Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam kesin linnesi kesip yeni aldığı karabükten oyuncusunu koyacak.Antalya beraberliğini linnese yıkacak.leşçuk yine 60-65 gibi oyuna sokar.

Alsın ıslıklanacak sonra. Sinan ıslıklandı bi daha forma yüzü göremedi. Selçuk içinde aynısı olur. Ki Linnesin kesik yemesi gayet doğru olur. Kazandığımızda kimse görmüyordu ama takımda çok sırıtıyor

O kadar tüketmeye alışmışsınız 4 maçta 10 puan alan hocayı bile gönderiyorsunuz, kendi kurduğu kadroyla sonuna kadar desteklenmeli tudor, hataları var yok değil ama o hatalarını düzelticek o ışık var.

Bu kulübe Zidane gelse 2 mağlubiyet alınca "Terim gelsin" tayfası ortaya çıkar. Bu tayfa yüzünden insanlar Terim'den soğuyor. Bu kulüpte Terim'den başka kimse çalışmayacak mı?

Daha 40 yaşında,önü açık,kadrosunu kurmuş,Antalya maçı hariç herkesi mest eden oyun oynatan,4 maç 10 puanla ligin lideri. Ancak istifa et deniliyor.

Her şeyi geçtim ayıp ya. Terim gelse bu takımı şampiyon yapacağının garantisi var mı? 2002'de şampiyon Lucescu yerine geldiğinde ne hale düştüğümüzü bilmiyorsunuz heralde.

Genelde teknik direktörlerin antrenman formalarinda ilk ve soy isminin ilk harflerini basarlar ama dikkatimi cekti Tudor da TUDOR diye basmislar.

Acaba "IT" yazmasin diye mi böyle yaptilar.

DJhENiGUQAA6axV.jpg

Bu kulübe Zidane gelse 2 mağlubiyet alınca "Terim gelsin" tayfası ortaya çıkar. Bu tayfa yüzünden insanlar Terim'den soğuyor. Bu kulüpte Terim'den başka kimse çalışmayacak mı?

Daha 40 yaşında,önü açık,kadrosunu kurmuş,Antalya maçı hariç herkesi mest eden oyun oynatan,4 maç 10 puanla ligin lideri. Ancak istifa et deniliyor.

Her şeyi geçtim ayıp ya. Terim gelse bu takımı şampiyon yapacağının garantisi var mı? 2002'de şampiyon Lucescu yerine geldiğinde ne hale düştüğümüzü bilmiyorsunuz heralde.

Tudor gitsin diyenler Terim gelsin diyenlerden ziyade Aysalcı kesim şu anda.

heyya heyya heyya heyya

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmparatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Seni hak edecek ne yaptık be kral

Bilmiyorum seni neden bu kadar cok ilgilendiriyor bu adamin boyu posu endami gizli kalan seyleri falan ama ben hocaligina bakarim.

Hocaligi ilk 4 haftada gayet iyi, bekletintilerin üzerinde.

Adam cünkü erkek, biz yumusak herifleri sevmeyiz. Erkek gibi erkek hocamiz var, gurur duymayalimmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt