Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldır hazırlık kampları yatarak geçiyor hocam nolur...

Son düzenleme:
Twitter'da senfo10 adlı bir kullanıcı (doğrumudur emin değilim ama) serdar gurler, adem buyuk, titi falan gibi oyunculari bizzat veto etmis ve turkiye'den oyuncu transferi istemedigini zira daha sonra bu adamlari satamayacaklarini soylemis Tudor

Hani kendisini şimdiye kadar çok eleştirdim ama Sarbi'nin gönderilmesi bu yaptığı olay ve basında adı geçen Acerbi-Imbula gibi adamların kendisinin vesile olduğunu düşünerek benim tarafımca bir kredi kazanmıştır Tudor

En azından transferleri kendisi yapıyor ne kadar doğru yapıyor bilemem ama futbolculara patronun kendisi olduğunu gösteriyor yaz hazırlık kampını inşallah istediği oyuncular ile geçirir ve sağlam fizik&kondisyon yüklemesi ile lige başlarız

Konuştuğu şeyler mantıklı tempolu futbol oynamaktan bahsediyor takım halinde bütün olmaktan bahsediyor defansın ne kadar önemli olduğunu söylüyor özellikle bu takım kondisyonunun ne kadar kötü olduğunu söylüyor tamam konuşması kolay ama doğru koşullar ile bu sorunları çözebilirse güzel günler bekliyor bizi

Bu kalkıştığı hamlelerin ardından çok iyi de olsak çok kötü de olsak sorumlusu Tudor ...

Son aylarda okuduğum en olumlu yazı. Umarım dediğin gibi olur.

Twitter'da senfo10 adlı bir kullanıcı (doğrumudur emin değilim ama) serdar gurler, adem buyuk, titi falan gibi oyunculari bizzat veto etmis ve turkiye'den oyuncu transferi istemedigini zira daha sonra bu adamlari satamayacaklarini soylemis Tudor

Hani kendisini şimdiye kadar çok eleştirdim ama Sarbi'nin gönderilmesi bu yaptığı olay ve basında adı geçen Acerbi-Imbula gibi adamların kendisinin vesile olduğunu düşünerek benim tarafımca bir kredi kazanmıştır Tudor

En azından transferleri kendisi yapıyor ne kadar doğru yapıyor bilemem ama futbolculara patronun kendisi olduğunu gösteriyor yaz hazırlık kampını inşallah istediği oyuncular ile geçirir ve sağlam fizik&kondisyon yüklemesi ile lige başlarız

Konuştuğu şeyler mantıklı tempolu futbol oynamaktan bahsediyor takım halinde bütün olmaktan bahsediyor defansın ne kadar önemli olduğunu söylüyor özellikle bu takım kondisyonunun ne kadar kötü olduğunu söylüyor tamam konuşması kolay ama doğru koşullar ile bu sorunları çözebilirse güzel günler bekliyor bizi

Bu kalkıştığı hamlelerin ardından çok iyi de olsak çok kötü de olsak sorumlusu Tudor ...
Umarım öyledir ve umarım bugüne kadar yapmış olduğu taktik hatalar, gerçekten kendi kurduğu takım olmadığı için yapmış olduğu hatalar olarak mazide kalır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Konuştuğu şeyler mantıklı tempolu futbol oynamaktan bahsediyor takım halinde bütün olmaktan bahsediyor defansın ne kadar önemli olduğunu söylüyor özellikle bu takım kondisyonunun ne kadar kötü olduğunu söylüyor tamam konuşması kolay ama doğru koşullar ile bu sorunları çözebilirse güzel bekliyor bizi

Bırakın bu sabriyi tudor göndermiş ayaklarını.
Sabriyi taraftar gönderdi.

Takımın kondisyonun bitik olduğunu çocuklar bile tespit edebiliyordu.
Adem ve titiyi aldırmama olayına inanmıyorum ancak hadi diyelim doğru bunlar zaten elimizde patlar.

Peki ya 8 milyona belhanda'yi aldırıp sadece 1 gün sonra bile 3 milyona alıcı çıkmayacağını göremiyor mu?

3 ayda Tempolu futbolun T sini bile gösterememiş köy takımı hocasına milyon dolarlik bütçe ve oyunculae emanet edilmemeli aynı dursuna edilmeyeceği gibi

Sürün hain herif!

Şahsen takımda disiplini sağlayacağına inandığım bi isimdi kendisi. Disiplin disiplin diye bi tarafını yırtan adamın Sneijder'i yollayıp Belhanda'yı istemesi çok saçma geliyo bana. Beklentim bedavaya verseler dahi mental olarak bitik Belhanda'yı takıma istememesiydi.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal medyada bir sürü taraftar sabri'ye destek cıktı ama onu tudor değil taraftar gönderdi he.

Işinize geldiği zaman taraftar gönderiyor işinize gelmediği zaman suçlu Tudor oluyor

Güzel kafa valla

Son düzenleme:
DCs5UImXcAAzvfr.jpg

tekrar guvenmeyi seçiyorum.bu şarkı sözlerini kendisi için paylaşıyorum.

Karanlık yollardan geçtik
Zehir gibi sular içtik
Bir yanımızda ölüm
Bir yanımızda yar sevdik
Bir değil bin bir kere
Sırat köprüsünden geçtik
Cehennem denen illetin
Ta göğsünü deldik geçtik.

Bu yolda dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yar göğsüne baş koymadan
Vurulup düşenler oldu.

Bir sen kaldın geride
Ah akıp gidiyor hayat
Yüreğim anlıyor seni
Artık susma Yorgun Demokrat.

DC3Po6UXkAAzqDI.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt