa bu gol ile assist sayilari iki misli olurdu.

Sneijder´in özellik ile assist sayisi ise, aziz yildirim tabiri ile tesadüf gibi. Bizde en iyi oynadigi sezonda bile, böyle bir assist sayisina yaklasamadi bile. Ve onun disinda katkisi yok saha icinde, zarari ise cok.

Bütün sezon duran toplari sneijder degil, selcuk kullansaydi, onun da istatistikleri bir hayli yüksek olurdu.

Son düzenleme:
Beşiktaş, Başakşehir, Fener ve Trabzon yani 8 maçta toplamda sadece 3 gol atmışız. Asist yaptı kaç tane değerlendiremedi oyuncular diye kötü olan Sneijder ve Bruma mı oluyor yani.

Daha geçen 0:1 kaybettiğimiz Fener maçında Garry ye al da at diye ara pas vermişti. Ibb maçında değerlendirilmeyen net 2 asisti vardı vs.

Mal mal konuşup insanları germeyin. Bu 4 takıma karşı tüm takım neredeyse hiç varlık gösterememiş ama suçlu asist yapamayan Sneijder ha.

Ahmet denen vasat stoperi dandik takımlara karşı övüp durun ama Sneijder aynı dandik takımlara karşı asist yapınca "ama Alanya ama Rize ehe ühü". Böyle mantık mı var ya.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

miden genişmiş demek ki
biraz göbeğim var ama midemi küçültmeyi hiç düşünmedim, gerekte yok, çünkü böyle b.ktan mesajları okudukça daha iyi s.çabiliyorum, barsaklara bakteri etkisinden ileri gitmiyor senin mesajların. sen yazmaya devam et ben sen yazdıkca daha rahat s.çıyorum,böyle böyle kilo vericem

Son düzenleme:
Sneijdere o 5 milyon avroyu sadece g.antep, alanyaspora coşsun diye vermiyoruz, büyük maçlarda da etkili olsun diye veriyoruz. Podolski Selçuk ve Muslera ile takımının en çok kazanan ve en kariyerli topçusu.

Ama kadıköy maçında sol kanatta yapışıp hiç bir halt yapmadı mesela, Trabzon maçlarda da oldukça etkisizdi.

O maclarda fark yaratması gerekirken kendisi pek bir halta yaramadı

Selçuk kötü oynadığında (haklı olarak) eleştiriliyor ama Sneijder kötü oynadığında onu eleştirmemek için en sacmasapan argüman kullanılıyor. Yazık gerçekten.

Mesela Ahmet Çalık gibi tecrübesiz ve takıma yeni katılmış topçuyla yılda 5m cukkalayan kariyerli Sneijder kiyaslama yapiliyor.

Artık oyuncu bıatçılığı mı, yabancı fetişçiliği mi, bilemedim.

Beşiktaş, Başakşehir, Fener ve Trabzon yani 8 maçta toplamda sadece 3 gol atmışız. Asist yaptı kaç tane değerlendiremedi oyuncular diye kötü olan Sneijder ve Bruma mı oluyor yani.

Daha geçen 0:1 kaybettiğimiz Fener maçında Garry ye al da at diye ara pas vermişti. Ibb maçında değerlendirilmeyen net 2 asisti vardı vs.

Mal mal konuşup insanları germeyin. Bu 4 takıma karşı tüm takım neredeyse hiç varlık gösterememiş ama suçlu asist yapamayan Sneijder ha.

Ahmet denen vasat stoperi dandik takımlara karşı övüp durun ama Sneijder aynı dandik takımlara karşı asist yapınca "ama Alanya ama Rize ehe ühü". Böyle mantık mı var ya.

Aynılarını Selçuk fanları Selçuk için dediler mi kızıyorsun ama.

Yuru be sarper

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birde söyle bir durum söz konusu. Taraftar cok delusional, Galatasaray´in süperligde her daim, yillarca inisleri, cikislari olmustur. Taraftar 1996-2000 yillarini kendisine göre Galatasaray´in standardi olarak belirlemis, ona göre degerlendiriyor herseyi. Yok öyle bir Galatasaray, dürüst olalim bu konuda...

Daha önce dile getirmiştim bunu,biz de bazı şeyleri abartıyoruz sanki dediğin gibi.O dönem daha uzun sürebilirdi doğru hamleler yapılsaydı,ama alttan oyuncu gelmedi ve o kadroyla birlikte o dönem de bitti.

insanlarin sneijderden beklentisiyle ahmetten beklentisini karsilastirmaya hacet yok

Selçuka 3 sene laf edilmedi o zaman Sneijdere de 3 sene laf edilmesin mi?

Bana ne abi laf edilmediyse.Galatasaray taraftarının en büyük yarası,adamcılık.Aysalcı Terimci,Sneijderci Selçukcu falan ya bırakın bu işleri.Selçuk frikik attığında aha yine günü kurtardı Leşçuk,aynısını Sneijder yaptığında bu gol x'lere gelsin.Kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı bu takımda açık ve net,Muslera dışında.

Sarper diye yazılır ahtapot diye okunur adamsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerçek midir bilmiyoruz ama eğer oyuncular kendisini gerçekten de sallamıyorsa nasıl olacak da seneye her şey değişecek acaba ?

Eğer 1-2 isim dışında alayını değiştireceğiz diyorlarsa bir mantığı olur yapacağımız işin ama takıma 2-3 oyuncu katılacak ve aynı şekilde devam edeceksek bu sene hocaya saygı duymayan oyuncu seneye de aynı olacak. Hoş zaten sadece 2-3 oyuncu değiştireceksek futbol olarak da bir numaramız olmayacak yine.

Öte yandan kadronun %90'ının problemli olduğu bir kadroya hangi hoca gelir o da muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt