Yani öyle bir popülistlik yaptınki yok şuymuş yok bumyuş.İstemediğim hoca diye bir şey yok bir kere.Adam 1 yıla yakındır takımın başında taktik olarak ne oynatmak istediğini kimse bilmiyor çünkü yok.5 maç kaybedelimide tudor gitsin diye istiyorum çünkü 5 maç telafi edilebilir bu ligde.
Hocayı tartışmak başka bişey anlatamıyorum galiba..Takıma 3 yaslasın 5 yaslasın demene takılıp söyledim.. Ha hocayı tartışalım
1 .Sneijderi istememiş ; Sadece Tudor mu istememiş..Daha yeni 1+1 2 milyondan düşük maaşla Nİce ye gitti ibizada garsonluktan daha fazla alabilirdi tam sezonu..Yani kapısında kuyruk olanda yokmuş..Senin avatarındaki Fatih hoca 28 yaşındayken Sneijder i istememiş Kaka yı istemişti..(ha bu arada ben sneijder yoksa maç izlemek zor gelen biriydim).Yani sneijderi istemeyen bir sürü hoca gibi onunda istememe hakkı vardır..Kaldı ki maliyeti fazla ve eskisi gibi değildi..Yani kalmalıydı kalmamalıydı tartışılır ama bu maliyetle kalmasın tempo yapan bi 10 numara istiyorum diyen adam a hoca değil denmez..(Tabi işin d soyunma odası tartışması ya da başka bişey varsa bilmeden diyoruz)
2. Bruma yı göndermiş Bruma 5 kere gitmek istediğini söylemiş ..Sözleşmesinin son senesinde adam sözleşme yenilemiyo gitmek istiyo bundesliga la liga epl neresi varsa tutabilecekmisin..Son senesinde fena sayılmayan ücret alınarak gönderildi..KUlağından tutulup atılmadı..
3.Adam geldiğinden beri BU orta saha olmaz bu stoper olmaz deyip durdu..Kİmsenin aklında yokken Lemina İmbula iki orta saha mutlaka istiyorum dedi.. YAni önceki 4 hoca gibi Selçukun yanına yeni Melo arayışına girmedi..Selçuku Refüze etti.' orta saha isteyerek Tolgayı saymıyorum daha yeni diye..
Sabri yi prandelli kapıdan kovdu geri bacadan girid.. İLk kez sabri işin ciddiyetini anladı ve göztepeye imza attı artık geri gelemeyecek..BAltayı kadro dışı bıraktı sol ayaklı stoper aramasına rağmen..Günlerce Acerbi ismi geçti durdu alınamadı.MAicon geldi daha yeni alınan Serdar ve Ahmeti ciddiye almadan olmaz bi stoper lazım dedi..Yerli birtane oyuncu aldırmadan paralar saçılıyo ve yerli oyuncuların menejerleri futbolcu eskileri çıldırıyo kuduruyo..BU tudorla olmaz yıldızlarla yapamıyo olmaz bu tuodrla vs vs.. EVet olmaz bu tudorla çünkü mamanızı kesti yüzüne bakmadı yerlilerin..Daha geçen serdara 5 bonservis 2 nin üstünde maaş erene 5 bonservis 2 nin üstünde maaş tolgaya 3 küsür bonservis 2 nin üstünde maaş verilmişken bu adam nerden çıktı..Veryansın halinde tudor kötü demeye başladılar..
Hal böyleyken bi ostersund maçı geldi çattı Tudorun istemediğien az 6 7 oyuncu sahada mecbur kaldı oynatmaya çünkü transfer yok maicon ve yarım gomis..Gerisi bunlarda olmaz dedği oyuncular yani bu maçtan bi sonuç gelirmi hayır..2 ' senede 5 hoca yemiş çakallar başladılar güzelce operasyona.. Geçen senede de tolga selçuk carole yasin bu östersund maçlarıda..Ortada fark görülemeyecek tabi çünkü tembel koşmayı sevmeyen en sevdikleri hoca koşturmayan zorlamayan riekierink olan tembeller sürüsü emekliyor.
Bunlar Hoca ile ilgili düşüncelerim.. Selçuk ve diğer yatarak kazanan adamlar takımdan gitmeden hoca değişirse floryada tek başına kalan balta bile umutlanır..Tarık dejong cavanda donk vs vs ..HAla balta ki çok popüler ama takım bulmadı acaba hoca değişirmi diye son güne kadar bekleyecek..
HOca büyük yıldızları yönetemiyo ulan riekerinke bile bu denmedi..Igor tudoru tanımayan oyuncumu var..Etkileyecekse tudor etkiler Şenol hoca mı aykut hocamı etkiler dışardan gelen yabancıyı? Dejong gibi sen gidersin biz kalırızcılar hocayla sürtüşme çıkartarak kovdurmayı düşünürse tabiki soyunma odası karışır..Bruma ve Sneijderi yönetemedi değil durumlar farklı biri gitmek istedi diğerini yönetim ya da hoca gönderdi..Şimdi bu yeni gelenleri yönetecek hoca lazımcılar var birde lan bu gelen tüm oyuncuları Tudor aldırdı hepsiyle temas kurmuş tek tek ısrar etmiş adam geleni yönetmeyeekmiş.Yıldızdan korksa yıldızları aldırmazdı.. BU takım antreman sahasına transfer yapan hocaları gördü milyon eurolara..
Uzun lafın kısası bunlar görüşlerim ha 3 hafta rezalet futbol vs olursa o zaman haa tudor güle güle denir çünkğü 11 in nerdeyse tamamı kendi getirdiği oyuncular yani sabotajcılar olmayacak ama şimdi denmesi için bi sebep yok başladığı kesip biçme kaliteli transfer işine devam etsin..