Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif bildigin manyak. Ulan FUTBOL TD usun, Kosu antrenoru degil. Her oyuncu 12 km kossa ne olacak anlatsana azicik? Taktiksel anlamda kocaman 0iz. Sadece doldur bosalt oynuyoruz gerizekali herif. Riekernik bile kanat taktigini uygulatiyordu sürekli.

DGZ20V8XgAEtaMy.jpg

Hersey bir yana, ama su adamdaki endama bak be. Delikanli adami paramparca eder bu.
Allah Allah ilginç

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sadece 9 gün sonra ne kalitede bir teknik direktör olduğunu gösterecek. Bahaneleri vardı Östersunds elemesine. Kocaman bir ay daha geçti. Artık bahaneleri ortadan kalkmıştır. Yeni sağlam oyuncular da geldi. Hadi bakalım. Ak koyun kara koyun belli olacak.

Benim gram umudum yok ama yüzü moraran ben olurum inşallah.

Tudor, ne olur bizi gö* etsen...
Taktik ve oyun şablonu konusunda şu ana kadar maalesef hiç ışık vermedi. Düşük ihtimal ama yeni oyuncu grubuyla keşke bambaşka bir GS izleyebilsek gerçekten söylediği gibi. Bu adamın başarılı olmasını çok ama çok istiyorum.

Östersund'a elenmemizde Tudor'un elbette etkisi var. Rakibe karşı bir taktik planı ve oyun şablonu olmaması, oyuncu tercihleri, iş işten geçtikten sonra yapılan saçma sapan değişiklikler... Elbette eleştirmeliyiz. Ancak o günden bu yana düşününce sakin kafayla, oyuncuların resmen maçı sattığı konusunda hemfikir oldum. Ya abicim o takımı başta TD olmasına bile gerek yoktu elemek için...

Maalesef kadroda çalışmayı sevmeyen, tembel bir leş sürüsü var. Bunların başını da Sinan, Selçuk ve Yasin çekiyor.

Ne kadar eleştirirsek eleştirelim, şu bir gerçek ki Tudor olmasa bu revizyon yapılmazdı.

Ne kadar hiç sevmesem de, kırgın ve kızgın olsam da, Fatih Terim haricinde yapılacak bir TD değişikliğinin şu aşamada bize hiçbir yararı olmaz. Sadece Selçuk ve çetesinin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

GS menfaatleri kişilerin kırgınlığından da, kızgınlığından da önce gelir. Denize düşen yılana sarılır hesabı her kötü gittiğimizde Fatih Terim'i getiriyoruz diye eleştiriyoruz ve kızıyoruz ama, acı gerçek şu ki; şu durumda bize Terim'den başka çıkar yol yok.

Fatih Terim gelirse fizik ve kondisyon olarak çok iyi seviyede ve çoğu bölgede ihtiyacımız olan revizyon yapılmış bir takımı almış olacak.

Nasıl Hanzo Prandelli'nin sezon öncesi kampının ekmeğini yediyse, nasıl şu an Şenol; Bilic'in ekmeğini yiyorsa, Fatih Terim de gelirse Tudor'un ekmeğini yemiş olacak.

Toparlayacak olursam.. Bence revizyonu bitirmesine izin vermeli ve ligde 3-4 hafta da olsa bir kredi tanımalıyız. Baktık hala olmuyor, Fatih Terim bir yere kaçmıyor ya...

Son düzenleme:
kadroyla oynamaması lazım. evvela ortasaha 3'lüsü sağlam, belhanda-badu-fernando bu 3'lüyü merkeze monte ettin mi işler iyi gitmeye baslar.

fanteziye gidipte, belhanda kanat, badou 10 numara, fernando stoper falan yapma yani igor. yapacaksanda ugrastırma, istifa et git.

Her sezon öncesi taraftar kaos yaratıyor, sonra şampiyonluk bekliyor. Taraftar artık aklını başına almalı. Bir tarafımız kalkmaya başladı, herşeye müdahale etmeye çalışıyoruz.

Karabükte yaptıklarını yapsa bile fark yaratabilirdi ama saçma işlere girişti.

Hücum anlamında sıkıntısı olmayan takımın bile tüm dengelerini bozdu ne hücum ne savunma yapabilir olduk.

Takımda iskelet oluşmuyor, bir futbol şablonu oluşmuyor o yüzden sürekli yap boz tahtasına dönüyoruz. Beşiktaşın başarılı olmasının başlıca sebebi Bilic sonrası Şenolla devam eden benzer sistem anlayışı.

Tudor, neden herkes seni buyuk oyuncu biliyor?

8 sezonda Juvede 111 lig maci oynamisin. (ortalama 13.875 mac)
Kotu oyuncu degildin ama buyuk oyuncu da degildin, sadece Juvenin yedeklerinden biriydin.

Karabükte yaptıklarını yapsa bile fark yaratabilirdi ama saçma işlere girişti.

Hücum anlamında sıkıntısı olmayan takımın bile tüm dengelerini bozdu ne hücum ne savunma yapabilir olduk.

Takımda iskelet oluşmuyor, bir futbol şablonu oluşmuyor o yüzden sürekli yap boz tahtasına dönüyoruz. Beşiktaşın başarılı olmasının başlıca sebebi Bilic sonrası Şenolla devam eden benzer sistem anlayışı.

Hücum anlamında son iki yıldır berbatız.Geçen yıl bruma vardı da allahtan atak yapabiliyorduk.

Tudorun hatası brumayı küstürmesi oldu.

Defansif sıkıntının orta saha ve forvetten kaynaklandığını düşünerek revizyona buradan başladı bence.

Ben olsam bekler ve orta sahadan başlardım ilk.
Sıkıntı bariz orta sahadaki ikiliden başlıyor zaten.

Ancak bu adamlar hoca açıp bakacak ortalama nerden çok atak yemişiz, nerden fazla gol yemişiz vs vs. Bunu yaptı mı şüpheliyim.

İki yıldır ligin en çok gol atan ikinci takımıydık.

Asıl sıkıntımız defans iki sezondur.

İşte o golleri bruma ve beleşçi yasin ve ondan önceki sezon podolski yine yasinle atıyorduk ama hücumda organize olamamaktı bizim sıkıntımız bu yıl öyle olmayacak gibi

Ben bildim bileli bizim savunma sıkıntı zaten bülent popescu dan bu yana birde terimin ilk yılı ve hamzanın ilk geldiği zamanlar hariç ve her zamanda benzer goller yiyoruz yıllardır.

Sıkıntı bariz orta sahadaki ikiliden başlıyor zaten.

Ancak bu adamlar hoca açıp bakacak ortalama nerden çok atak yemişiz, nerden fazla gol yemişiz vs vs. Bunu yaptı mı şüpheliyim.

Geçen sene en çok golü Selçuk, Semih ve Carole yüzünden yedik. Önde Podolski, Bruma topsuz oyunda yoktu ama orta saha bu kadar geçirgen olmasa ve arkada iki tane acemi olmasa
bu kadar olmazdı.

İkinci sıkıntı da takım mesafesi. Herkes birbirine kopuk oynuyor. Bunun sebebi de bir oyun sistemi ve anlayışı yok. Taktik olarak sen bir şey vermezsen başı kesik tavuk gibi gezerler. Tudor, Riekerink kadar bile bu alanda bir katkı veremedi. Riekerink kadar bile demek de büyük hakaret aslında, zira o da 0 noktasındaydı taktik olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt