Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzanın sıçtığı bokun boncuğu olamaz
bu adamın gelmesinde kimin emeği varsa abv.özellikle bunu isteyen taraftarın

Muhtemelen kovulur. Kovulması da lazım.

Neymiş Tudor bey disiplinin dozunu kaçırırsan işte böyle yüzüne söylemeyen sinsiler seni sahada satar. Yüzüne söyleyen adamdan değil, sinsi adamdan korkacaksın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

bu takıma 1 aydır ne çalıştırdın lan sığır oglu sığır 2 pas yapmaktan aciz hepsi

Hikmet Karaman'ın 10 gömlek altı kalitede bir teknik direktör.PTT Ligi'ndeki tüm hocalar bundan iyidir.

Bunun sertligine tüküreyim. Futbol yok lan sahada futbol namina tek bir hareket yok,

Geldiginden beri ilk defa bir hedef macta gol attik.

Trabzon, Besiktas, Fener, IBB, Östersunds ilk mac bir tane bile gol atamamistik.

Bunun sertligine tüküreyim. Futbol yok lan sahada futbol namina tek bir hareket yok,

Trabzon, Besiktas, Fener, IBB, Östersunds ilk mac bir tane bile gol atamamistik.

o golde hazırlanmış bir şey değil yani ahmetin önüne düşüyor gelişine vuruyor şansa gol oluyor.

Hikmet Karaman'ın 10 gömlek altı kalitede bir teknik direktör.PTT Ligi'ndeki tüm hocalar bundan iyidir.

Yemin ediyorum yerli Mourinho Hikmet gelse oyunculari gazlardi falan bu turu yine de gecerdik.

Resmen rezillik yahu. Su adamin savunulacak hic bir yani yok. Ulan bunu diyecegim hic aklima gelmezdi ama bu adam bana Hamza'yi bile özletti.

Sertliğini sallayan falan yok, oyuncular bunu umursamıyor bile.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yav forumda hiç aklı başında adam da yok herhalde Arkadaşlar yanlış yerde yanlış hedef seçiyorsunuz.Son 2 yılda 4-5 tane hoca gönderildi yenisi getirildi sonuç? hüsran.Yönetimin kesinlikle istifa etmesi lazım.Yoksa mourinho gelse boş.

Sertliğini sallayan falan yok, oyuncular bunu umursamıyor bile.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ben olsam ben de umursamam. Riekerink'e demediklerini birakmayan adamlar konu Tudor olunca sus pus oluyor.

Riekerink de kötü bir hocaydi ama bu Tudorla kiyasla 2 kat daha iyi bir hoca.

Ayrıca iyi kondisyoner yalanı da patladı. Dakika yetmiş bir bir, insan en azından hırs ile adrenalin ile kendini yer ısırır ama bunun çalıştırdığı oyuncularda o bile yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu adamın gelmesi için kııçını yırtanları hatırlıyorum.. Bu adam gelmesin, bu adamın çapı ne ki dediğimde ne hakaretler yemiştim.. Ve hala bu adamı destekleyen varsa malın daniskasıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt