Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayan oyun anlayişına wesleyi kurban ettin amator. Brumayi bile senin gonderdigini dusunuyorum ciddi ciddi. Yaptigin aciklamalar istemedigin yönündeydi.

Seninde dursununda Allah belasini versin.

Bu karaktersiz yüzünden wesley gibi bi degeri kaybettik. Iki elim yakanda allahin bodyguard kilikli hirtavati.

Takım kötüydü,sen geldin daha da sıçtın içine! Beyinsiz yeteneksiz.

Olmayan oyun anlayişına wesleyi kurban ettin amator. Brumayi bile senin gonderdigini dusunuyorum ciddi ciddi. Yaptigin aciklamalar istemedigin yönündeydi.

Seninde dursununda Allah belasini versin.

Kanka ben demistim bu adam Sneijderi yollayip Belhanda'yi 10 numara oynatirsa ölümüne elestiriim diye. Al iste aynen bunu yaptilar.

Bir de yok 3 lü orta saha oynayacak Tudor yok su yok bu diye Sneijder'in gidisini savunanlar vardi. Bakalim ne diyecekler. Muhtemelen yüzleri olmaz birsey demeye.

Nefretleri yüzünden ne hallere düstük. Ben böyle nefret görmedim, Selcuka veya Sabriye karsi bile böyle bir nefret duymuyorlar. Sneijder güzel gecirdi hepsine giderayak.

Forumda hamzaci, kebapci, selcuksporlu ne kadar ayranci varsa bu gece sizi ruyanizda Sneijder kabusu bekliyor. kiciniz acik uyumayin.

maç istediğin kıvama geldi mi

toroglu_ermin.auth.jpg

Kovun lan bunu daha mac bitmeden kovun. Stad da anons yaparak kovun.

Dursun ve yönetimden önce bu adamın istifasını ya da kovulmasını isteyen en büyük Galatasaray düşmanı fb ajanıdır.Önce yönetim istifa edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt