Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bommelding_UZA_02.jpg

Ligin bukadar üzerinde bir kadroya sahip olan bir takim hatirlamiyorum son yillarda. Özellik ile Arda ve Feg´de gelirse, bu ligde cok rahat sampiyonluk yasamasi gerekiyor. Ancak tamemn sifir, karma bir takimi, basarili kilmak da önemli bir TD´lük meziyeti gerektirir... Bu konuda Tudor isik bvermiyor daha, umarim yaniltir.

Madem gibi tursu cikip, destek verdi, o vakit Tudor´un arkasinda durmak gerekir. Fatih Terim, Lucescu ve saire, artik bunlari tartismamak lazim. Madem Tudor ile basladik, Tudor ile bitirmemiz gerekiyor. Bunun icin hocaya da moral ve destek gerekiyor.

Hirvat köylüsü, yok yildiz idare edemez, felan filan deniliyor, ama fistik gibi kadronun kurulmasinin mimari. Bundan sonra futbolcular ile anlasamaz ise, sorun kendisindedir.

Ilk 10 hafta sampiyonluk icin cok belirleyici degildir, özellik ile bizim icin. Sonrasi önemlidir. Tursu umarim adam olur, ve sözünde durur. Tudor ile devam eder, sezon sonuna kadar.

Sneijderi yollayıp ardayı almayı akıl ediyor boyun posun devrilsin

Ligin bukadar üzerinde bir kadroya sahip olan bir takim hatirlamiyorum son yillarda. Özellik ile Arda ve Feg´de gelirse, bu ligde cok rahat sampiyonluk yasamasi gerekiyor. Ancak tamemn sifir, karma bir takimi, basarili kilmak da büyük bir TD´lük gerektirir...

Madem gibi tursu cikip, destek verdi, o vakit Tudor´un arkasinda durmak gerekir. Fatih Terim, Lucescu ve saire, artik bunlari tartismamak lazim. Madem Tudor ile basladik, Tudor ile bitirmemiz gerekiyor. Bunun icin hocaya da moral ve destek gerekiyor.

Hirvat köylüsü, yok yildiz idare edemez, felan filan deniliyor, ama fistik gibi kadronun kurulmasinin mimari. Bundan sonra futbolcular ile anlasamaz ise, sorun kendisindedir.

Ilk 10 hafta sampiyonluk icin cok belirleyici degildir, özellik ile bizim icin. Sonrasi önemlidir. Tursu umarim adam olur, ve sözünde durur. Tudor ile devam eder, sezon sonuna kadar.

Yanılıyor olabilirim ama Sneijder için fiziği kötü, futbolu bitirmiş diyen sen değilmiydin? Son resimleri ortada, fiziği gayet iyi şekilde ortada. Demagoji yapmışın resmen.

Onu geçelim, bunu söyleyen biri Ardayı nasıl ister? Merak ettim.

FM'de istenilse kurulamayacak bir kadro verildi eline.Bununla başarısız olmak için ahmak olman lazım.Destekleyeceğiz ama bize bahanelerle gelme.

Artık BAM BAM BAM futbol istiyoruz i rakibi boğmak ve ezmek gollere doymak !

Yanılıyor olabilirim ama Sneijder için fiziği kötü, futbolu bitirmiş diyen sen değilmiydin? Son resimleri ortada, fiziği gayet iyi şekilde ortada. Demagoji yapmışın resmen.
Onu geçelim, bunu söyleyen biri Ardayı nasıl ister? Merak ettim.

Dogru sneijderin bizde bukadar iyi bir fizik ile idmana ciktigini hatirlamiyorum. Demekki Avrupa yaramis, bizde de ayni özveriyi gösterse, belki sikinti olmazdi bukadar. Arda benim isteyip, istemem ile alinmiyor. Ama kagit üzerinde daha iki sene önce 40 Milyon avroya Barcelona´ya gitmis, ve taze dünyanin en büyük kulübünden gelecek bir oyuncu. Ayni zamanda Türk statüsünde. O yüzden alinabilir, gerisi Tudor´a kalmis.

Arkasında tüm camia olarak durulmalı ve o güçle k.çına öyle bir tepik vurulmalı ki galaksiler arasında yolculuk ettirilip bizden en uzağa yollanmalı.

Zihniyet değiştirmediği sürece başarılı falan olamaz. Takım onunla ileri değil geriye gitti şu ana kadar.

Dogru sneijderin bizde bukadar iyi bir fizik ile idmana ciktigini hatirlamiyorum. Demekki Avrupa yaramis, bizde de ayni özveriyi gösterse, belki sikinti olmazdi bukadar. Arda benim isteyip, istemem ile alinmiyor. Ama kagit üzerinde daha iki sene önce 40 Milyon avroya Barcelona´ya gitmis, ve taze dünyanin en büyük kulübünden gelecek bir oyuncu. Ayni zamanda Türk statüsünde. O yüzden alinabilir, gerisi Tudor´a kalmis.

Ben sen alıyorsun diye birşey yazmadım Adem kardeş. Sneijder fiziğini 1 idmanla yerine getirmedi heralde. Tutarlılık açısından soruyu sordum ve cevabı aldım açıkcası. Tutarsızsın bu konuda, kusura bakma güzel kardeşim.

Şimdi merak ettiğim, bu tutarsızlık nerden kaynaklanıyor?

sneijder_5126.jpg

Ben sen alıyorsun diye birşey yazmadım Adem kardeş. Sneijder fiziğini 1 idmanla yerine getirmedi heralde. Tutarlılık açısından soruyu sordum ve cevabı aldım açıkcası. Tutarsızsın bu konuda, kusura bakma güzel kardeşim.

Şimdi merak ettiğim, bu tutarsızlık nerden kaynaklanıyor?

sneijder_5126.jpg

Demekki Avrupaya gitmeyi düsündügünde, ayri sekilde hazirlanmis, yoksa benzer fotolar bizim idmanlarda da olurdu. Burada tosun gibi olmasi, düsündürücü acikcasi.
Sneijder takimdayken de, cogu sezon kadrolarda ilk 11´e yazmam, kendisinden cok hosnut oldugum anlamina gelmiyor. Arda icin aynisi gecerli. Sneijder´den de 3 yas daha genc. Bir sene kiralik gelecek. Hersey kendisine bagli.

Tutarli yada tutarsiz oldugumu, ardanin performansina göre yorumlarimda okursun.

Son düzenleme:
Demekki Avrupaya gitmeyi düsündügünde, ayri sekilde hazirlanmis, yoksa benzer fotolar bizim idmanlarda da olurdu. Burada tosun gibi olmasi, düsündürücü acikcasi.
Sneijder takimdayken de, cogu sezon kadrolarda ilk 11´e yazmam, kendisinden cok hosnut oldugum anlamina gelmiyor. Arda icin aynisi gecerli. Sneijder´den de 3 yas daha genc. Bir sene kiralik gelecek. Hersey kendisine bagli.

Tutarli yada tutarsiz oldugumu, ardanin performansina göre yorumlarimda okursun.

Ardanın Avrupada futbol oynaması bile işe yaramamış senin düşüncene göre konuşursak. Hangi sebeple kendince onay verebiliyorsun o halde? Barcelonada oynamasına rağmen fizik vasat, Sneijder Nice için bile kendine bakıyor. Bu halde hangi adam daha profesyonel? Hesap sormak gibi olmasın ama tutarlı olmak gerekir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt