Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Club Brugge Teknik Direktörü Leko: "Buraya gelmeden önce Igor Tudor bana Başakşehir'i anlatıp, nasıl oynamam gerektiği ile ilgili akıl verdi."

Leko kardeş, O herifin takımı 10 gün önce ostersdtuhkmsjjk diye bir takıma elendi, geçen sene de Başakşehirden 4 yedi, 8 olmadı diye şükür ettik biz ama yine de sen bilirsin.

Club Brugge Teknik Direktörü Leko: "Buraya gelmeden önce Igor Tudor bana Başakşehir'i anlatıp, nasıl oynamam gerektiği ile ilgili akıl verdi."

Leko kardeş, O herifin takımı 10 gün önce ostersdtuhkmsjjk diye bir takıma elendi, geçen sene de Başakşehirden 4 yedi, 8 olmadı diye şükür ettik biz ama yine de sen bilirsin.
Başak'a handikap verin.

Hıncal Uluç: "D Smart'taki bir arkadaşımdan öğrendim. Tudor, maçın yayınına izin vermemiş. Eleştirilerden korkan yüreksiz, yeteneksiz adam."

DGSBWW0UAAArKH7.jpg

DGSBWWyUMAADuXe.jpg

2000 senesinden bu yana Galatasaray'ın başına geçen en kötü teknik direktör olabilir mi?

2000 senesinden bu yana Galatasaray'ın başına geçen en kötü teknik direktör olabilir mi?

2000 az.Bence son 30 yılın en kötü hocası.Sigi Held 89-90'da ligi 63 puanla 4. bitirip,kupadan ve UEFA'dan ilk turda elenmiş.Fb'yi içerde yenmişiz Bjk ile berabere kalmışız.En fazla o Tudor'dan kötü olabilir.

29RXL2.png

Son düzenleme:
Sabri'den kurtardı kulübü, Selçuk'tan da kurtarırsa kendisi sezon sonunu görmeyi haketti hiç ses etmeyin

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni hak edecek ne yaptık hocam bu taraftara Riekerink müstahak :hat:,Topçudan anlıyorsun hiç değilse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt