Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen birader 89da belhandayi niye çıkartıyorsun? Tdligi bizde öğrensin diye bekleyeceksek işimiz var. Daha ilk maçta patladı.

Real madrid e karşı oynadığımız için 1-0 a yatmak normal arkadaşlar abartmayın. Selçuk bak ne güzel tuttu oyunu,böyle bir deplasmanda 1 puanı öp de başına koy.

Cok pohpohladiniz Tudoru.

Ilk ölcü olabilecek macta yetersiz kaldi yine. Ölcü olacak mac diyoruz da Antalya resmen berbatti. Simdi kesin pusuda bekliyordunuz diyenler cikar ama ben haftalar önce demistim Antalya maci ölcü olacak maclarin ilk halkasi diye. Diger halkalar derbiler ve Trabzon-IBB maclari.

Daha ilk halka da takildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyni olan teknik direktör derki ulan benim Tolga'yı sol kanatta oynatma amacım ilerde baskı yapıp rakibe oyun şansı vermemek ancak eğer Tolga bunu yapmıyorsa başka ne işlevi var ve sen niye Feghouli'yi oyuna almıyorsun..Ndiaye'yi niye çıkartıyorsun..

Kişisel egolarını tatmin etmeye devam edersen siktir olup gidersin ve bu kadroyla bunu başarırsan çık bir binanın tepesinden kendini at hoca

Son düzenleme:
Kendi eliyle verdi resmen su maci.lesh belhandaya tahammul etti selcugu almak nedir allah askina.

100 milyonluk takım kuruyorsun solayaklı bekin kanadın yok
yapacagınız isin

Bir mallık yapacağını bildiğim için 3 hafta her zaman temkinli konuştum hakkıda. 60'da Tolga yerine Feghouli'yi alsa maç bizdeydi. Ama o skora yatmayı tercih etti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiayeyi cikarirsin eyvallah da , selcuk lesi nedir arkadas

Bu herifle 9-14 arası şahsımı ürkütüyor.

961.jpg

Biz burdan taraftar olarak geriye yaslanmanin sacma oldugunu gorduk feghoulinin bu kadar gec girmesi yine hataydi.E bu adamlar yillardir futbolun icindeler neden boyle tercihler yapti biz daha mi iyi td bilgisine sahibiz?Sasirtiyor bazen

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izlemeden soruyorum; Selçuk'u oyuna almandaki amaç nedir? Feghouli bir yarım saat oynayacak kadar bile hazır değil miydi? Değilse neden kadroya aldın?

Bunlara adam gibi cevap versin başka sorum yok.

Amaç skora yatmak. Selçuk sağolsuhn oyunu soğutmada ve çükmede dünya 1. cisi. Tudorun hatası işte.

Umariz ders çıkarır diyecez de oyuna müdahale etmek zorunda olduğu her maçta sıçtı nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt