Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok pohpohladiniz Tudoru.

Ilk ölcü olabilecek macta yetersiz kaldi yine. Ölcü olacak mac diyoruz da Antalya resmen berbatti. Simdi kesin pusuda bekliyordunuz diyenler cikar ama ben haftalar önce demistim Antalya maci ölcü olacak maclarin ilk halkasi diye. Diger halkalar derbiler ve Trabzon-IBB maclari.

Daha ilk halka da takildi.

Çok haklısın Fener maçına kadar kayıpsız gelmediği takdirde yollanmalı %100. Fatih Hocam hazır zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçekten canım sıkıldı ya. Bütün hafta zehir oldu yemin ederim evimizdeki maça ne güzel iştahla gidecektik. Senin ben gözüne fikrine zikrine tüküreyim.

Cok pohpohladiniz Tudoru.

Ilk ölcü olabilecek macta yetersiz kaldi yine. Ölcü olacak mac diyoruz da Antalya resmen berbatti. Simdi kesin pusuda bekliyordunuz diyenler cikar ama ben haftalar önce demistim Antalya maci ölcü olacak maclarin ilk halkasi diye. Diger halkalar derbiler ve Trabzon-IBB maclari.

Daha ilk halka da takildi.

evt magaradan cıkmıssın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selcugu tsye bjkye bir yere yollamak lazımdı. Selçuk olduğu muddetce bu herif onu illa ki oynatacak. 60ta 70te illa ki sokacak ağzımıza edecek.

ilk kötü zemin maçında sahadan tamamen siliniyorsa bununla sampionluk beklemesin kimse

İlk net hıyarlığını yaptı bu sezon, devamı gelmez inşallah.

Vallaha billaha rezillik ya, utanmaz serefsiz art niyetli, bu serefsiz selcuk'u ne diye oyuna aldin sen? Takimin anasini aglatsin diyemi, adam 60da girdi, 75'de kosacak hali kalmadi pezevenkin.

Selcuk - Tolga yapti resmen, kenarda Feghouli varken, onuda 88de sahaya aldi, rezillik ya.

Selcukla beraber maci verdi

Kötü giden maçlara müdahale edemeyecek anlaşılan, geldiğinden beri bu konuda sınıfta kaldı.

Burası Karabük değil kardeş, 1-0'a yatasın.

Amaç skora yatmak. Selçuk sağolsuhn oyunu soğutmada ve çükmede dünya 1. cisi. Tudorun hatası işte.
Skora yatarsın da 2-0 olur yatarsın o da sıcak nem vs... gibi sebeplerden ötürü olmalıdır yoksa onu da kabul etmem. Real Madrid ile mi oynuyoruz da 1-0 skora yatacağız? Galatasaray gibi bir takımın bu ligde içeride dışarıda farketmez skora yatma lüksü yoktur. 3-0 yapar oyunu rölantiye alırsın anlarım lakin geriye çekilip yatmak ne demek?

Sonuç olarak 1-0 skora yatarsan işte sana böyle yattığın yerde döşerler. Sonra işte şikecileri tinercileri durduk yere konuşturursun olacağı oydu.

Selcuk'un sakatlanip 2 dakka yedikten sonra oyuna devam etmesi..

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şimdi baktım ilk üç maçta en en erken değişikliği 73 de yapmış.bu maçta ne hikmetse 62.dkda yaptı.Hadi yaparsın selçuktan başka alacak oyuncu mu yoktu.2puanımızı resmen yedi

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

İyi oynamazken öne geçtik, bu fırsatı değerlendirip rakibi dağıtıp farka gitmek gerekirken Galatasaray'a yakışmayacak bir şekilde geriye yasladı takımı.

Panik moduna girip komik duruma düşmeyin

Daha sezonun ilk yarısı bile bitmedi, sabır

Bu takım bugün kötü oynayabilir ama ondan önce gayet iyi oynadı ve Feghoulinin gelmesi ile daha iyi oynayacak

Biraz sakin olun

Kocum senın ötecek konun yoktu ne zamandır beraberlik işine yarar sana malzeme cıktı

En iyisi muhattap olmamak Recep. Sana artik cevap vermeyecegim istedigin kadar provoke edici seyler yaz. Avatarini degistir ismini hatta Can Büyük yap, seyimde degil yani.

Oyuna müdahale edemedi. Yapılan değişiklikler geç ve yanlıştı. Önümüzdeki iki hafta kazanacağız sonra yine birileri susacak diğerleri konuşacak sonraki puan kaybında yine tam tersi olacak. Türkiye'de ki futbolun gerçeği bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt