Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar dursun özbekin getirdigi teknik direktör kim olursa olsun benim gözümde bu kulüpde is yapamaz

La Tudor madem elinde 6-7 tane transfer yapabilme fırsatı var adam akıllı genç dinamik mücadeleci bir kadro kur yine emeklilik günü bekleyen adamlarla doldurmayalım kadroyu

Yaz hazırlık kampında kondisyonmuş fizik güç müş canlarını çıkar futbolcuların seneye 45-50 dakika oynayabilen bir takım görmek istemiyoruz sahada ...

La Tudor madem elinde 6-7 tane transfer yapabilme fırsatı var adam akıllı genç dinamik mücadeleci bir kadro kur yine emeklilik günü bekleyen adamlarla doldurmayalım kadroyu

Yaz hazırlık kampında kondisyonmuş fizik güç müş canlarını çıkar futbolcuların seneye 45-50 dakika oynayabilen bir takım görmek istemiyoruz sahada ...

Gomis gibi 35lik adamları doldurursa el sallasın ligin 5. haftası

he bide paoktan evlatlarını getiriyor

Gomis gibi 35lik adamları doldurursa el sallasın ligin 5. haftası

he bide paoktan evlatlarını getiriyor

Valla Sneijder koşmuyor Bruma mücadele etmiyor veya Poldi içinde aynı şeyler geçerli bu gibi bahanelerle engelledi yeri geldi kesti bu adamları bu bahenelerden sonra takımı huzur evine döndürürse ben daha da bişey beklemem Tudor'dan o da aynı Dursun gibi hain tarafta yer alır

Alanyaspor maçı GALATASARAY başında çıktığın son deplasman maçın olacak.

Futbol bilgisizliğin ile bu maçta da puan kaybettireceksin.

Önüne gelen büyük fırsatı egon ve futbol bilgisizliğin sebebiyle kullanamadın.
Bundan sonrada bu ayarda hiç bir kulüp seni almaz.
Şansın varsa italya 3.liginde filan bir takıma hoca olursun.

Hadi güle güle.

DURSUN İSTİFA!

bu adamla bu sene başlarsak şimdiden gecmiş olsun ilk yarının bitimini göremez ve hiç güven vermiyor

Alanya gibi takım bile 2 gol attı ve son 45 dakik bizi tek kale ettiler.
Bu kadar rezalet bir teknik adam performansı olamaz.
En az dursun kadar kötü

DURSUN İSTİFA!

Mümkünse yarın sözleşmesi feshedilip yollar ayrılmalı ve hemen ardından Lucescu ile anlaşılmalı. Ha bunu yapabilecek bir yönetimimiz var mı? Tabi ki yok.

İyi hoca olabilir.....şöyle 10-20 sene sonra yani

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Kafasinda yumurta kirdigimin beyinsizi

Riek hocami yediniz, mutlu musunuz.

Dedim ben Dursun defolup gidene kadar ya da en azindan sezon sonuna kadar Riek hocam kalsin diye. Riek kalsaydi da en az bu kadar puan toplardik.

Adam gelir gelmez ilk önce Bruma sonra da Sneijdere sardi. Selcuk Sabri Semih falan zaten süper futbolcular ya.

Tudor: "Bruma ile aramda çok iyi bir ilişki var. Tabiri caizse bir aşk var aramızda. En son oyundan almıştım, şimdi karşı kanata yolladım"

.............

hay sokayım rijkerinke ya

Igor Tudor: Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum ama Beşiktaş'ın şampiyon olması beni sinirlendiriyor.

Hollandalı godoşun adını geçirip durmayın artık. O da kötüydü gitti. Çok iyiymiş gibi algı yaratmayın. İyi falan değildi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

ziekerink sıçıp batırmasaydı kalırdı

yönetimin kuklası olup yapılan transferlere sesini çıkarmayan ayni ziekerinkti

evet tudor başarılı olamadı ama bu ziekerinki iyi hoca yapmıyor

geçiniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt