Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maç 1-1 bitseydi,o durumda Feghouli sezon başını iyi geçmedi ve sakattı diyen olmasaydı bende bişey bilmiyorum bunu diyecek çok kişi görüyorum açıkçası,Feghouli Sinan mübalağaydı ki o potansiyeldekiler de mevcut.

Insanlar yirtindi yahu Feghouli girsin artik diye. Bunu diyen adam ne diye Feghouli'nin erken girmesini elestirsin. Elestirirse zaten akli dengesi yerinde degildir, sonucta kendi öne sürdügü bir oyuncu degisikligi.

Neyse beyler dagilin sinirlendi birazdan tek tek özelden telefon numarinizi isteyecek,yapmadigi is degil

Konuyu uzatmaya gerek yok
Arda terbiyesizsin.
O konu bambaska bir konuydu, adam sahsima laf ediyordu.
Telefon istememin sebebi derdi nedir diye ögrenmekti.
Iste böyle cevap alinca cirkinlesen, isi alakasiz yerlere ceken terbiyesiz birisin.
Bu lafida sonuna kadar hak ettin.

Zaten cevap veremiyorsun ki ne cevabından bahsediyorsun? Olmayan ithamları yazıp yazıp duruyorsunuz. Yazdıklarınız tamamen uydurma kendinizi desteklemek için...
Mancini döneminde iç sahada gerçekten harika oynuyorduk. Mancini'ye taktik bilmiyordu diyen adama hiçbir şey demiyorum artık. FT döneminde bile iç saha maçlarında bu kadar ne yaptığını bilen, derli toplu bir oyun oynayamadık biz. Eğer Tudor ve Cenk Ergün döneminde yaptığımız bu yeni yapılanmayı Mancini döneminde yapsak şu anda bambaşka bir seviyede olabilirdik. Senin yazdığın gibi Tudor ile Mancini'nin durumu aynı değil. Mancini de Tudor gibi kötü bir dönemde geldi. Ama Tudor'a sunulan imkan ve kredinin yarısı bile Mancini'ye verilmedi. Zaten adam kendi isteğiyle gitti. Takımı tanıma aşaması vs derken yaptığı o saçmalıklar göz arda edilebilirdi. For example, deplasman karnesi ve oyuncu değişiklikleri. Ama artık Tudor'un kredisi ve bahanesi kalmadı, yani Tudor'un yaptığı bu saçmalıklar göz arada edilemez. Herkesi tanıyor, nerdeyse 1 yıldır takımın başında, istediği takım kuruldu, 4 haftadır oynuyoruz.

Bir şeyi iddia ediyorsan kanıtlayacaksın. Fazla uzağa gitmeye gerek yok diyip konuyu döndermeye çalışma. Kim yapıyor bunları? Can Abi mi, Kenan Abi mi? Ben mi? İsim veriyorsan kanıtlayacaksın. Ha isim veremiyorsan o zaman bu saçma sapan ithamları yazmayacaksın.

Mancini'ye hangi mesajimda taktik bilmiyor yazmisim

Bak anlamiyorsun ben Mancini'yi elestirmiyorum,Mancini'ye destek olunup Tudor'un yerden yere vurulmasini elestiriyorum cünkü aralarinda bir fark yok oyuna okuma konusunda (drogba-ceyhun) ve deplasman karnesinde

Mancini bizde hoca oldugu dönemde buyuk elestiri Aldi bu dogru ama o dönem bile sahip cikanlar simdi Tudor'a laf etmeleri celiski cünkü ben bir fark göremiyorum

Ic saha demissin bu sezon oynadigimiz 2 ic saha macindan 4-1 ve 3-0'lik galibiyetlerle ayrildik bunda bile bir benzerlik var

Insanlar yirtindi yahu Feghouli girsin artik diye. Bunu diyen adam ne diye Feghouli'nin erken girmesini elestirsin. Elestirirse zaten akli dengesi yerinde degildir, sonucta kendi öne sürdügü bir oyuncu degisikligi.

Tamam kardeşim bekleyip görelim,Bu adam maça olumlu anlamda tesir edecek birşey yapınca ona hakkını verirse bugün fazlaca eleştirenler bende lafım yanlışmış derim

Arda terbiyesizsin.
O konu bambaska bir konuydu, adam sahsima laf ediyordu.
Telefon istememin sebebi derdi nedir diye ögrenmekti.
Iste böyle cevap alinca cirkinlesen, isi alakasiz yerlere ceken terbiyesiz birisin.
Bu lafida sonuna kadar hak ettin.

Terbiyesiz kelimesini hak etmedim

Hele bir almancidan hic hak etmedim

Hamza Hoca şu 4 maçlık performansın yarısını oynayamadı, ona rağmen ilk geldiğinde puan kaybetsede destek verdik, zorundaydık. Aynı desteği Tudorada vermemiz lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yooo hiç de kimse destek vermek zorunda vs değil. Saygı doğuştan gelen bir şey değildir. Saygı kazanılan bir şeydir. Aynı durum kredi için de gerekli. Tudor'un ne kredisi var da destek olacağız sorması ayıptır? Krediyi kendi yaratacak.

İlk geldiğinde takım leş gibi oynuyordu >>> 1
İlk geldiğinde oyuncu değişiklikleri rezaletti >>> 2
Östersund'a elendik >>> 3
İyi giden takımı sabote edip, deplasmanda korkaklık yaptı ve kazandığımız maçı yaptığı saçma sapan ve geç oyuncu değişiklikleriyle ve korkaklığıyla verdi >>> 4
Oyuncu değişiklikleri hala rezalet, bir gram ilerleme yok >>> 5

------------------------------------------------------------------------------

İyi kadro mühendisliği >>> 1
İlk 3 maçta iyi oyun >>> 2

Yani neymiş, bu adamın şu anda bizde yaptığı saçmalıklar, yaptığı doğrulardan çok daha fazla.
Kimse desteklemek vs zorunda değil. İnsanlar hala aynı naneyi yediği için tedirgin ve bu yüzden eleştiriyor. Eleştirmekte de sonuna kadar haklı.
Ama siz kendinizi desteklemek için olmayan içi boş ithamlarla insanları ocu bucu yapıyorsunuz.

Mancini'ye hangi mesajimda taktik bilmiyor yazmisim

Bak anlamiyorsun ben Mancini'yi elestirmiyorum,Mancini'ye destek olunup Tudor'un yerden yere vurulmasini elestiriyorum cünkü aralarinda bir fark yok oyuna okuma konusunda (drogba-ceyhun) ve deplasman karnesinde

Mancini bizde hoca oldugu dönemde buyuk elestiri Aldi bu dogru ama o dönem bile sahip cikanlar simdi Tudor'a laf etmeleri celiski cünkü ben bir fark göremiyorum

Ic saha demissin bu sezon oynadigimiz 2 ic saha macindan 4-1 ve 3-0'lik galibiyetlerle ayrildik bunda bile bir benzerlik var
Ben sana yazmadım o mesajı. Ömer T. Y'ye yazdım...

Konu Mancini vs değil. Tudor ama hala idrak edemiyorsun...

Neyse burada benden bu kadar şimdilik. Ceza almak istemiyorum. Dileyen PM atsın sabaha kadar tartışırım...

Ben sana yazmadım o mesajı. Ömer T. Y'ye yazdım...

Konu Mancini vs değil. Tudor ama hala idrak edemiyorsun...

Insanlarin fikirlerine saygi duymayi ögrenin,bu benim icin de gecerli.

Herkes seninle veya bir baskasiyla ayni fikirde olacak degil,benim görüsüm tudor ile Mancini arasinda bir fark olmadigi yönünde ki ikisi de begendigim hoca'dir

Ben sadece tudor'un oyun okuma ve oyuncu degisikliklerinden dolayi yerden yere vuranlarin mancini'ye hayranlik duymalarinin celiski oldugunu yazdim konu buralara geldi,bu görüsümün hala arkasindayim

Sen farkli düsünüyorsan da bu senin görüsündür

Tamam kardeşim bekleyip görelim,Bu adam maça olumlu anlamda tesir edecek birşey yapınca ona hakkını verirse bugün fazlaca eleştirenler bende lafım yanlışmış derim

Insanlarin beklentisi de o yönde zaten, herkes görüyor islerin iyi gitmedigini degisikligin gerektigini bir Tudor görmüyor.

Umarim düzelir bu "huyu" cünkü daha geriye falan da düsmedik simdiye kadar maclarda. Bu kafayla zor mac ceviririz biz.

Yooo hiç de kimse destek vermek zorunda vs değil. Saygı doğuştan gelen bir şey değildir. Saygı kazanılan bir şeydir. Aynı durum kredi için de gerekli. Tudor'un ne kredisi var da destek olacağız sorması ayıptır? Krediyi kendi yaratacak.

İlk geldiğinde takım leş gibi oynuyordu >>> 1
İlk geldiğinde oyuncu değişiklikleri rezaletti >>> 2
Östersund'a elendik >>> 3
İyi giden takımı sabote edip, deplasmanda korkaklık yaptı ve kazandığımız maçı yaptığı saçma sapan ve geç oyuncu değişiklikleriyle ve korkaklığıyla verdi >>> 4
Oyuncu değişiklikleri hala rezalet, bir gram ilerleme yok >>> 5

------------------------------------------------------------------------------

İyi kadro mühendisliği >>> 1
İlk 3 maçta iyi oyun >>> 2

Yani neymiş, bu adamın şu anda bizde yaptığı saçmalıklar, yaptığı doğrulardan çok daha fazla.
Kimse desteklemek vs zorunda değil. İnsanlar hala aynı naneyi yediği için tedirgin ve bu yüzden eleştiriyor. Eleştirmekte de sonuna kadar haklı.
Ama siz kendinizi desteklemek için olmayan içi boş ithamlarla insanları ocu bucu yapıyorsunuz.
Renkdas sakin olalim. Kurdugu kadro ve ilk 3 macta oyun belli bi kredi verdi Tudora ki Antalya macina ragmen hala 50k stadi dolduruyor.
Haklisin eksileri fazla artilarindan.
Ama Antalya macini is kazasi olarak gormek istiyor Tudoru savunanlar. Eger kasimpasa ve bursa maclari yine ilk 3 mac gibi giderse zaten muhtemelen sizin gozunuzde de yumusayacak ve derbiyi de kazanirsa arkasina alacaktir Tudor.
Amaa kasimpasa macinda hic zannetmiyorum da Bursada Antalya macinin bi benzerini oynarsak, inan bu forumda Tudor kalsin iyidir hostur diyen kimse kalmaz zaten.
Su anda 2 3 macla herkesin gorusu degisebilir durumda. Tudor cok bicak sirtinda.
Bugun birbirimizi kirmak yerine hatalarini soylerken iyi yonlerinden de bahsedip (tam tersi overken hatalarini da kabul edip) uslubu sertlestirmemekte fayda var.
Mancini adi cok zikredildi, tatlisiyla acisiyla 3/4 sezon basimizda kaldi bu sartlarla basarili olamayiz diyerek ceketini aldi ve gitti. Sevsek de sevmesek de geride kaldi o gunler.
Tudor ise su an elimizdeki Td.
Yonetime guvenmiyor olusumuz sanirim forumca birlestigimiz nadir konulardan bir digeri de Muslera
Tudor iyi kotu bi isik verdi. Tudoru yersek hamza vb. Turevi kimil zararlilarinin getirilmesi cok muhtemel. Acikcasi bu ihtimalden dolayi da Tudorun arkasinda durmaktan yanayim ben.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu forumda herkes birbirinin görüşüne saygı göstermeyi ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum :D

Böyle daha iyi oldu
3611c6914d6f200cd07fe04839f5b33e.jpg

Eğitim şart

Insanlarin beklentisi de o yönde zaten, herkes görüyor islerin iyi gitmedigini degisikligin gerektigini bir Tudor görmüyor.

Umarim düzelir bu "huyu" cünkü daha geriye falan da düsmedik simdiye kadar maclarda. Bu kafayla zor mac ceviririz biz.
Yukarida da bahsettim, adam sistem degistirmek gibi bir dusunceye girmiyor bu nedenle oynamak istedigi oyunu guclendirmeye calisiyor ve kenardan oyuna giren oyuncu Selcuk. Dogal olarak cuvalliyor.
Yeri geldiginde Farkli sistemlerle oynamayi da bilmeli bunu inkar edemeyiz ama Tudoru, kafasindekini bilerek izlersek en azindan ofkelenip napmaya calisiyo bu Tudor demeyiz daha makul ve futbol ici elestriler uretiriz (genel olarak yani, senin ozelinde soylemiyorum ) gibime geliyor .

Yukarida da bahsettim, adam sistem degistirmek gibi bir dusunceye girmiyor bu nedenle oynamak istedigi oyunu guclendirmeye calisiyor ve kenardan oyuna giren oyuncu Selcuk. Dogal olarak cuvalliyor.
Yeri geldiginde Farkli sistemlerle oynamayi da bilmeli bunu inkar edemeyiz ama Tudoru, kafasindekini bilerek izlersek en azindan ofkelenip napmaya calisiyo bu Tudor demeyiz daha makul ve futbol ici elestriler uretiriz (genel olarak yani, senin ozelinde soylemiyorum ) gibime geliyor .

En büyük sorunu da o zaten adamin bir "B Plani" yok. Isler iyi gitmedi mi, isleri iyi yöne dogru cevirecek hamleleri bulunmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt