Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'nin beğenilmesinin futbola dair tek sebebi Juve maçları olabilir. Başka birşey aklıma gelmiyor.

Bunun dışında Mancini hayranlığının kaynakları Terim-Aysal geriliminde Aysal taraftarı olmak, güzel giyinmesi vb. olabilir. Rakibi Nisan ayında şampiyon yapan, Bruma'yı sağ bek deneyen, devre arası 3'lü savunma deneyip ilk resmi maçın 20. dakikasında bundan vazgeçip bir daha dönmeyen, deplasmanda galibiyeti unutan bir hoca. Nasıl ki Hamza'lı sezon için Sneijder ve Muslera parantezi açıyorsak Mancini sezonu da öyleydi. Sneijder tek başına ligde maç kazandırıp kupa aldı o sezon.

Belhanda yetmedi şimdi de Hocamamı sardınız yaw gidin Linnes başlığına falan

Eee ne yapalim simdi ikiside ayni hatalari yapiyorsa?
Su anda teknik direktör Tudor ve Tudor elestiriliyor.
Aynisi yine iddia ediyorum zamaninda Manciniyede yapilmistir, kimse senin ortaya koydugun degisiklikleri yapan adama tepkisiz kalmaz.
Ama adam genel itibari ile, karakteri ile iyi bir izlenim birakti diye seviliyor, sunulan kadro ile basarili olamayacagini daha isin basinda söyleyip tertemiz ayrilip gitti diye seviliyor bunun su anda ki teknik direktörün taktigi ile hic bir alakasi yok.
Bu takimda oynamis olan oyuncular, görev yapmis olan teknik direktörlere sevgi duyulmasi baska, su anda oynayan oyuncular ve calisan teknik kadronun elestirilmesi baska.
Sen elma ile armutu bir birine karistirip milleti iki yüzlülük ile itham ediyorsun, cevap alincada kafa acma gibi ici bos laflar ortaya atiyorsun.
Yazik günah be kardesim, madem ortaya bisey atiyorsunuz, cevap alinca bari böyle seylere basvurmayin.

Son düzenleme:
Saçma sapan, gerçekçilik payı olmayan bir argüman. Bunu siz de biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Ortaya bir bok atıyorsanız o zaman kanıtlayın lütfen. Kim yapıyor bunu? Hani bunu yaptıklarına dair kanıtın nerede? Burada art niyetli yaklaşım vs yok. Millet nerdeyse 1 yıldır yaptığı hataları dile getiriyor. Ama siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz...

Beni hatırlayan bilir. Transfer döneminde Wesley'in gitmesi gerektiğini şiddetle savunan ve o bunu da açık yüreklilikle kimseden çekinmeden dile getiren biriydim. Kaç defa uyarı aldım, kimlerle kötü oldum sayısını ben bile bilmiyorum. Ama konu kapandı gitti. Kimsenin dile getirdiği yok. Aksine sıkışınca bunu argüman olarak kullanan ve ortaya olmayan asılsız ithamlar atanlar sizsiniz.

Fazla uzakta aramaya gerek yok

Ben Mancini ve tudor'un lig karnelerinde bir fark görmüyorum,az önce paylastigim deplasman sonuclari ortada

Diyorum ki Mancini'ye hocam diyenler hayranlik duyanlarin Tudor'u yerden yere vurmasi ne kadar dogru,istatistikler ortada karneleri ayni,oynanan oyun da ayni diyebiliriz

Bu celiskinin nedeni nedir diye soruyorum,cevap alamiyorum cunku cevabi belli

Adam hala daha yazilani anlamiyor, üstüne yapmadigim dedigi seyleri israrla yapmaya devam ediyor.
Bilip bilmeden insanlara ithamlarda bulunmanin günah oldugunu ögrenememissiniz, gercekten yazik günah.

Son düzenleme:
Bizimde söyledigimiz zaten tamamen bu, sistem olsun, oyuncu degisikligi olsun, umarim bunlari gelistirir, degistirmedigi sürece zorlu maclardan, sampiyonluga giden yoldaki kilit maclardan endise duyuyoruz.
Bu endiseyi dahada kuvvetlendiren durum, Tudorun bunu basimiza geldiginden beri yapmasi.
Kibirbahce maciydi galiba, iyi giden maci Brumayi alarak alt üst etti ve Bruma o ana kadar en etkili oyunculardan biriydi.
Fb macini izlememistim takim kotu gittigi icin sinav onu moralim bozulmasin diye. Sonrasinda takip de etmedim ozetini bile 2 3 hafta sonra izlemistim.
Yani Bruma konusunu bilmiyorum
Ama Bruma ya takikti Tudor . Cunku evin simarik cocugu gibiydi Bruma ve muhtemelen Tudoru dinlemeyip kafasina gore hareket ediyordu.
Tudor da bunu adam edecem otorite kuracam diye kadro disi birakti, 19. Dk da oyundan aldi. Iyi oynarken cikardi.
Ha takimi sabote etti gibi olmus bilincsizce muhtemelen.
Ama bence hakliydi Bruma resmen kendisini takimin ustunde goruyordu zaten bu kadar iyi oyuna taraftarla o kadar kaynasamamis olmasinin sebebi de bu biraz (resmen elimizde buyumesine ragmen)

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb macini izlememistim takim kotu gittigi icin sinav onu moralim bozulmasin diye. Sonrasinda takip de etmedim ozetini bile 2 3 hafta sonra izlemistim.
Yani Bruma konusunu bilmiyorum
Ama Bruma ya takikti Tudor . Cunku evin simarik cocugu gibiydi Bruma ve muhtemelen Tudoru dinlemeyip kafasina gore hareket ediyordu.
Tudor da bunu adam edecem otorite kuracam diye kadro disi birakti, 19. Dk da oyundan aldi. Iyi oynarken cikardi.
Ha takimi sabote etti gibi olmus bilincsizce muhtemelen.
Ama bence hakliydi Bruma resmen kendisini takimin ustunde goruyordu zaten bu kadar iyi oyuna taraftarla o kadar kaynasamamis olmasinin sebebi de bu biraz (resmen elimizde buyumesine ragmen)

O mac sonrasinda Brumayi kadro disi birakmaliydi.
Mac icinde yanlis degisiklik baska, bir oyuncunun hadsizligi baska.
Evet o mac kaybedildi ama Tudorun davranisi yüzde yüz dogruydu, her ne kadar o kadroya bir etkisi olmayacagi belli olsa dahi.

Yok neymiş teknik taktik bilmiyomuş yok neymiş bu kadro ona emanet edilirmiymiş,Tudor harici günü kurtarmalık bir hoca gelse Sabriyle sözleşme uzatıp,Semih-Balta evlatlarımızla devam etmezdik ya kesin olarak buna icraben bunu diyorlar sanırım,Bu adam 1-0 geride olduğumuz bir maçta Feghouliyi oyuna alsa neden Sinanı almadıki yaw bişeyden anlamıyor diyecekler dolu maalesef buralarda,Yanlışlarını sınırı geçmeden eleştirenlere saygı duyarım da sürekli adama hakaret vari laf edenler gitsin kumda oynasın

Mancini'nin beğenilmesinin futbola dair tek sebebi Juve maçları olabilir. Başka birşey aklıma gelmiyor.

Bunun dışında Mancini hayranlığının kaynakları Terim-Aysal geriliminde Aysal taraftarı olmak, güzel giyinmesi vb. olabilir. Rakibi Nisan ayında şampiyon yapan, Bruma'yı sağ bek deneyen, devre arası 3'lü savunma deneyip ilk resmi maçın 20. dakikasında bundan vazgeçip bir daha dönmeyen, deplasmanda galibiyeti unutan bir hoca. Nasıl ki Hamza'lı sezon için Sneijder ve Muslera parantezi açıyorsak Mancini sezonu da öyleydi. Sneijder tek başına ligde maç kazandırıp kupa aldı o sezon.
Gommek ne kadar kolay yahu. Yuh cidden bir de Mancini taktik maktik bilmezdi diyelim.
Tamam elestrilecek cok sey yapti da tum isi Sneijder yapti demek ne demek yahu.
Keza evet Aysal-Mancini ikilisi kulube Avrupai , elit bir hava katiyordu bunu da seviyordum ben.

Yok neymiş teknik taktik bilmiyomuş yok neymiş bu kadro ona emanet edilirmiymiş,Tudor harici günü kurtarmalık bir hoca gelse Sabriyle sözleşme uzatıp,Semih-Balta evlatlarımızla devam etmezdik ya kesin olarak buna icraben bunu diyorlar sanırım,Bu adam 1-0 geride olduğumuz bir maçta Feghouliyi oyuna alsa neden Sinanı almadıki yaw bişeyden anlamıyor diyecekler dolu maalesef buralarda,Yanlışlarını sınırı geçmeden eleştirenlere saygı duyarım da sürekli adama hakaret vari laf edenler gitsin kumda oynasın
Su cümlen ile bile art niyetli düsünenin kendin oldugunu acikca ortaya koymussun zaten.

Kafa almiyor galiba hala napalim ayni hatalari yapiyorsa diyor

Almancam olsa Almanca yazacagim cünkü israrla anlamiyorsun veya isine gelmiyor herzaman oldugu gibi

Diyorum ki suan bile Mancini'ye hayranlik duyan insanlarin Tudor'u yerden yere vurmasi bir celiskidir cünkü Lig karnesi olarak aralarinda bir fark yok,deplasman sonuclari ayni

Mancini'ye hocam diyenler Tudor'u oyuncu degisikligi üzerinden elestiriyor ki Mancini drogba-ceyhun degisikligi yapmis bir hoca,hal böyle olunca buna celiski diyoruz

Bir git isine, yine ici bos alakasiz yerlerden cevap.
Daha Manciniyi sevenlerin cogunun adamin karakteri yüzünden sevdigini idrak edememis, ikide bir burda ithamlarda bulunuyor, cevap alincada cirkinlesiyor.
Mancini bizim basimizda yüzde yüz basarili olamadi, o kadro ile sampiyon olmasi gerekiyordu.
Ayni simdi nasil Tudor olmasi gerekiyor ise.
Isteyen istedigine hayran olur saygi duyar, sever.
Bu su anda basimizdaki hocanin Tudor oldugunu ve Tudorun hatalari oldugunu degistirmez, bu hatalari dile getirmekte gayet dogal.
Sen bunu alip baska yerlere cekiyorsun, cevap alincada sacma sapan ici bos yerlden cevap veriyorsun.

Son düzenleme:
O mac sonrasinda Brumayi kadro disi birakmaliydi.
Mac icinde yanlis degisiklik baska, bir oyuncunun hadsizligi baska.
Evet o mac kaybedildi ama Tudorun davranisi yüzde yüz dogruydu, her ne kadar o kadroya bir etkisi olmayacagi belli olsa dahi.
Muhtemelen yonetim , nasil olsa sezon bitti bizim icin oynat parlat brumayi satip kaynak yaratmamiz lazim diye baski kurmustur. transfer gorusmeleri Nisanda basladi diye aciklamalar var. Istedigi kadroyu kurma sansini gorunce Tudor da muhtemelen idare etmistir ki, kendisi de dedi politik olmak zorundaydim diye.

Fazla uzakta aramaya gerek yok

Ben Mancini ve tudor'un lig karnelerinde bir fark görmüyorum,az önce paylastigim deplasman sonuclari ortada

Diyorum ki Mancini'ye hocam diyenler hayranlik duyanlarin Tudor'u yerden yere vurmasi ne kadar dogru,istatistikler ortada karneleri ayni,oynanan oyun da ayni diyebiliriz

Bu celiskinin nedeni nedir diye soruyorum,cevap alamiyorum cunku cevabi belli
Yahu anlamak istemiyorsun hala. Konu Mancini değil T-U-D-O-R. Mancini'nin deplasman karnesi kötüyse ne yapacağız adam gitmiş bitmiş. Mancini zaten itin bi tarafına sokuldu geldiğinden beri. Tudor'a yapılan eleştirinin 3-4 katı daha fazlası saçma sebeplerle yapıldı. Statta bile FT diye ağlayan bi grup vardı. Yani bahsettiğiniz gibi hayranlık duyma vs meselesi yok.

Gereken eleştiri bu forumda o dönem fazlasıyla yapıldı.

Tudor'a önce dediniz ki takım kötü, ondan böyle oynuyoruz. Sonra dediniz ki yedek kulübesinde adam bile yok ondan oyuncu değişikleri böyle. Zaten sezon bitmiş bir şeyler deniyor denesin. Tarihin en büyük transfer bütçelerinden biri ayrıldı. Bütün istediği oyuncular alındı. Nerdeyse 1 yıldır takımın başında hala ne aynı naneleri yiyor. Eleştirilen nokta bu. Ama hala konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.

Fazla uzakta aramaya gerek yok demişsin. Hala ortaya bok atıyorsun. İsim ver isim. De ki sen yapıyorsun. Veya Kenan Abi veya Can Abi yapıyor de. Diyorsan da kanıtlayacaksın ama. X mesajında böyle demişsin vs diye. Bok at izi kalsın ne güzel iş valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt