Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real'in hedefi o.3 sezondur o hedefin yanına bile yaklaşamıyorsan kovulman normal.Tudor da bu kadroyu şampiyon yapamazsa o da gitsin.Bizim boşa harcayacak senelerimiz yok artık.
Tabiki hedefleri o ama bundan bagimsiz olarak taraftar ile arasindaki yildiz hic barismadi diye biliyorum.
Adam takimi sampiyon yapti ama oynattigi futbol hic bir zaman begenilmedi.
En azindan ben öyle hatirliyorum, Halicilar daha iyi bilir.

Eyvallah ama bu tek taraflı bir iş değil. Baskı hissetmesin diye bebek gibi sevecek değiller. Yönetim Tudor'a kayıtsız destek olduğunu bariz bir şekilde gösterdi zaten. Bundan sonrası Tudor'a kalmış. Taraftar her zaman için en acımasız olandır. Doğru ve güzel bir şey 2-3 defa gündeme geliyorsa en ufak bir hata 20-30 kez söylenir. Tudor başarılı bir kariyer sahibi olmak istiyorsa baskının üstesinden gelmek zorunda. Ayrıca yönetimin de kredisi yok. Geçen sene olanları biliyoruz.

Statta ismi okununca yuhlamalar vs ile başladı lige. 10 yeni oyuncuyla oynayana bi biz bi febe var onların hali ortada..Bu yüzden eleştirinin dozu dön köyüne gelsin fatih hoca ya döndüğü an takımı karıştırmaya başlıyo şike medyası..ŞUan için dön köyüne durumunu haketmiyo..Daha geçen Selçuk u alamadın oyuna diye soran adamlar Riekerink e yapılan sayısız çirkin itham hep bu şike medyasının şeytan rıdvanların azizlerin kartellerine koz vermeyelim en azından bu başlangıçta..

Yoksa zaten bir sürü beklentimiz var hepimizin bu sene çatır çatır futbol gençlerden takıma monte edebileceklerini etmesini Fatih terimli melolu o dönem gibi içerde dışarda korkmadan maç izlemek.. Neyse inşallah olur bakalım

He deyip geçmesine gerek kalmadı ki, yönetim zaten bu sene vasat bir oyuncu almamak gibi bir politika izledi bu da Tudor'un marifeti değil olsa olsa şansıdır. Geçen sene ki kayseri den güçlüsüne 4 atmışız diyorsun, e Tudor da geçen sene ki Galatasaray ile atmadı o 4'ü nihayetinde. 50 milyon euro ya kurulan bir takım var ortada artı daha ligin ilk maçı. Ortada kıyas yapacak bir durum söz konusu değil. Art niyetli eleştiriler de olacaktır, bunun önüne geçmek kendi elinde olan birşey. Gider çatır çatır oynatır ve kadronun hakkını verirse kim ne söylese boş. Ha standart performansın üzerine çıkamazsa o zaman normal eleştiri de olur, art niyet de olur, bunun önüne geçemezsin.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferlerin hiçbiri ya tutarsa mantığı ile yapılmış transferler değildi ama,neredeyse bütün transferlerimiz mücadeleci,iyi kötü atletik ve agresif oyuncular.Tam Tudor'un kafasındaki profil yani.

Şu an niye var işte bu art niyet benim anlayamadığım nokta bu.Şu an Tudor gitsin diyecek veya aşırı eleştiriler yapacak bir sebep yok.

Son düzenleme:
Geçen yıl Tudor Barcelona kadrosuyla mı oynadı?

Eleştirenler yoktu demedim zaten,ama şu an Tudor'u eleştirenlerin neredeyse hepsi Riekerink için sabır yeminleri edip ses çıkarmıyordu.Şahsım adına konuşacak olursam,Riekerink bir TD değil aslen,zamanla bazı TD becerilerini kazanır biz de yeni bir hoca yaratmış oluruz ümidiyle hiç ses çıkarmadım uzun süre en büyük hatalarında puan kayıplarında bile.Fakat sonradan futbolcular ne dediyse yapan biri olduğunu hiçbir ağırlığı olmadığını tamamen anlayınca eleştirmeye başladım.Mesajlarıma isteyen bakabilir o dönemde.
Aynı kadrodan Riekerink daha fazla verim aldı işte. Üstelik Riekerink Tudor'a göre daha fazla eleştiriliyordu bence.

Riekerink'e kovulmasına yakın süreçte sabır yemini falan da edilmiyordu. Bir an önce kovalım yoksa şampiyonluk kaçacak görüşü hakimdi. Sonrası malum.

Aynı kadrodan Riekerink daha fazla verim aldı işte. Üstelik Riekerink Tudor'a göre daha fazla eleştiriliyordu bence.

Riekerink'e kovulmasına yakın süreçte sabır yemini falan da edilmiyordu. Bir an önce kovalım yoksa şampiyonluk kaçacak görüşü hakimdi. Sonrası malum.

Ben genel havadan değil bir kesimin yaklaşımından bahsediyorum.Dediğim çok net,şu an Tudor'u sert bir şekilde eleştirenler aynısını Riekerink'e yapmıyordu.Bu demek değil Riekerink'i eleştiren kimse yoktu.

Riekerink kalsa 3-5 puan daha fazla alabilirdik onu bilemem ama aynı fikstürde benzer puanları topladılar.Riekerink de Başakşehir'e Trabzon'a Fener'e kaybetti Tudor da.O konuda ikisi de aynı.

Ya o adama (yani Riekerink'e) laf edilmemesi normal zira o adam emanetçi olarak getirildi zaten. Sezon başında her an yeni td gelecek diye beklendi ama baktılar gelen yok bide süper kupayı alınca kaldı adam. Ne yapması beklendi de neyi yapamayınca eleştirildi o da ayrı konu. Takımı bıraktığında 5 puan fark vardı, kayseri ye yenilmese sezonu tamamlardı her türlü. İstediği alınmayan teknik adam gitsin zaten onu ben de söylerim hep. Ama ne riekerink ne Tudor un böyle bi lüksleri de güçleri de yok, adamlar da kariyer yok bi kere. Hele riekerink gelmiş 50 küsür yaşına daha ilk kez takım veriyorlar eline, adam da bulmuşken fırsatı kaybetmemek için herşeye he deyip geçti. Burada konu hangisi daha iyi hoca mevzusu değil, bulundukları konum ve eldeki imkanla değerlendirmek lazım. 120 km koşup da rize yi yenemeyen Tudor ile 90 km koşup akhisar a 6 atan bi riekerink kıyası yaparsak tabi ki Tudor a güven duymamak normal şu aşamada. Esas sınavı şimdi verecek Bursa (D), Karabük, Konya (D), Fener, Trabzon (D) gibi bi periyot var önünde. Ne kadar kendini geliştirebildiğini görücez artık.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstediği transferler yapılmadıysa istifa etseydi de çok gerçekçi bir yaklaşım. Kariyerinde ilk kez dogru düzgün teknik direktörlük yapma fırsatı gelen adamın yönetime atar yapıp istifa etmesini bekliyorlar.

Düşmanlarinin biti kanlanms yine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki söyle bisey sorayim, bu sadece bir senaryo.
Eksiklerini dile getirmeyin, elestirmeyin adamin üzerinde baski olmasin deniyor, bunu mesela sen ilimli yapiyorsun ama bunu nedense düsmanca yapan arkadaslar var.
Bir an hic kimsenin elestirmedigini faz edelim, eksikler devam olamsina ragmen.
Peki, ya Tudor su ana kadar takim iyi gidiyor diye kendini elestirmiyor, eksiklerini görmüyor ise?
Yada teknik heyetinden biri?
Umarim bunu yapiyorlardir, yapmiyorlar ise sorun büyük.
Yaptiklarini farz edelim, kendi kendilerini, yada teknik heyet icinde kendilerini elestirmeleri, eksikleri dile getirmeleri baski olusturmayacakta, burda forumda biz taraftarlar kendi aramizda eksiklerini dile getirmemiz mi baski olusturuacak?
Sonucta adamin taraftarlar ile en cok temas ettigi tribünlerde son maclarda bir tepki yok?
Medya elestiriyor ama Medyaya taraftarin etkisi yok.

Taraftar tabiki eleştirecek. Yapıcı bir şekilde. Haksızca ve peşin hükümlerle değil. Adam daha oynamadığı maçların eleştirisini yiyor. Bu yapamaz, edemez; acilen gönderilmeli. Neden! Deplasmanda yapamaz, derbilerde yapamaz diye eleştirilmesine karşıyım. Geçen sene yenildiğimiz rakiplere karşı bu sene ezici üstünlük sağlamışız. Burada olumlu bir gelişme var. Sıra deplasmana gelsin, beceremezse o zaman eleştirelim. Şu an tespitten öteye geçmemeli eleştiriler.

Isim ver Sarper. Tartışmayı tek benim üzerimden mi sürdürüyorsun. Ben Riekerink iyi diye kalsın demiyordum yerine iyisi gelmez bıktık artık hoca değişiklerinden sezon sonuna kadar kalsın zaten bundan sonra gelen Riek den başarılı olamaz diyordum. Öyle anlatıyorsun ki sanki gece gündüz Riek şöyle iyi böyle iyi diye hocanın arkasında durmuşum gibi. Alakası yok.

sent via GSC

Taraftar tabiki eleştirecek. Yapıcı bir şekilde. Haksızca ve peşin hükümlerle değil. Adam daha oynamadığı maçların eleştirisini yiyor. Bu yapamaz, edemez; acilen gönderilmeli. Neden! Deplasmanda yapamaz, derbilerde yapamaz diye eleştirilmesine karşıyım. Geçen sene yenildiğimiz rakiplere karşı bu sene ezici üstünlük sağlamışız. Burada olumlu bir gelişme var. Sıra deplasmana gelsin, beceremezse o zaman eleştirelim. Şu an tespitten öteye geçmemeli eleştiriler.
Gönderilsin diyenler istedikleri kadar bunu dile getirsinler, olmayacak duaya amin demek.
Ama yapilan elestirilen cogunlugu zaten tespit durumunda artik, buda su ana kadar Tudor yönetiminde oynanan maclarin degerlendirmesi sonucunda yapilan bir tespit yada endiseyi dile getirmek.
Bunu alip Istifa diyenden olabilir, bunlar dogal seyler.
Benim esas kizdiklarim ortaligi karistiran üyeler, her elestiriye düsmanca tepki verenler.
Endisesini dile getirenin amacininda, biraz daha ileri gidip Istifa diyeninde amacinin Galatasarayin daha iyi olmasi oldugunu kavrayamayip, cocukca tepkiler verenler bu konulari kizistirip, yanlis yerlere gitmesine sebep oluyorlar.

Son düzenleme:
Isim ver Sarper. Tartışmayı tek benim üzerimden mi sürdürüyorsun. Ben Riekerink iyi diye kalsın demiyordum yerine iyisi gelmez bıktık artık hoca değişiklerinden sezon sonuna kadar kalsın zaten bundan sonra gelen Riek den başarılı olamaz diyordum. Öyle anlatıyorsun ki sanki gece gündüz Riek şöyle iyi böyle iyi diye hocanın arkasında durmuşum gibi. Alakası yok.

sent via GSC

Ama Riekerink'e neredeyse hiçbir şey demedin Kayseri maçına kadar.Tudor'a neler neler dedin.Hoca değişikliği hususu Tudor için de geçerli değil mi?Ha bana veya bir başkasına soracak değilsin elbette ama dikkat çekici bir durum yani.

Bir tek sen değilsin elbette.Sadece sen olsan seni alıntılar derdim ki gördüğümde de diyorum zaten.Bunda şahsi algılayacak bir şey yok.Bu yaklaşımdan rahatsızım yani sevilen adama laf yok sevilmeyene laf çok.

Son düzenleme:
Ama Riekerink'e neredeyse hiçbir şey demedin Kayseri maçına kadar.Tudor'a neler neler dedin.Hoca değişikliği hususu Tudor için de geçerli değil mi?Ha bana veya bir başkasına soracak değilsin elbette ama dikkat çekici bir durum yani.

Bir tek sen değilsin elbette.Sadece sen olsan seni alıntılar derdim ki gördüğümde de diyorum zaten.Bunda şahsi algılayacak bir şey yok.Bu yaklaşımdan rahatsızım yani sevilen adama laf yok sevilmeyene laf çok.

Riekerink'e de yeterince kötü laflar ettim, oyun okumasi yönünde oyuncu degisikligi yönünde vs.

O adam bostan korkulugu gibi birseydi. Tamamen yönetimin aciziyet ve beceriksizligi yüzünden takimin basina gecen ve kalan bir hocaydi. Adam altyapi hocasi iken A linansi var diye takimin basina gecirdiler. Insanlarin onu sahiplenmesinin en büyük etkenlerinden biri de medya da geldigi günden beri dalga gecilmesidir, hatirlarsin adama neler dediler neler ne türlü ayiplar yaptilar. Yoksa hoca olarak iyi degildi, bunu da zaten herkes söyledi. Ben belki fevri ve keskin konusmadim kendisi hakkinda öyle direkt defolsun gitsin gibi seyler de dedigin gibi ancak Kayseri maci sonrasi söyledim. Cünkü o maca kadar bizim takimin basarili olabilecegine inanmiyordum, o mac dönüm noktasi olabilirdi. O rüzgar ile ilerleyebilirdik, sampiyon olabilirdik demiyorum o gaz ile sezonun devami degisik olabilirdi.

Ve ben cok eminim ki o sulari tasiran Kayseri yenilgisi olmasaydi ve Riek kalsaydi Fener bizi gecemezdi ve biz 3.olurduk gecen sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt