Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Igor Tudor'un Galatasaray'ın başında topladığı 16 puanın 10'u, ligin son dört sırasındaki takımlara karşı alındı.

Kendisi hakkında görüşlerim hala değişmedi seneye kesinlikle yola devam etmek hata olacaktır

Üstelik denildiği gibi bu kadroda revizyon Tudor ile yapılmamalı her koşulda yönetim arkasında duruyor neye göre bu destek veriliyor Tudor'a ?

taraftar kör değil görüyor herşeyi güven zedelendi tudor ile..
tutturmuş bir selçuk semih podolski yasin
al bi yerine sok 4 ü bir arada..
tudor şunu yaptı diyebileceğimiz minik bir artısı bile olmadı..
zamanında efsane stopersin bu semih ahrazını 18 e alma efsane ol..
takım her hafta kopya duran toptan gol yemesin efsane ol..
beden hocası rikelinkten bir farkı yokken devam etmek saçma..

Bence Riekerink geri gelsin sadece basın toplantısı yapsın.

Tudor sadece kulübe önünde gaz versin el.kol işareti yapsın.

Teknik işleri oyuncu degiskligini ise profesyonel bir almana birakalim

rahat bırak lan Hagimizi

DAB8s_aXUAETnOl.jpg

Hoca olmayacağını gör, dursun denen adam göremiyor. Sen bırak güzel hatırlayalım.

Gecikmeden git biz de planlamayı bize yakışan bir hocayla yapalım.

Sizce Tudor'a Dursun'a güvenen oyuncunun yüzleri mi bu ? tam olarak bahsettiğim olay buydu Tudor efendi höt söz takımı yola getiricem diye iyice tüm bağları kopardı takımdaki
b3aa443c486ba47a34abe83de5ab2dc1.jpg

Siz daha transferde şu gelsin bu gelsin diyorsunuz anasını satayım şu tabloya messi ronaldo gelsin ne olacak sanki ?

Dursun ve Tudor yönetimi defolup gitmeden bu iş çözülmeyecek arkadaş ...

Sizce Tudor'a Dursun'a güvenen oyuncunun yüzleri mi bu ? tam olarak bahsettiğim olay buydu Tudor efendi höt söz takımı yola getiricem diye iyice tüm bağları kopardı takımdaki
b3aa443c486ba47a34abe83de5ab2dc1.jpg

Siz daha transferde şu gelsin bu gelsin diyorsunuz anasını satayım şu tabloya messi ronaldo gelsin ne olacak sanki ?

Dursun ve Tudor yönetimi defolup gitmeden bu iş çözülmeyecek arkadaş ...

Bu topcular defolacak az kaldi

Hocaya da kızıyorum ama bu yönetim varken FT gelse ezilir gibi. Bari iş yapacak hoca harcamayalım şu dönemde, idare edelim.

{taptap}

umarım transfer listesi sekillenmistir. agustos'ta gelen topcudan pek hayır gelmez.

18670960_1463417180372155_7836015141167645782_n.webp
Igor Tudor'a güveniyorum, inşallah bu jenerasyonun teknik direktör serisine katılacaktır. ancelotti'nin öğrencileri futboldan anlar.

bu takımın teknik direktör öğütmesinden bıkmadınız mı arkadaşlar, bu kadroyla sezon ortasında ne yapmasını bekliyordunuz ki, önümüzdeki yıl onun için daha kolay olacak çünkü sezon başı planlamasında da takımın başında olacak, umarım başarılı olur.

Şimdi transferdeki sorumlu kim ?

futbolla uzaktan yakından alakası olmayan Cenk Ergün'ün istediği adamlar mı alınacak ?
Herhangi bir başarısı olamayan Tudor'un eline mi bırakılacak Galatasaray ?
Ya da Özbek brother's mı komisyon peşinde koşacak ?

Hangisi daha kötü siz karar verin ...

Özbek: ''Tudor’un antrenman programıyla ilgili bir dönem futbolculardan şikayet söz konusu oldu.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt