Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adam forumda deplasman maclari yüzünden yerden yere vuruldu, o maclar yüzünden sampiyonluk gitti, elestirildi.
Hatta Fatih Hocanin yerine geldigi icin istenmeyen teknik direktör ilan ediliyordu.
Bunlari bir kenara birakip, düzgün karakteri yüzünden, giderken isin basinda sunulan imkanlar ile basarili olamam deyip tertemiz gitti diye seviliyor diye, bunu almis milleti iki yüzlülük ile itham ediyor.
Hala daha yaptigini anlamiyor, bombos yerlere cekiyor isi.
Sanki Tudor babamin oglu, bu isi bedaya yapiyor.
Tek söylediigmiz adam hala daha ayni hatayi yapiyor bu endise verici, gelmisler ikide bir isi bambaska yerlere cekiyorlar, cevap alincada hoslarina gitmiyor sacma sapan cevaplar veriyorlar.

Son düzenleme:
Iste cevap alinca bu tür cevaplar.
Ee be kardesim ortaya bir laf attin, bir ton ithamla dolu, cevap verince neden bu kadar sasiriyorsunuz.

Bir ton itham mı,Feghouliyi o gün oyuna alsa ve 1-1 olsa maç zaten kötüyüz niye hücumcu adam aldın hem hazırda değildi diyecek o kadar çok kişi var ki,bunu üstüne alınan alınsın önceki sayfaları çevirdiğimizde bu kişilerden bazılarını görebiliyoruz,en ufak hatada nefretten geçilmeyen bir konu olacak bu sezon boyunca burası

Bir ton itham mı,Feghouliyi o gün oyuna alsa ve 1-1 olsa maç zaten kötüyüz niye hücumcu adam aldın hem hazırda değildi diyecek o kadar çok kişi var ki,bunu üstüne alınan alınsın önceki sayfaları çevirdiğimizde bu kişilerden bazılarını görebiliyoruz,en ufak hatada nefretten geçilmeyen bir konu olacak bu sezon boyunca burası
Sadece oyuncu degisikligi degil elestirilen, zorlu maclarda geri cekilmesi.
Bir baska elestirilen konuda skor 1-1 etkili olabilecek bir oyuncuyu normal sürenin bitmesine üc dakika kala oyuna almasi.
Bir baska eletirilen konuda, zaten rakip bizi geri iterken, oyuna aldigi oyuncu ile buna dahada canak tutmasi.
Bu nefreti, alakasiz kiyaslamalar ile yapanlar sizlersiniz.
Burada yapilan elestirilerin yüzde doksani adamin hala daha israrla yaptigi bu hatalar.
Feghouli hazir degil mi, be adam sen ne diye seni zaten geriye dogru iten rakibe karsi selcugu aliyorsun.
Alsana oyuna Yasini, yada Sinani, versene takimina ve rakibe bambaska bir mesaj.
Hadi onu alamiyorsun, hazurlik maclarinda Selcuktan daha iyi performans gösteren korayi alip koysana oraya.
Bunlari dile getirince kirmizi görmüs bogaya dönüsüyorsunuz.
Daha hala biriniz Mancininin karnesinden bahsediyor, daha hala Mancinin hala daha saygi görmesinin baska sebeblerden oldugunu idrak edemiyor.
Su anda konunun Mancinin karnesi olmadigini, bundan bagimsiz o adama ölüp biten birisinin bile su anda teknik direktörümüz oldugu icin Tudoru elestirme hakkina sahip olduklarini idrak edemedi.
Benim gözümde Mancini basarisiz bir teknik direktördür, saygi duymamin sebebi karakteridir ama bana ne ulan Manciniden.
Taraftari oldugum takimi su anda Tudor calistiriyor, Mancini degil.

Son düzenleme:
Yahu anlamak istemiyorsun hala. Konu Mancini değil T-U-D-O-R. Mancini'nin deplasman karnesi kötüyse ne yapacağız adam gitmiş bitmiş. Mancini zaten itin bi tarafına sokuldu geldiğinden beri. Tudor'a yapılan eleştirinin 3-4 katı daha fazlası saçma sebeplerle yapıldı. Statta bile FT diye ağlayan bi grup vardı. Yani bahsettiğiniz gibi hayranlık duyma vs meselesi yok.

Gereken eleştiri bu forumda o dönem fazlasıyla yapıldı.

Tudor'a önce dediniz ki takım kötü, ondan böyle oynuyoruz. Sonra dediniz ki yedek kulübesinde adam bile yok ondan oyuncu değişikleri böyle. Zaten sezon bitmiş bir şeyler deniyor denesin. Tarihin en büyük transfer bütçelerinden biri ayrıldı. Bütün istediği oyuncular alındı. Nerdeyse 1 yıldır takımın başında hala ne aynı naneleri yiyor. Eleştirilen nokta bu. Ama hala konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.

Fazla uzakta aramaya gerek yok demişsin. Hala ortaya bok atıyorsun. İsim ver isim. De ki sen yapıyorsun. Veya Kenan Abi veya Can Abi yapıyor de. Diyorsan da kanıtlayacaksın ama. X mesajında böyle demişsin vs diye. Bok at izi kalsın ne güzel iş valla.

Ilk olarak uslubun düzelt ben yazdigim mesajlarda bok mok kullanmadim bir daha bu tarz bi Mesaj gelirse cevaplamam

Ben tudor elestirilmesin demiyorum hala anlamamak icin kirk takla atiyorsunuz

Oyunu okuyamiyor degil mi tudor,oyuncu degisiklikleri yanlis degil mi

Bu adama köylü kasap gibi benzetmeler yapanlar Gecmiste ayni hatalari yapmis bir hocaya yani Mancini'ye 'hocam' diyorlar ki Mancini benim de begendigim bir teknik direktör.

Böyle olunca insanlar celisiyor bunun yanlis oldugunu belirtiyorum

Mancini'ye hocam diyenlerin tudor'a daha art niyetli yaklasmalari yanlis bir davranis cünkü lig karnesi olarak simdiye kadar bir fark yok

Bu arada tudor da Mancini de benim begendigim hocalardir

Sacmalik. Tamamen kendi uydurman bu. Mac günü burada millet orasini burasini yirtiyordu mac konusunda artik Feghouli'yi sok diye. Yukarida bir iki sayfa önce de yazmissin yok Feghouli yerine Sinan'i al diyenler cikardi diye. Bu yazdigina sen gercekten kendin inaniyor musun? Tamamen kendi düsünceni desteklemek icin uydurdugun birsey bu.

Burada kimse Sinan girsin falan demezdi. Forumda insanlar agiz birligiyle hadi Feghouli'yi al takim uyuyor diyordu habire.

Hocam siz de haklisiniz ama su an yanlis kisiyle tartisiyorsunuz. Bahsettiginiz kisiler isi provoke edip kaciyorlar biz de burada o bunu dedi su bunu dedi diye birbirimizi yiyoruz.
Sukunete davet ediyorum .
Keza , evet Feguli 70de girse yine 1 1 olsa da elestri alirdi Tudor. Ama nefret kusan tipleri cikarirsak, cogu mantikli elestri olurdu cunku gercekten top oynamadik Antalyada.
Tek kurtulus yolu 1 0 bitmesiydi bu oyunla, ki duran topta uyumasa oyuncular az daha basariyorduk.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok boş ve sığ konuşuyor birçok kimse. Tudor 4 haftalık periyotta 8/10 luk iş yaptı. 8 puanı örtüp 2 puan için adamın anasına sevmediğiniz kaldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üstsüz fotoğrafı beğenmedim
137fa9b648dd5c111e9039e788697b78.jpg

Eğitim şart

Çok boş ve sığ konuşuyor birçok kimse. Tudor 4 haftalık periyotta 8/10 luk iş yaptı. 8 puanı örtüp 2 puan için adamın anasına sevmediğiniz kaldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu sizin anlayisiniz mi kit?
Deminden beri hararetli bir sekilde devam eden su tartismada bile yapilan elestiri adamin geldiginden beri yaptigi hata.
Bunun neresi anasina sövmeye yakin, yada ortada olan ve devam eden bir hata olmasina ragmen bos ve sig konusma, bir anlatin yahu.
Isi sövmeye, baska yerlere ceken sizsiniz bunu bir görün artik.

Sacmalik. Tamamen kendi uydurman bu. Mac günü burada millet orasini burasini yirtiyordu mac konusunda artik Feghouli'yi sok diye. Yukarida bir iki sayfa önce de yazmissin yok Feghouli yerine Sinan'i al diyenler cikardi diye. Bu yazdigina sen gercekten kendin inaniyor musun? Tamamen kendi düsünceni desteklemek icin uydurdugun birsey bu.

Burada kimse Sinan girsin falan demezdi. Forumda insanlar agiz birligiyle hadi Feghouli'yi al takim uyuyor diyordu habire.

O maç 1-1 bitseydi,o durumda Feghouli sezon başını iyi geçmedi ve sakattı diyen olmasaydı bende bişey bilmiyorum bunu diyecek çok kişi görüyorum açıkçası,Feghouli Sinan mübalağaydı ki o potansiyeldekiler de mevcut.

Ilk olarak uslubun düzelt ben yazdigim mesajlarda bok mok kullanmadim bir daha bu tarz bi Mesaj gelirse cevaplamam

Ben tudor elestirilmesin demiyorum hala anlamamak icin kirk takla atiyorsunuz

Oyunu okuyamiyor degil mi tudor,oyuncu degisiklikleri yanlis degil mi

Bu adama köylü kasap gibi benzetmeler yapanlar Gecmiste ayni hatalari yapmis bir hocaya yani Mancini'ye 'hocam' diyorlar ki Mancini benim de begendigim bir teknik direktör.

Böyle olunca insanlar celisiyor bunun yanlis oldugunu belirtiyorum

Mancini'ye hocam diyenlerin tudor'a daha art niyetli yaklasmalari yanlis bir davranis cünkü lig karnesi olarak simdiye kadar bir fark yok

Bu arada tudor da Mancini de benim begendigim hocalardir
Zaten cevap veremiyorsun ki ne cevabından bahsediyorsun? Olmayan ithamları yazıp yazıp duruyorsunuz. Yazdıklarınız tamamen uydurma kendinizi desteklemek için...
Mancini döneminde iç sahada gerçekten harika oynuyorduk. Mancini'ye taktik bilmiyordu diyen adama hiçbir şey demiyorum artık. FT döneminde bile iç saha maçlarında bu kadar ne yaptığını bilen, derli toplu bir oyun oynayamadık biz. Eğer Tudor ve Cenk Ergün döneminde yaptığımız bu yeni yapılanmayı Mancini döneminde yapsak şu anda bambaşka bir seviyede olabilirdik. Senin yazdığın gibi Tudor ile Mancini'nin durumu aynı değil. Mancini de Tudor gibi kötü bir dönemde geldi. Ama Tudor'a sunulan imkan ve kredinin yarısı bile Mancini'ye verilmedi. Zaten adam kendi isteğiyle gitti. Takımı tanıma aşaması vs derken yaptığı o saçmalıklar göz arda edilebilirdi. For example, deplasman karnesi ve oyuncu değişiklikleri. Ama artık Tudor'un kredisi ve bahanesi kalmadı, yani Tudor'un yaptığı bu saçmalıklar göz arada edilemez. Herkesi tanıyor, nerdeyse 1 yıldır takımın başında, istediği takım kuruldu, 4 haftadır oynuyoruz.

Bir şeyi iddia ediyorsan kanıtlayacaksın. Fazla uzağa gitmeye gerek yok diyip konuyu döndermeye çalışma. Kim yapıyor bunları? Can Abi mi, Kenan Abi mi? Ben mi? İsim veriyorsan kanıtlayacaksın. Ha isim veremiyorsan o zaman bu saçma sapan ithamları yazmayacaksın.

Yahu sizin anlayisiniz mi kit?
Deminden beri hararetli bir sekilde devam eden su tartismada bile yapilan elestiri adamin geldiginden beri yaptigi hata.
Bunun neresi anasina sövmeye yakin, yada ortada olan ve devam eden bir hata olmasina ragmen bos ve sig konusma, bir anlatin yahu.
Isi sövmeye, baska yerlere ceken sizsiniz bunu bir görün artik.

Adama köylü cahil yakıştırmaları yapılıyor. Ve bunun dışında TD mize söylenmeyecek ihramlar var. Hiçim okumuyorsun?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baska bir örnek, Hamza, adam üc kupa kazandi yine sevilmiyor.
Cünkü adam yaptigi sacma sapan aciklama ve hareketler ile taraftari karsisina aldi, yetmedi gittikten sonra bile susmadi.
Siz böyle bir hareketi Manciniden, Fatih Terimden gördünüz mü?
Bugün Fatih hocaya o dönem bize yapmadigi pislik kalmayan Federasyonun bünyesine katildi diye kizgin olanlar var adam herzaman saygiyi hak ediyor ve görüyorda.

Neyse beyler dagilin sinirlendi birazdan tek tek özelden telefon numarinizi isteyecek,yapmadigi is degil

Konuyu uzatmaya gerek yok

Baska bir örnek, Hamza, adam üc kupa kazandi yine sevilmiyor.
Cünkü adam yaptigi sacma sapan aciklama ve hareketler ile taraftari karsisina aldi, yetmedi gittikten sonra bile susmadi.
Siz böyle bir hareketi Manciniden, Fatih Terimden gördünüz mü?
Bugün Fatih hocaya o dönem bize yapmadigi pislik kalmayan Federasyonun bünyesine katildi diye kizgin olanlar var adam herzaman saygiyi hak ediyor ve görüyorda.

Hamza Hoca şu 4 maçlık performansın yarısını oynayamadı, ona rağmen ilk geldiğinde puan kaybetsede destek verdik, zorundaydık. Aynı desteği Tudorada vermemiz lazım.

Neyse beyler dagilin sinirlendi birazdan tek tek özelden telefon numarinizi isteyecek,yapmadigi is degil

Konuyu uzatmaya gerek yok
Zaten cevap veremiyorsun ki ne cevabından bahsediyorsun? Olmayan ithamları yazıp yazıp duruyorsunuz.

Bir şeyi iddia ediyorsan kanıtlayacaksın. Fazla uzağa gitmeye gerek yok diyip konuyu döndermeye çalışma. Kim yapıyor bunları? Can Abi mi, Kenan Abi mi? Ben mi? İsim veriyorsan kanıtlayacaksın. Ha isim veremiyorsan o zaman bu saçma sapan ithamları yazmayacaksın.

Kaç kaç...

Adama köylü cahil yakıştırmaları yapılıyor. Ve bunun dışında TD mize söylenmeyecek ihramlar var. Hiçim okumuyorsun?

Eee o zaman gidin o yakistirmalari yapanlar ile bire bir konusun.
Buraya gelip ortaya laf atarsaniz, elestirisi düzgün olan adami bile itham etmis olursunuz.
Hic bosuna yarasi olan gocunur topunada girmeyin.
Cünkü siz lafi su sekilde ortaya atiyorsunuz, adam üc mac süper oynatti, mancini ile istatsitik olarak ayni.
Yani bunun sekli elestirmek tamamen yasaktira cikiyor, siz ortaya laflari ithamlari iste bu sekilde atiyorsunuz.
Ulan tabiki süper top oynatacak, Galatasarayiz kardesim biz, bu sezon kurdugumuz kadroda ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt