Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne güzel rahatlamistik geldi yine forumda timeline'i isgal ediyor 15 konuya arka arkaya mesaj yazarak.

Yahu Tudor kim ki zorlayacak transfer için, Mancini bile yaptıramadı istediği transferleri. İstifa etse kim takardı Allah aşkına? Onun dışında kazanma alışkanlığımız varsa şayet neden Tudor geldikten sonra kaleye bile gidemez haldeyiz büyük maçlarda? Ben Riekerink iyi hocaydı demiyorum da onun eline de şu kadroyu versen şu ana kadar ki performansı rahat bi şekilde alırdı, henüz bi teknik direktör dokunuşu yok, özellikle hücum anlamında kapasitesinin çok altında bi görüntü veriyor takım. Bu sorunu çözeceğine dair ben bi ışık görmedim şu ana kadar, hele hele biraz dişli addedilen bi rakip karşısına çıktığında hepten bocalıyor. Eğer tek bir konuda hakkını vereceksem o da kendisine verilen imkanı doğru oyuncu seçimleri yaparak kullandı, bunun dışında öveceğim bi tarafı yok şu an için.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orada iki ayrinti var...

1. Mancini döneminde bu maddi imkanlar kalmamisti, ve yönetimi devre arasi harcattigi yaklasik 20 milyon avro, ve o oyunculardan alamadigi verim ile sok etmisti.

2. Bu adam ilk idmanina böyle geldi, aga benim dedi. Yildizlari oksamadi, azarladi, istedigini söyledi, istedigini aldi.

8204876.jpg

Istedigini yaptirabilecek kadar dominant bir karakter.

Son düzenleme:
yav riekerink ne verimi aldı ilk haftalar gazla gidiyoduk sonraki maclarda sıçtık bruma tek başına aldırıyodu bazı macları

Bütün gün bilgisayar basindayim, isler sakin oldukca forumdayim.
Gidip mesela Fernando konusunda ne yazayim, maclardan sonra tebrik disinda.

Kenan gizli bir sempatizanlığın var hocaya karşı. İnsan sevdiğini çok eleştirirmiş. Duygularını ve pişmanlıklarını dile getirmek için sadece doğru zamanı bekliyorsun. Bana bak geçen hafta içimdekileri döktüm itiraf ettim. Şimdi Tudor'a karşı duygum c- den b'ye çıktı. Sen de itiraf et rahatlayalım :D

Bir başka değişle "nötr" oldum Osman SEDEN :asd22:

Kenan gizli bir sempatizanlığın var hocaya karşı. İnsan sevdiğini çok eleştirirmiş. Duygularını ve pişmanlıklarını dile getirmek için sadece doğru zamanı bekliyorsun. Bana bak geçen hafta içimdekileri döktüm itiraf ettim. Şimdi Tudor'a karşı duygum c- den b'ye çıktı. Sen de itiraf et rahatlayalım :D

Bir başka değişle "nötr" oldum @Osman SEDEN :asd22:
Aslinda bende aynen buralardayim, takimin basinda kim olursa olsun Galasarayin hocasidir.
Bizimkisi laf olsun torba dolsun, kendi bakis acimizdan biseyler karalamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt