Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bununla ilgili fikrimi bi kaç zorlu maç sonrası verecektim. ilk zorlu maçımız antalya maçıydı ve patladı geçen yılki bütün zorlu maçları kaybetti yani güvenebilmemiz için henüz kendini kanıtlayamadı. zorlu maçlar için sadece takım kalitesi yetmez hoca yeteneği de gerekir

Bu futbol katili daha kovulmadı mı.

Burda seni yalayanlarda liderden 10 puan geriye düşmeden veya başaktan 4 tane yemeden senin ne kadar işe yaramaz olduğunu anlamayacaklar.

Gerçi bu saydiklarimin hepsini, geçen sezon bize fazlası ile yaşattin ama çok çabuk unutulmuş maç vermelerin.

Bruma'yi kadro dışı bıraktığın gün tekmeyi yemeliydin
Ego sahibi, iş bilmez herif.

Sürün yağlı surat!

biz var ya bu sezon sampiyon olursak igor migor hikaye arda gelmedigi icin olacaz bu kadar eminim.

Bu takımın böyle olmasında büyük pay sahibi olan hocaya hemen asıp kesmek haksızlık olur...

DJgIGMaX0AA4rnJ.jpg

Eşek ile aynı çukura 2 kere girmez.

Bizimki ısrarla hatasının arkasında duruyor.

Bu herifle 3.olmak başarıdır.

Sürün yağlı surat!

Dursun'dan kurtulmamız şart ama mümkünse tekmeyi şampiyon olup yemeli.

Üçüncü değil yine 5. de olabiliriz ama daha ilk dakikadan acı çekmekten zevk alır gibi bunu dillendirip olumsuz enerji vermeyi lütfen bak yalvarıyorum bırak ağabey. İçimiz kararıyor.

Dursun'dan kurtulmamız şart ama mümkünse tekmeyi şampiyon olup yemeli.

Üçüncü değil yine 5. de olabiliriz ama daha ilk dakikadan acı çekmekten zevk alır gibi bunu dillendirip olumsuz enerji vermeyi lütfen bak yalvarıyorum bırak ağabey. İçimiz kararıyor.
Renktaş,ben bunu 2 senedir söylüyorum yeni birşey değil ki.

Geçen sezona da iyi başladık ama sonuç?

Hani 3 köy takımına fark artık diye yelkenleri suya indirmeyin.

Tudor & dursun& özbek kardeş ile başarı beklemeyin boşuna.

2.senedir onca rezalete rağmen hala nasıl başarı bekliyorsunuz hayret ediyorum

Sürün yağlı surat!

Renktaş,ben bunu 2 senedir söylüyorum yeni birşey değil ki.

Geçen sezona da iyi başladık ama sonuç?

Hani 3 köy takımına fark artık diye yelkenleri suya indirmeyin.

Tudor & dursun& özbek kardeş ile başarı beklemeyin boşuna.

2.senedir onca rezalete rağmen hala nasıl başarı bekliyorsunuz hayret ediyorum

Sürün yağlı surat!

Başarı beklemiyorum. O ayrı bir olay. Olumsuzluk pompalar gibi yazma konusunu söylüyorum.

Yazım tarzın antipatik gelmeye başladı sürekli olunca.

Dursun ve Tudor böyle yazınca gitmiyor. Üzerine bir de fanatik Galatasaray'lı benim gibi üyelerden oluşan forumda millet iki kat içi kararıyor.

Bir halt olmayacağını ben de 3 senedir söylüyorum ara sıra. Ama ümitlenme hakkını insanların elinden tamamen alırsak yazacak insan da bulamayız.

Boş boş eleştiriler yine atılmış, asılsız gazete haberleri ve bizi karıştırmak isteyenlere malzeme veriyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarı beklemiyorum. O ayrı bir olay. Olumsuzluk pompalar gibi yazma konusunu söylüyorum.

Yazım tarzın antipatik gelmeye başladı sürekli olunca.

Dursun ve Tudor böyle yazınca gitmiyor. Üzerine bir de fanatik Galatasaray'lı benim gibi üyelerden oluşan forumda millet iki kat içi kararıyor.

Bir halt olmayacağını ben de 3 senedir söylüyorum ara sıra. Ama ümitlenme hakkını insanların elinden tamamen alırsak yazacak insan da bulamayız.
Haklı olabilirsin Renktaş.

ancak bu işe yaramazlar , 2 sene içinde bizim tarhimizin en büyük kazancı olan;
her daim bir ümit ışığı sezinlemek ve winner özelliğimizi bitirdirler.

Benim içimi karartan asıl nokta da bu.

Tünel'in ucundaki ışığı bırak, tünelin kendisi bitti.

Sürün yağlı surat!

3 galibiyet aldigimizda sesi cikmayan ve ilk puan kaybinda yine olumsuz Mesaj yazan bir üye

Hic dursun falan demesin daha önce de böyleydi bu sahis amaci ne acaba

Bu adam kesin linnesi kesip yeni aldığı karabükten oyuncusunu koyacak.Antalya beraberliğini linnese yıkacak.leşçuk yine 60-65 gibi oyuna sokar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt