Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'un yeri garantiymiş, bu kafayla çok iş yapar geçen sezon ağlıyordunuz oynatacak adam mı var diye şimdi elinde fırsatı var ve kadroya ilk olarak bir leşi yazacak kadar rezil bir herif.
gercekten öyle demisse, zaten fazla tutamaz kendini. selcuk banko oynadigi sürece, galatasaray basarili olmaz, cok basit.

Yav Selçuk kimdir, nedir? Nereden geliyor bu dokunulmazlığı, öyle bir kesersin ki sesi bile çıkamaz bir daha beğenmiyorsa gitsin veya Olcan'a yaptığımız gibi gerekirse parasını verip yollarız nedir yani farkı nedir? 10 tane taraftar belki vardır Selçuk'un kesilmesini istemeyen, ayrıca hocayım, disiplin vs. zırvalarına Bruma ve Sneijder gibi yıldızları takımdan yollayabiliyorsan, ki tercihtir olabilir ama bu adam dokunulmaz o yüzden oynatmak zorundayım gibi bir mantığı da içselleştirebiliyorsa orada durmasına gerek yok ya da böyle gereksiz böyle pozlar kesmesin, emir kuluyum abi desin geçsin.

arkasında inanılmaz bir medya destegi var fenerli medya bile dahil buna düsünün milli takımı hakedyormu selcuk ? ama banko oynuyor herif

jor 45 dk herifi kesti adamın anasını aglattı medya çok sinsi bir adam yani kesmek hic kolay degil kesilirsede anında icten icten karıstıracak bir adam

normalde iyi bir takım ve hoca yeni sezona zaten selcukla baslamaz kendine takım bul derdi bu adam düsünün senelik 3.5 milyona yakın para alıyor ve yaptıgı sey koca bir 0

tudor eger 2 tane ortasaha alırsa anca ayar verebilir yoksa selcugu 3 mac üst üste kessin tudora kapı görünür

Hocam ❤️

4cafaa83bad7ebb182b4688dedf1529f.png

Fatih terimin hırvat versiyonu hırs azim calışkanlık var fakat futbolcudan veya transferden pek anlamıyor gibi ve ikili ilişkileri pek iyi değil yani ya rezil eder ya vezir ortası olmaz

Tudor hakkında bu sezon konuşup eleştiri yapabilirim. Geçen sezon hakkında eleştiri yapmayacağımı beyan etmiştim. Şu anlık hamleler eğer göründüğü gibi ise gayet yerinde gibi gözüküyor.

Tudor hakkında bu sezon konuşup eleştiri yapabilirim. Geçen sezon hakkında eleştiri yapmayacağımı beyan etmiştim. Şu anlık hamleler eğer göründüğü gibi ise gayet yerinde gibi gözüküyor.
Belhandayi 9 milyona almak mi mantıklı?
32 yaşında kalp hastası oyuncu almak mı mantıklı?
Birtek maicon var azıcık mantıklı gibi görünen onun bile psikopat yönü ve brezilyalı olması mantıklı olma olasılığını azaltıyor.
Yasin,gary,sinan gibi gereksiz kanatlar dururken bruma'yi sattirmak mı mantıklı?

En büyük mantiksizlik; Tudor'un GALATASARAY'in hocası olması.

Sürün yağlı surat!

Dursun Özbek transferleri Ahmet o sadece İmbula-Corchia-Pasalic hamleleri için söylemiştim. Bruma'yı Tudor sattırmamıştır. Bunu yemedin umarım.

Bilmiyorum Hayri en azından böyle düşünmemelidir. Riekerink gibi birine 1 sene sabrettik. Tudor'un da o kadar kredisi olduğunu düşünüyorum. Brumayı sattırdı demek ise gülünç geliyor.

Gelmesini en çok isteyenlerden biri olarak şu an geldiğim nokta ne Ahmet Arif Kesen kadar negatif ne de Hayri kardeşim kadar pozitif kendisine dair.

Geçtiğimiz sezon elde ki malzemeye 3'lü savunma oynatmakta ısrar etmesi, fazla açık sözlü olması gibi sebepler ile çok başarılı olma ihtimalini düşük görüyorum. Kariyerinde ki inatlaşma ile prensip eşiğini değerlendirme de sıkıntı yaşarsa var olduğunu düşündüğüm potansiyelini de açığa çıkaramaz.

Bakalım kendi istediği adamları aldırabilecek mi.

Ne Gomis ne de Belhanda bunun istediği oyuncular değil. Nasıl Riek'e oyuncu dayattılarsa buna da aynı tarifeyi uygulayacaklar.

sent via GSC

Bakalım kendi istediği adamları aldırabilecek mi.

Ne Gomis ne de Belhanda bunun istediği oyuncular değil. Nasıl Riek'e oyuncu dayattılarsa buna da aynı tarifeyi uygulayacaklar.

sent via GSC

Sanmam 39 yaşında da olsa Tudor o tarz bir adam değil gibi. Belhanda'ı bizzat kendisi çok övdü hem röportaj hem de Ntv'de. Gomis'i menajerler önermiş olabilir ama ona da iyi bir oyuncu ve bizim ihtiyacımız var Fransa'da 20 gol atabilen iyi oyunculara dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt