Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam 39 yaşında da olsa Tudor o tarz bir adam değil gibi. Belhanda'ı bizzat kendisi çok övdü hem röportaj hem de Ntv'de. Gomis'i menajerler önermiş olabilir ama ona da iyi bir oyuncu ve bizim ihtiyacımız var Fransa'da 20 gol atabilen iyi oyunculara dedi.
Haberler vardı geçen Nazifoglu denen hıyar konuşmuş bir yere Belhanda yı daha önce de istemiştik diye. Ona dayanarak söyledim zaten.

Ha niyeti Sneijder den kurtulup Belhanda ile yerini doldurmak ise geçmiş olsun, ya da daha vahimi Bruma nın yerine kanatta düşünüyorsa Allah akıl fikir versin.

sent via GSC

Son düzenleme:
Haberler vardı geçen Nazifoglu denen hıyar konuşmuş bir yere Belhanda yı daha önce de istemiştik diye. Ona dayanarak söyledim zaten.

Ha niyeti Sneijder den kurtulup Belhanda ile yerino doldurmak ise geçmiş olsun, ya daha vahimi Bruma nın yerine kanatta düşünüyorsa Allah akıl fikir versin.

sent via GSC

Açık değil sol iç oynatmayı planlıyor anladığım kadarı ile. Tudor 4-4-2 tarzı bir şey düşünüyor veyahut 4-3-3'de 3'lüden biri gibi ama 10 numara gibi değil daha geride düşünüyor bu belli.

Selçuk-X-Belhanda görürsek şaşırmam.

Açık değil sol iç oynatmayı planlıyor anladığım kadarı ile. Tudor 4-4-2 tarzı bir şey düşünüyor veyahut 4-3-3'de 3'lüden biri gibi ama 10 numara gibi değil daha geride düşünüyor bu belli.

Selçuk-X-Belhanda görürsek şaşırmam.
X Tolga olur.

Ben orta sahaya başka adam alacaklarını düşünmüyorum, de Jong giderse belki alırlar yetersiz birini. Yani oraya fazla bir bütçe ayırmamışlardır maalesef.

sent via GSC

YouTube

Tudor´umun kaşları kare aman
Sen açtın sineme yare
Bulamadım derdime çare aman
Görmedim hiç ah civan
Tudor´umu Tuna boyunda

Evleri var hane hane aman
Benleri var tane tane
Saramadım kane kane aman
Görmedim hiç ah civan
Tudor´umu Tuna boyunda

Evleri var yolbaşında aman
Benleri var sol kaşında
Saramadım genç yaşında aman
Görmedim hiç ah civan
Tudor´umu Tuna boyunda

thumbs_b_c_2bafc08bb000448d1b70eca621835528.jpg

tudor_hvar2-120814.jpg

bence suç 3'lü, 4'lü oynatmak değil suç bu 2 taktik dışında hiçbir formasyonda 3 pas yapmayi beceremeyen asalak ordusu sözde profesyonel futbolcu grubunu koskoca Galatasaray kadrosuna dahil etmektir.

Belhandayi 9 milyona almak mi mantıklı?
32 yaşında kalp hastası oyuncu almak mı mantıklı?
Birtek maicon var azıcık mantıklı gibi görünen onun bile psikopat yönü ve brezilyalı olması mantıklı olma olasılığını azaltıyor.
Yasin,gary,sinan gibi gereksiz kanatlar dururken bruma'yi sattirmak mı mantıklı?

En büyük mantiksizlik; Tudor'un GALATASARAY'in hocası olması.

Sürün yağlı surat!

Yanlis dusunuyorsun Ahmed kardesim.

Tudor mu belhanda'ya 8milyon veriyor? Yoksa yonetim mi? Hocanin gorevi oyuncu listesi sunmak, pazarlamayi yonetim ve sportif direktor yapiyor.

Gomis hakkinda kalp rahatsizligi var demissin, dogru, bunu birkac uye de surekli yaziyor ama ozaman da soyledim, simdi de soyleyeyim, bi arastir bakalim gomis gectigimiz yillarda kac mac oynamis.

Bruma artik portekiz milli takiminda oynamak istiyor, daha iyi bir ligde oynamak istiyor, sampiyonlar liginde oynamak istiyor, sen boyle yetenekli ve hayalleri olan genc oyuncuyu kadroda tutamazsin. Hatirlatirim sezon oncesi psv 8milyon teklif yaptiginda bruma gitmek istemisti.

Ben tudor'un gelmesini isteyenlerden biriydim. Cok hatalari oldu dogru, sistem konusunda, kadro tercihi konusunda, hak veriyorum ama bu kadroyu kendisi kurmadi, haksizlik etmeyin adama.

Su ana kadar aldigimiz (Gomis, Belhanda ve Maicon) ve ilgilendigimiz oyuncular hepsi dogru isimler. Yigidi oldur hakkini yeme.

Belhandayi 9 milyona almak mi mantıklı?
32 yaşında kalp hastası oyuncu almak mı mantıklı?
Birtek maicon var azıcık mantıklı gibi görünen onun bile psikopat yönü ve brezilyalı olması mantıklı olma olasılığını azaltıyor.
Yasin,gary,sinan gibi gereksiz kanatlar dururken bruma'yi sattirmak mı mantıklı?

En büyük mantiksizlik; Tudor'un GALATASARAY'in hocası olması.

Sürün yağlı surat!

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orta sahaya da adam yiyen topçu ve ciğersiz bir bek transferi ile artık helvayı yaparsın herhalde reis , malzemeler tek tek gelmeye başladı..

ciddi ciddi selcukun üzerine takim kurmayi düsünüyor
bu kafayla fazla durmaz
en kisa süre icinde köyüne geri sutlanir

neşterı vurdu aslanım

Bizimle ilgili geleceği hakkında birşey demeyeceğim.

Ama kendisine sormak isterim hemen hemen her sorun yaşadığın büyük oyuncuyu satmakla çözüm bulmaya çalışırsan birgün nasıl daha büyük bir takımı çalıştırabilirsin? Sadece kendi kariyerin açısından cevap ver diye de eklerim.

Bu adamın büyük oyuncu ile problemi yok takımı sabote eden büyük oyuncu ile problemi var bunu anlamak için tarafsız bakmak lazım yaptığı işlere teknik direktör dediğin taviz vermeyecek bu adam vermiyor hatayı herkes yapar ama özgüvenin olmazsa bir hiçsin hocalığı eksik olabilir ama o da öğreniyor bazı şeyleri büyük takım çalıştırmak kolay iş değil ki bu kulüp galatasaraysa çok daha zor ben kendisinden ümitliyim en azından kararlı duruşu beni etkiledi ilerisi için olumlu bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt