Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun siyasi gücün yardımıyla Tudor hakkında ince haberlere başlamış.

Kasım ayını göremez, son kurban Tudor olacak.

Dursun daha çok TD harcar, çünkü taraftar yok, adam billur geçiyor herkesle.

bu herif kadar bahane üreten birini görmedim kendini conte sanıyor ama yılmaz vural ders verir buna. yönetim istediği bütün oyuncuları alsın 3 hafta ekstra kondisyon yüklesin yine başka bahaneler bulur. herif hayatında bulamayacağı imkanları, krediyi galatasarayda buldu. karabük bile buna bukadar taviz vermezdi bulmuş keriz başkanı yoluyor yolabildiği kadar her istediğini yaptırıyor.

qjgV1y.gif

basın toplantısını izleyince kızamadım herife

Ne kadar başarısız olursa olsun, ne akdar kızarsak kızalım özellikle kendi mesleğiyle ilgili yalancılıla meşhur, defalarca yalan haberden dolayı florya yasağı konan Erhan Telli'nin o tavrından sonra Tudor'un sağlam bir kafa atmasını çok istedim.

Tudor basın toplantısında: In 1 month we will have a top team. We will kill everybody, seriously we will kill everybody.

(1 ay sonra müthiş takım oluşacak. Rakipleri mahvedeceğiz)

Su an izliyorum basin toplantisini, Hoca bir ay icinde herkesi öldürecegiz diyor harbiden...

koytakimina elendik hala konusuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocanın ilk 11 tercihleri ve değişikliklerini beğenmesem de transfer hedefleri iyi gözüküyor. Transferleri yaptırsın bakalım yine böyle gidersek başka hocaya geçeriz. Şimdi yeni hoca gelse Selçuk falan yine ilk 11 kalabilir :/

sezonu eger bizde baslayip, bitirirse sonunda bir gazeteciyi agiz burun dalmasi cok realist bir durum muhtemelen. Kasila kasila karsindakine "my friend" diyen adam varsa, fiziksel kavga uzakta degildir.

Son basin toplantisinin linkini paylaşalım lutfen

Tudoru hiç sevmem. Elimden gelse yaptıkları için önüne çıkıp bir kaç çümle kurar, yüzüne tükürür ve kovardım. Ama bu kulübün Dursun Özbek döneminde artık kaybedeceği hiç birşeyi yok ve kalmadı. Özbekin son senesi zaten ondan sonra seçilmez diye umuyorum.

Kaybedecek birşeyimiz olmadığına göre bu artık benim gözümde gurur meselesi oldu. Tudor bu basın toplantısı sonrası kalmalı, orda saygısızlık yapanları sezon sonuna kadar sözlerini yerine getirerek utandırmalı.

En kötü 4. 5. olur ve Dursunla birlikte gider. Adam basın toplantısında bir nolursun kovmayın, vallahi iyi takım yapacam demesi kaldı. Profesyonelce anlatmaya çalıştı ama kovulacam diye ecel terleri döktü.

Feghouli, Denayer, Fernando, Imbula gibi orta saha, sol bek ve olursa sol kanat alsın ve sezon sonuna kadar kalsın. Şampiyonluğu bırak, oyunu gelecek adına umut verirse, devam edebilir.

Son düzenleme:
Ya adamin hirsli oldugu bilinen birsey zaten

Karabuk döneminde taktik olarak da gayet iyiydi ama bizde ne yazik ki olmadi hucum planimiz yok

Galatasaray'in büyüklügü altinda eziliyor ne yazik ki,3'lu oynasam beni öldürürsünüz diyor basina mesela.

Basini kafasina takmamasi lazim teknik taktik konularda,Genc bir teknik adam oldugunu unutmamak lazim tabi

nasıl ama toplantı ne diyorsun?

Adam ne desem, taraftara bahane gibi gelecek diyor. Bana göre turu kaybettigimiz mac Östersunds deplasmaniydi, o mactan sonra da yazmistim bunu. Aynisini demis basin toplantisinda. Bir Mercedes´in Montaj asamasini düsünmek lazim, Mercedes kaba insaatin icindeyken yakalandi... Hücum hatti komple degismis bir takim, ilk 11´de oynayan cogu oyuncular icin transfer isteyen bir hoca. Hazir olmayan Gomis ile Belhanda.

Bunun disinda Galatasaray hocasiz dahi ciksa, yönetimsiz ciksa, bu kadro ile bile elemesi gerekir Östersunds takimini. Bunun üzerine birde Tudor´un cok deneyimli bir hoca olmamasi geliyor. Eksikleri cok. Yönetemedi bu sürec icinde takimi, ne gecen sezon sonunda, ne de simdi sezon basinda. Komple degisiklik, cok büyük hocalarin bile bocalayabildigi bir olaydir.

Ancak yapilacak transferler Feghouli, Fernando, Asamoah, Strinic, Denayer, tarzinda devam ederse, bu teknik ve fizik olarak üst düzey hücum hattina, aggresif bir oyun anlayisini, ve fizik gücünü pompalayarak basarili olma sansi var Ligde.

Ancak bu yatirimlara karsilik, yeni oyuncular ile de kavga ederse, mafheder bütün yatirimlari.

Son düzenleme:
isminin yanına kondisyoner yazılmalı. t.direktörden daha çok kondisyonere benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt